Cobai în istoria umanităţii (2)

Printre „conspiraţioniştii” care ofensează versiunea oficială privind aşa-zisa pandemie cu SARS-CoV-2 şi mai ales „soluţia” ei – vaccinarea în masă cu vaccinuri experimentale, sunt cei mai mari cercetători şi experţi în sănătate din Universul cunoscut, iar printre ei – titanii lumii în virologie.

Prof. Dr. Luc Montagnier, virolog francez și câştigător, alături de Françoise Barré-Sinoussi și Harald zur Hausen, al Premiului Nobel pentru medicină din 2008 pentru descoperirea virusului imunodeficienței umane (H.I.V.), virusul care provoacă S.I.D.A., a descoperit faptul că SARS-CoV-2, coronavirusul responsabil pentru „pandemia” Covid-19, a fost produs într-un laborator. Faimosul virolog francez a provocat valuri în aprilie 2020 când a făcut această declaraţe la o televiziune din Franța. „Prezența de elemente H.I.V. și germeni de malarie în genomul coronavirusului este foarte suspectă și caracteristicile virusului nu puteau apărea în mod natural”, a declarat el în acel interviu. Deși a fost ridiculizat de unii experți francezi pentru că are o „concepție conspiraționistă care nu are legătură cu știința reală”, Montagnier a publicat un articol în iulie 2020 în sprijinul afirmațiilor sale că noul coronavirus își are probabil originea în experiențe umane de laborator. Această teorie este în prezent considerată cea mai plauzibilă pentru a explica originea virusului.

Cu toate acestea, „stăpânii” internetului au discreditat această concluzie a marelui om de știință, prea greu de digerat de către autorii „plandemiei”, și au inclus-o în „teoria conspirației”. Cum ar ști ei asta? Sunt oare acești stăpâni ai internetului mai calificați în medicină decât un laureat al premiului Nobel? Cât despre „soluţa” vaccinării în masă pentru a combate acest virus creat în laborator, pentru care autorităţile medicale internaţionale controlate de oligarhii globalişti alocă uriaşe resurse şi eforturi propagandistice ca să oblige guvernele lumii s-o adopte în ţările lor, Prof. Dr. Luc Montagnier, care iese rar în public, declara nu de mult într-un interviu că „acceptarea vaccinului este o greşeală”, făcând referire la vacinurile A.R.N. mesager.

În acest interviu, oferit la finalul anului trecut (2020, Anno Plandemi) jurnalistului Richard Boutry de la FranceSoir, marele virolog francez avertiza lumea că „Riscăm să avem efecte absolut imprevizibile. Oamenii nu pot fi cobai”, întrebând retoric „De ce ar trebui să vaccinăm întreaga populație?” Apoi, eminentul profesor și-a exprimat clar poziția: nu se va vaccina, din motive pe care le-a explicat în acest interviu pentru ziarul francez FranceSoir, interviu care, desigur, nu a fost preluat de alte organe de presă din „mainstream media”. Iar spre finalul interviului, virologul francez promitea chiar că „Voi încerca să temperez entuziasmul pentru acest proiect de vaccinare. Este un proiect pe termen lung și noi cerem oamenilor să accepte utilizarea imediată a acestuia. Dar a-l accepta este o greșeală, deoarece riscăm să avem efecte absolut imprevizibile”. „Ce fel de efecte?” întrebă jurnalistul. „Ei bine, de exemplu cancere, celule pe care vom începe să le proliferăm când… Acesta este pericolul când începem să ne jucăm de-a ‘ucenicul vrăjitor’.” „Deci, după dvs., cei care presează populația să se vaccineze sunt ‘ucenicii vrăjitori’?” mai întrebă jurnalistul. „Absolut!” a fost răspunsul cât se poate de ferm al renumitului om de știință, care a subliniat faptul că „Există tratamente și terapii care pot funcționa și sunt ieftine, cum ar fi azitromicina, hidroxiclorochina și altele care provin din elemente naturale, care au avut efecte pozitive, așa cum s-a întâmplat cu malaria, și care pot avea efecte și cu această infecție. Deci nu putem sta liniștiți, dar trebuie să acționăm corect. Interesul, dacă doriți să știți, vizează originea acestui virus. A înțelege cu ce avem de-a face. Și e încă dificil de spus în prezent, nu avem cunoștințe precise dacă a venit de la laboratorul Wuhan sau în unele laboratoare americane în lunile premergătoare epidemiei actuale”.

Aşadar, pentru Prof. Dr. Luc Montagnier nu există niciun dubiu privind originea virusului, a faptului că a fost creat într-un laborator. Pentru eminentul om de ştiinţă francez singura necunoscută care trebuie elucidată rămâne doar originea laboratorului care a creat SARS-CoV-2, din care a pornit Plandemia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*