Am stat acasă „și am arătat că ne pasă”, nu?!…

Nostradamus ne-a sedus prin catrenele lui, apoi cineva nevăzut a venit și a spus: Liniște…! Aceasta este teoria conspirației, nu vedeți că nimeni nu înțelege nimic…? Înțelege – între lege doar un punct, numit: Nu crede și nu cerceta! Nimeni nu mai crede în nimic, legile pandemice sunt anulate de întâlnire „luate câte 5000 pe rânduri de cât cuprinde ”pentru că țara are nevoie de împrumutul de tip „citat” cu dobândă înverșunată. Se răspândește prin intermediul rețelelor sociale că medicul și farmacistul francez Nostradamus (1503-1566) a prezis pandemia actuală. Se spune că a profețit în 1551 că va exista „un an gemeni 2020, din care va veni o regină (Corona) din est (China) și care va răspândi o ciumă în întuneric nopții pe un produs cu șapte dealuri (Italia) și vor transforma amurgul omului în praf pentru a distruge lumea”. Va fi „sfârșitul economiei mondiale așa cum o cunoașteți”.

Sfârșitul economiei…? Deja Anglia și SUA vorbesc despre probleme din alimentație și insuficiență stocurilor de benzină. Noi am fost mai (vorba vine) deștepți, exact ca în războaiele cu turcii am pârjolit tot și am distrus tot. Pădurea a fost doar un „paleativ” cultural, bani să le iasă.

Scriitorul Alexandru Petria a scris o carte în care ne vorbește despre aceste vremuri. „Timpuri Virale”. Este oglinda acelora care se opun acest model open-mindedness promovată cu zel și în România de Fundația Soros. El spune: „În anumite momente istorice, elemente numite teroriste devin frecventabile, chiar cu aură de onorabilitate și eroism, depinde de schimbare optică oamenilor și a raporturilor politice. Toate au un numitor comun: se bazează pe gestionarea fricii – semănată în rândul cetățenilor obișnuiți, puși în fața unor situații apropiate de coșmaruri, nefirești, neconforme cu practicile obișnuite – și militează pentru un bine colectiv, utopic ori nu, dar un bine băgat pe gât cu forța. Nu vă gândiți la teroriști neapărat ca indivizii cu atentatele, răspândirea terorii sunt și alte trasee. În viața omenirii, sub spectrul Covid-19, frica și teroarea au transformat casele și comunitățile într-un infern confortabil, unde libertățile au fost suspendate și raporturile umane deteriorate după normele dictaturii medicale. Infern confortabil, cu suferința indusă prin carantinare și bombardament informațional aberant și contradictoriu despre periculozitatea molimei – de fapt, o gripă de periculozitate medie, însă cu o contagiozitate ridicată, în care se cerea să nu mai păstreze domiciliul, în rest, leneveală, lecturi, filme, fiecare după chef. E un caz de globalizare a fricii unic în istorie, de la New York la Sydney, București, Tokyo ori Roma. Dacă merge, ca într-o anchetă criminalistică, spre origine propagării fricii nefirești, dăm de vinovații principale, Organizația Mondială a Sănătății și presa. Ambele s-au comportat blamabil, neprofesionist, iresponsabil”…

Dar cum toți adevărații oameni de știință au fost criticați pentru poziția lor în privința acestei „plandemii” iar oamenii politici care au promovat-o au fost recompensați cu beneficii și ovații. De aceste critici nu a scăpat nici doctorul Wolfgang Wodarg. El este: „medic, om politic, membru al Partidului Social Democrat, președinte al comitetului de sănătate al Adunării Parlamentare a Uniunii Europene. A fost un oponent al vaccinării împotriva gripei porcine. Comentariile sale cu privire la Pandemia de Covid19 au provocat critici din partea oamenilor de „pseudo-știință” și au devenit virale pe așa-zisele site-uri ale„ mass-mediei alternative. „El spune în cartea domniei sale ,, Falsche Pandemien” (Falsă Pandemie): „Cum recunoști o adevărată pandemie? Când sunt viruși periculoși? De ce măști de fapt? Ce știm despre vaccinări, despre ingineria genetică? Ce se întâmplă cu datele noastre de sănătate? În cine mai poți avea încredere? Unde sunt dovezile în criza coronei? Unde este dezbaterea? Ce se întâmplă în caz și clinici? Sunt abuzate autorități sanitare? Ce este corupția instituțională? Pentru cine este bună pandemia actuală? Ar trebui ca plutocrații să nu determine sănătatea în viitor? Cine poate permite să depășească toate valorile și libertățile noastre prin supraveghere și împotriva comportamentului, prin închisoare, examinări obligatorii și manipulări genetice? Cine vrea o astfel de societate de control? examinări obligatorii și manipulări genetice? Cine vrea o astfel de societate de control? examinări obligatorii și manipulări genetice? Cine vrea o astfel de societate de control? examinări obligatorii și manipulări genetice? Cine vrea o astfel de societate de control? examinări obligatorii și manipulări genetice? Cine vrea o astfel de societate de control?

Simțim dureros modul în care viața de zi cu zi este interzisă, împreună nu este alterată și sănătatea noastră ce este testată, înregistrată, și a constituit un indicator pentru libertatea noastră într-un grad fără precedent. Ceea ce leagă oamenii, este separat. Banii sunt tipăriți și distribuiți celor care participă. Clasa de mijloc este eliminată, marile corporații preiau controlul. Opoziția și statul de drept sunt în carantină. Oricine vorbește este amenințat cu cenzură. Și frică peste tot: de microbi, semeni, putere de stat. Nu există nicio îndoială că trăim o criză istorică. Dar cum a apărat acest șoc? Mai avem democrație și drepturi ale omului acum? Cum o putem salva?”

Doctrina dualităților ne vorbește despre teoria filosofică a fazelor oricărui proces: teză, antiteză și sinteză, utilizată într-un mod pervers pentru obținerea puterii de control a întregii planete. Într-un articol viitor am să vorbesc despre cartea lui Michael Salomon scris în anul 1981. De atunci se vorbea (previziune, mă îndoiesc) despre ce trebuie să urmeze. Decalogul Chomsky ne spune: „Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai națiunilor”. Pentru aceasta: Inventează false amenințări, ori creează probleme grave, care îngrijorează real opinia publică, iar apoi oferă soluții.

Mai avem soluții…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*