Unde este opoziția?…

Ziceam că după 89 va veni și ea… După ce au fost împușcați peste o mie de opozanți ai fostului regim… A fost apoi Iliescu în opoziție? În care opoziție, când el s-a autofixat numai în poziție de putere, iar la ananghie a chemat minerii? Au făcut-o pe opozanții o vreme liberalii lui alde Orbanovici, dar a venit Cuțu-Cuțu care le-a arătat direcția bună, îmbârligarea cu cei care au fost până mai ieri la putere și i-a înscăunat din nou în toate funcțiile. Ca să se salveze pe sine în numele țării, Iliescu a chemat minerii, iar liberalii i-au chemat pe PSD-iști, pe alde Ciocludracu, adică pe cei mai răi decât comuniștii, care au votat în parlament pentru smulgerea unui ținut românesc din trupul țării! Sunt ei opoziția? Sunt ciocli care declară că jumătate din populația țării trăiește în mizerie, lefuri și pensii la limita subzistenței, dar în același timp îi susțin pe „baroni”, adică pe cei cu pensii speciale de peste 50 de mii de lei pe lună!

Opoziția la noi e de tipul Șoșoacă, un maidanez fără snagă, cu botniță, hăituit din toate părțile. A făcut-o pe opozanta Clotilde, care o ține numai în procese, iar „Micul Paris” promis să fie sufocat de gunoaie! Ca și opozantul Nicușor zis Plicușor, un aventurier mediocru, care acum ia taxă la Târgul de Crăciun de la copii, să-și acopere găurile rușinii!

Și oare cine este ministrul care a scris sau a acceptat să se scrie pe facturile de energie „contravaloare certificate verzi”, un favor enorm făcut Vaccinaților!? Dar vecinul meu s-a vaccinat, nu avea nimic, era sănătos tun, și acum a fost depistat cu Covid-19. Sau am citit despre un caz depistat cu noua tulpină Omicron, care era vaccinat anti-covid! Omul se duce sănătos la vaccinare și se trezește bolnav! Cum vine asta, bade Gheorghiță?

La voi, care sunteți hăitași, care sunteți plătiți să vă folosiți de puterea vremelnică să introduceți sau rafistolați (de la Rafila) restricții, se explică până la un punct orbirea, ori sunteți proști, ori vă faceți că nu înțelegeți! Dar opoziția? Unde-i binoclul ei? Cum de nu vede opoziția? Și oamenii respectabili, ca primarul Boc, vaccinat și dus la biserică, oare cum de nu văd aceste porcării fără acoperire? Și biserica a tras oblonul patriarhal. Numai popa de la Tomis vede?!

Aceste scârburi de demnitari care se află la puterea vremelnică, în funcții înalte, vor intra în Istoria Rușinii. Nu le pasă acum, dar trece și năpasta asta, și vor cunoaște satârul dreptății. Niciodată nu s-a întâmplat ca ticăloșiile să nu fie pedepsite! Fie de forțele pământene, fie de forțele cerești. Imaginați-vă că la viitoarele alegeri nu vor fi acceptați să candideze decât cei nevaccinați! Nu am imaginație destulă pentru haosul care va fi! Deja acest Bulă al politicii, Cuțu-Cuțu, pregătește un viitor în care să-l voteze copiii!

Poate că românii râd și iartă, dar nu vor uita. Să pui taxă în plus la lumină pentru cel nevaccinat!!! Se scoală Tesla din morți, cel care a descoperit cum se poate înmagazina energia de la stele și dată oamenilor gratuit. El visa ca tot pământul să fie o oază de lumină gratuită, iar la noi, acum, se bat echipele de profitori Enel, cum să mai mintă, să crească prețul la energie!

Natura ne dă gratis energia și scârbele profită! Unde este opoziția să vadă, să semnaleze, să lupte, să fie de partea dreptății, a poporului? Unde este presa adevărată, câinele de pază al societății, dar care de mult și-a pierdut glasul, nu mai ia atitudine, nici măcar nu mai mârâie, s-a dat pe brazdă, e aservită, adică vaccinată cu minciunele și promisiuni?

Și unde este revolta celor vaccinați care sunt îmbrobodiți cu bonuri de cantină și favoritisme cu grilaje despărțitoare? Nu mai există demnitate?!

Nu se mai pune frână la restricții? Până când, nene Gheorghe, ai să mai rabzi cruzimea scârbelor pe care le-ai ales?!

Lasă un răspuns