Și totuși, pericolul vine din Vest, nu din Est…

Occidentul s-a isterizat în ultimele zile pentru că nu a reușit să afle planurile lui Putin, în ceea ce privește Ucraina fascistă și rasistă. Dacă am analiza rapid comportamentul lătrăilor globalismului, am înțelege intențiile manipulatoare ale SUA, NATO și ale experimentului satanist civil, UE. Pentru jefuitorii din Vest, primează susținerea fascismului ucrainean, care au pus botniță minorității române din țara vecină, și punerea la zid ul infamiei, prin sancțiuni, intoxicări, dezinformări și exagerări, a Rusiei creștine. La toate acestea, se adaugă acțiunile militare ale SUA și ale umbrelor fostelor imperii vestice, încălcând toate acordurile încheiate între trădătorul Gorbaciov și președinții americani, aducând trupe și arme, aparținând NATO, la granițele Rusiei. Și culmea ciudățeniei, poate a demenței, tot agresorii occidentali intră în panică, se isterizează la primul marș al militarilor ruși, pe propriul teritoriu. Patrioții au obligația să spună românilor adevărul, crud și dureros, nu să informeze poporul cu minciuni globaliste. Eu o spun de peste trei decenii, că, pentru România, pericolul vine din Vest, nu din Est.

De trei decenii, România și românii fac parte dintr-un experiment satanist-globalist, pe post de cobai, fiind într-un stadiu de colonie nedeclarată. Occidentul, nu Rusia ne-a distrus economia și ne jefuiește bogățiile naturale, în Vest au fost atrași medicii, inginerii, IT-iștii, cercetătorii, tinerii, nu în Rusia, satele ni se depopulează din cauza exodului spre Occident, nu spre Moscova, în țară sunt trupe și arme americane, nu rusești, serviciile secrete, justiția, Armata, partidele politice se află sub comanda și autoritatea Vestului, nu a Kremlinului. Nu Rusia și-a trimis trupele la granițele statelor din Vest, ci NATO a ajuns la hotarele Rusiei. Și vezi,Doamne, de vină e Rusia, de vină e Putin că se apără. Adică, de ce nu deschide Rusia granițele cum a procedat România în 1989, când s-a dat lovitura de stat?

Oamenii, neinfectați cu virusul satanismului-globalist, văd limpede aceste realități, numai că ei nu dispun de mijloace de informare, precum finanțatorii Mondialismului. Pe bună dreptate, cei mai isterizați și agitați sunt lacheii și agenții Vestului, cu domiciliu în România. Dacă pe noi, patrioții români, ne interesează ce se va întâmpla cu Țara, cu Neamul, cu poporul, cu copiii și adolescenții noștri-în cazul declanșării unui conflict militar-, pe vânzătorii de Patrie îi frământă domiciliile viitoare, grotele în care se vor ascunde, pentru că au trădat glia în care s-au născut, interesele naționale, știind că vor da socoteală după ce se limpezesc apele. Așadar, pericolul vine din Vest, pentru că el irită, de ceva vreme Moscova, tânjind după bogățiile naturale ale Rusiei, fără să-și evalueze corect șansele în disputa cu Kremlinul. Și nu-i exclus ca, izbucnirea unui conflict militar în Europa, să se deschidă un altul, mai amplu și mai periculos, în Pacific, între China și militarii nomazi din bazele militare ale SUA.

Și atunci, jandarmul mondial – SUA – și pudelii lor din Vest se vor prăbuși. Și noi, tăvăliți prin toate fosele septice de noii mafioți, cu ecusoane de democrați la piept, vom plăti, din nou, pentru că n-am știut să ne alegem partenerii. Un singur argument, poate două, vom avea în fața învingătorilor: Creștinismul Ortodox și faptul că sunt destule voci care doresc desprinderea de satanismul globalist și revenirea la tradiții, la suveranitate, la identitae, la moștenirea înaintașilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*