Oglinda timpului…

Agrippina Minor Iulia, fiica lui Germanicus, sora lui Caligula (Caligula este acela care și-a făcut calul senator) și mama împăratului Nero, cel care a dat foc Romei și care este bănuit că și-a violat mama înainte de a fi ucisă. Nero credea în justețea afirmației lui Platon: „Marea nedreptate nu pornește de la oameni obijnuiți, ci dintr-un suflet nobil corupt printr-o educație greșită”.

Cine o fi „mama” acestei generații de suflete „nobile și corupte”…? Generații sau  în general: ,,Cine este generalul care salvează țara…?” Nu-mi aduc aminte cine a spus aceste cuvinte, dar parcă au fost spuse ieri. Istoria se repetă și privită în oglinda timpului găsim alt Nero, care de această dată dă foc lumii în timp ce toți „caii” ajung senatori și guvernanți. Dacă Lenin striga: „Proletari din toate țările uniți-vă” astăzi parcă auzim: Oameni buni din toate țările, uimiți-vă…! Și ce uimire?

Dacă faci o incursiune în istorie găsești și procesul care a avut loc la finele celui de-al doilea Război Mondial, procesul de la Nürnberg, așa cum este definit de ziariștii de la DW. „un avertisment pentru criminali de război și dictatori”. Parcă nimic nu s-a schimbat de atunci și până astăzi, aceleași procese și aceleași interese, doar personajele s-au schimbat.

„Toți erau într-o mare tensiune interioară. Era foarte sobru, tăcut și apăsător. Se auzea vocea traducătorilor, se simțea atmosfera încărcată de rușine” își amintește Renate Ronn. „La început nu s-a putut bănui întreaga dimensiune a înfiorătoarei crime. Dar asta s-a schimbat pe măsură ce au apărut dovezile.”

Da…! Istoria lucrează cu dovezi, dar și aceste dovezi uneori sunt șterse din istorie. Cea mai bună dovadă este Publius Septimiu Geta, fratele împăratului Caracalla (Marcus Aurelius Antoninus) care după ce a fost omorât din ordinul împăratului a fost șters din istorie. Uneori nu doar moartea fizică reprezintă sentință, ștergerea numelui este o mai mare pedeapsă. Atunci dovezile dispar…!

„În SUA CURTEA SUPREMĂ a decis că persoanele vaccinate la nivel mondial sunt produse, bunuri brevetate, conform legislației SUA, nu mai sunt oameni. Printr-o vaccinare modificată ADN sau ARN, vaccinarea ARNm, persoana încetează să mai fie om și devine PROPRIETAREA titularului brevetului de vaccinare modificat GEN, pentru că au propriul lor genom și nu mai sunt „umani” (fără oameni naturali), ci „trans-umani”, deci o categorie care nu există în Drepturile Omului. Se pierde calitatea de om natural și toate drepturile aferente. Acest lucru se aplică la nivel mondial iar brevetele sunt supuse legislației SUA.

Din 2013, toate persoanele vaccinate cu ARNm modificate de GEN sunt trans-umane în mod legal și identificate legal ca trans-umane și nu beneficiază de nici un drept al omului sau alte drepturi ale unui stat, iar acest lucru se aplică la nivel mondial, deoarece brevetele tehnologiei GEN-POINT sunt sub jurisdicția și legislația SUA, unde au fost înregistrate”…

Dumnezeu să ne apere, noi nu mai putem să ne apărăm…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*