Descurajarea ca triumf

La Forumul Economic Mondial de la Davos, președintele Rus Vladimir Putin spune: Incapacitatea statelor lumii de a-și rezolva problemele a declanșat al Doilea Război Mondial. Astăzi, sper că un astfel de conflict global este imposibil, în teorie. Dar, repet, situația poate evolua impredictibil și incontrolabil.

Dar războiul este acum: prigoana creștinilor, bisericile incendiate nu au încetat niciodată, nici chiar în vremuri aparent pașnice. Două revoluții anticreștine de amploare și experimentele consumismului și comunismului au spălat și continuă să spele multe creiere. BigBroder stă cu ochii pe tine, sau BigBroder is walching you. Războiul este pace, libertatea este sclavie, ignoranța este putere, cum spunea George Orwell în cartea „O mie nouăsute optzeci și patru”.

Scriitorul Henri Dubost spune într-o postare pe pagina sa: ripostelaique. com: Recent, un prieten mi-a trimis un videoclip de pe canalul AgoraTV, împreună cu următorul mesaj, prezentat ca venind de la prof. Jean-Bernard Fourtillan. „oferim toate dovezile irefutabile care denunță Institutul Pasteur, (bazele institutului de la Whan au fost puse de Institutul Pasteur) sponsorii lor și complicii lor din Noua Ordine Mondială, autori ai falsei pandemii Covid-19. Popoarele Franței și ale întregii lumi, care acum cunosc adevărul, trebuie să se ridice și să se elibereze rapid de această dictatură Covidistă care încearcă să-i extermine și să-i înrobească. Vă comunic acest text revizionist de Jacques Attali, preluat din L’avenir de la vie, Jacques Attali, 1981, care confirmă, în cele mai mici detalii, proiectul lor satanic și eugenic pregătit de multă vreme: „În viitor va fi vorba de găsirea unei modalități de reducere a populației. Vom începe cu bătrânii, pentru că de îndată ce vor avea peste 60-65 de ani, omul trăiește mai mult decât produce și costă scump societatea. Apoi cei slabi și apoi cei inutili care nu fac nimic pentru societate pentru că vor fi din ce în ce mai mulți, și mai ales în cele din urmă proștii.

Eutanasierea vizează aceste grupuri; eutanasierea va trebui să fie în toate cazurile un instrument esențial al societăților noastre viitoare. Desigur, nu putem executa oameni și nici nu putem înființa tabere. Vom scăpa de ei făcându-i să creadă că este pentru binele lor. O populație prea mare și, în cea mai mare parte inutilă, este ceva prea scump din punct de vedere economic. Social, este, de asemenea, mult mai bine ca mașina umană să se oprească mai degrabă decât să se deterioreze treptat. Nu vom putea da teste și informații pentru milioane și milioane de oameni, vă puteți imagina! Vom găsi ceva sau îl vom provoca, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care îi va afecta pe bătrâni sau pe bolnavi, nu contează, cei slabi vor ceda la el, cei temători și prostul o va crede și va cere să fie tratat. Vom fi avut grijă să planificăm tratamentul, un tratament care va fi soluția. Selecția idioților se va face astfel sigur: vor merge singuri la abator.” (Extras din Viitorul vieții, Jacques Attali, 1981) Jacques Attali a fost consilierul lui Mitterrand pe probleme economice, iar numele complet este… dar o să mai vorbim despre aceste „coincidențe”

O întrebare firească, cum de au căzut în această capcană „sanitară” toți liderii politici mondiali…? Citeam un articol în Deutsche Welle cu titlul: ,,UE nu are nevoie de o altă Angela Merkel”. Dar spune aceasta după 16 ani, când, cu tot respectul, este și dânsa bătrână și o așteaptă „Viitorul vieții” sau (L avenir de la vie de Michael Salomon).

Totuși să încheiem articolul într-un ton optimist. Încă avem libertaea de a trăi… Mulțumim…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*