Recitiți, recitiți, recitiți Istoria, domnilor!

Profitând de pandemia creată deliberat și de metamorfoza caruselului marilor puteri actuale: China, S.U.A., Rusia, India, U.E. cu instrumentul ei N.A.T.O., astăzi se fac alte jocuri la ruleta mondială. România, mai rău decât în 1940 – când, deși sfârtecată, era Țară – are astăzi statut de Colonie Corporatistă sub Ocupație Militară Străină (în continuare, C.C.O.M.S.). Dacă în septembrie 1940, la cârma Țării se afla un Român patriot, dacă până în decembrie 1989 la cârma Țării se afla un alt Român patriot – cu bunele și mai puțin bunele lor -, în februarie 2021 frâiele C.C.O.M.S. se află în mâna unor antiromâni: un președinte schior excursionist alogen, un prim-ministru infractor, un președinte al unei camere din parlament, pilangiu alogen cu mandolină, un șef al S.R.I. – alogen, un bulibașă sanitar secretar de stat al pandaliei sanitare – alogen… o ceată de incompetenți și penali (foarte mulți alogeni), ajungem la versurile Luceafărului,  etichetat de un alt alogen antiromân „Cadavrul din debaraua românilor”: „Niște răi și niște fameni/ I-e ruşine omenirii să vă zică vouă oamenii/ Şi această ciumă-n lume şi aceste creaturi/ Nici ruşine n-au să ieie în smintitele lor guri/ Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,/ Îndrăznesc ca să rostească pân’ şi numele tău… ţară!”

Trebuie să recitim discursul generalului Ion Antonescu rostit în Ședința Consiliului de Miniștri din 7 Septembrie 1940, într-un alt moment de cumpănă pentru Neam și Țară, imediat după părăsirea tronului de către Regele Carol al II-lea (la 6 septembrie 1940, Carol al II-lea nu a abdicat, ci a cedat tronul fiului său! – n.a.). Atunci, în anul 1940, ca și acum, în anul 2021 – deci la o distanță de opt decenii – în România guvernează „legea-fără-de-lege”, haosul, corupția, jaful, minciuna… Abuzurile se țineau lanț (ca și azi), iar drepturile Nației erau călcate în picioare (ca și azi). Anul 1940, a fost anul rapturilor teritoriale ale  României Mari, autori fiind marile puteri ale momentului Germania, Italia în acord cu U.R.S.S. și criminalul Pact Hitler-Stalin – actual și astăzi – și acordul tacit al S.U.A. și Marii Britanii

Dacă în 1940, când Țara se afla în cleștele puternicilor lumii, discursul Românului Ion Antonescu a pus degetul pe rana desfrâului, în februarie 2021 C.C.O.M.S.-România se află pe mâna unor descreierați și a ajuns de râsul planetei. Vă propunem să parcurgeți discursul celui care la 1 iunie 1946 a fost asasinat în Valea Piersicilor, la Jilava, pentru vina de a fi fost român-patriot. Peste 43 de ani de la comiterea acelui asasinat-măcel, în sfânta zi a Nașterii Mântuitorului, un alt român-patriot a fost pus în fața zidului de la Târgoviște. Se pare că asta este soarta Românilor-Patrioți

Firesc, pe parcursul celor opt decenii scurse de la discursul generalului Ion Antonescu situația umanității – implicit a poporului român – societatea, tehnologia și modul de viață s-au schimbat foarte mult, însă metehnele dăinuie ca un blestem asupra celor care și-au ucis conducătorii. Actualii înșurubați în scaunele celor trei palate dâmbovițene nu reprezintă interesele românilor, ci doar pe ale lor și ale corporațiilor ale căror slugi prea-plecate sunt. Vă rog citiți cu atenție discursul, analizați partea de actualitate a acestuia, fără a uita că astăzi trăim în imperiul haosului.

Recentul mesaj al ambasadorului Israelului la București, David Saranga (D.S.), prin care acesta își exprimă opinia despre rolul mareșalului Ion Antonescu în istorie urmează „pas cu pas” atitudinea fostului Gauleiter Helmut Klemm și a zaharisitului său urmaș – Adrian Zuckerman – contravine prevederilor Convenției de la Viena din 18 aprilie 1961 făcându-se vinovat de imixiune în treburile interne ale României : „Am aflat cu stupoare și dezamăgire despre afirmațiile recente referitoare la rolul jucat de mareşalul Ion Antonescu în istoria României. Criminalii Holocaustului, dar și cei care sunt simpatizanți ai mareșalului Ion Antonescu, ai Mișcării Legionare, ori cei care instigă la ură nu trebuie tolerați de societate!”.

Fapt prea puțin „cușer” și nici pe departe diplomatic, mesajul domnului ambasador David Saranga „instigă la ură” (extras din mesaj – n.n.) și ignoră – premeditat sau nu – declarațile a doi conaționali ai domniei sale la care adăugăm o succintă precizare:

– evreul Simon Peres – fost Președinte al statului Israel: „Nu vom uita niciodată că, în cele mai negre perioade alei istoriei, vremuri ale nazismului, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei, care au venit în Israel şi au ajutat la construirea acestui stat, dar şi-au păstrat şi identitatea şi cultura şi dragostea pentru România” (București, 2010);

– evreul pământean – Teșu Solomovici, care cunoaște mult mai bine Istoria României decât domnul ambasador: „Într-un fel îi datorez viața aceluiași mareșal Ion Antonescu și ca mine îi datorează lui Antonescu viața aproape toți evreii din vechiul regat!”. (București, 2011).

– singurul teatru evreiesc din Europa „Teatrul Barașeum”, înființat prin Decizia nr. 42181 din 8 septembrie 1940, a Ministerului Cultelor și Artelor, publicată în Monitorul Oficial Partea I-a nr. 211 din 17 septembrie 1940, a funcționat pe întreaga perioadă a regimul Antonescu, chiar și sub regimul legionar.

Ce ne oferă anul 2021? Priviți peste ocean:: un infractor recidivist senil – care a furat inclusiv din România – a ajuns șef la „Casa Albă”, iar molima „resetării” mărșăluiește sub drapelul multicolor al curcubeului. De aceea, acum, la vreme de bejanie, Maica România se întreabă tristă: „[…] Unde-i Ion, copilul meu/ Care m-a iubit mereu/ Care nu s-a dus cu dușii/ Care s-a bătut cu rușii? […] Nu ni-i fapta cât ni-i zisa,/ Dar istoria, proscrisa,/ Iarăși adevăr promis-a/ De la Nistru pân’ la Tisa… […]”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*