Spre o Uniune Socialistă a „Sovietelor” Americane?

Ceea ce se întâmplă în America, cu protestele violente și cu eradicarea tradiției democrate prin forță de către grupuri ca Antifa bine organizate și finanțate de grupări politice subterane, se aseamănă cu anarhia de pe bulevardele din Moscova și Petrograd din vara lui 1917 înainte de revoluția bolșevică din octombrie. Această anarhie violentă organizată și tolerată de autoritatea aripei extremei stângi a partidului american din SUA se pliază pe foia de parcurs a revoluției bolșevice din Rusia țaristă finanțată atunci de statul major german și unii afaceriști de pe Wall Street.

Furia protestatarilor „Black Lives Matter” se îndreaptă doar asupra statuilor de personalități ce reprezintă cultura și politica, care au întemeiat America libertății și democrației, dar nu împotriva statuilor lui Marx și Lenin care au apărut și în SUA ca și în Europa occidentală, precum „ciupercle după ploaie”. Iconoclasmul „Black Lives Matter” se desfășoară și după un tipic iconoclast islamist. Se dărâmă statui de creștini albi, nu de musulmani. E aripa islamică din Antifa, care prin ateismul agresiv, de fapt pregătește ideologic terenul pentru o societate neo-comunistă, o anticameră a islamismului agresiv. Mulți negri din organizație sunt islamiști. Mai mult, în Seattle a apărut primul soviet american după modelul celui din Petrograd sau din Ungaria lui Bela Kun. Noile soviete americane sunt conduse după acele modele de consilii ale muncitorilor din 1917, acum ele fiind coordonate de „noul proletariat” din „Black Lives Matter”, care fac, din păcate, jocul unui rasism inversat sau a celor care doresc instaurarea totalitarismului. Protestarii din Seattle şi-au adjudecat o arie rezidenţială din jurul sediului poliţiei, pe care au declarat-o „Zonă autonomă Capitol Hill” (CHAZ), după două săptămâni de încleştări violente cu forţele de ordine. Sute de oameni s-au adunat aici pentru a ţine discursuri, a viziona documentare pe teme de inegalitate rasială, a încinge grătare şi a dormi.Protestatarii cer desfiinţarea secţiei de poliţie, interzicerea folosirii forţei de orice fel pe durata protestelor, eliminarea centrelor de detenţie pentru infractorii minori, redeschideri ale cazurilor de brutalitate a poliţiei, rejudecări ale proceselor persoanelor de culoare care au primit condamnări cu executare cu juriu al comunităţii de culoare şi reparaţii pentru victimele brutalităţii poliţiei. Aceştia au întocmit un document care reprezintă vocile comunităţii de culoare adresat municipalităţii oraşului şi redactat după „nouă zile de proteste paşnice” asupra cărora poliţia din Seattle a intervenit violent.

Ei au cerut măsuri economice, sociale, culturale şi educaţionale, între care colegiu gratuit, îndepărtarea monumentelor dedicate figurilor confederaţiei şi revenirea la vechiul statut al zonei, confiscată de rezidenţi înstăriţi, propunând sisteme civile antiinfracţionale şi eliminarea pensiilor poliţiştilor secţiei de Est. Pe un banner, lângă sediul poliţiei, se poate citi: „Acest spaţiu este acum proprietatea locuitorilor din Seattle”. Ideologia și propaganda bate democrația americană? Acest haos controlat de forțe de extrema stângă din aripa radicală a partidului democrat dorește de fapt instaurarea unui nou tip de comunism bazat pe marxismul cultural. Anarhia prefigurează viitorul regim totalitar care va aduce sărăcie și foamete, plus dictatură, ca în Cuba lui Che Guevara, cu care se identifică protestatarii.

Universitățile americane au devenit din 1968 fiefuri ale neo-marxismului și azi America culege roadele anarhiei și comunismului, care pare că nu mai poate fi oprit. În univeristățile americane nu mai contează cine învață mai bine, ci cine ideologic și propagandistic se bate mai bine. Pe termen lung învățământul superior se va prăbuși, datorită că mediocritatea ideologizată, nu valoarea, se va impune ca în România anilor 1950. Valorile, credința, ierarhia, democrația, libertatea, familia și civilizația iudeo-creștină se va prăbuși sub tăvălugul neo-marxist, care dărâmă statui și a introdus teroarea pe străzile orașelor americane. Nu întâmplător a fost ales ca simbol, în mod nefericit ucis dramatic de poliție, ca George Floyd, care era un infractor mărunt, ca idol al revoluției neo- marxiste americane. S-a ajuns ca profesori americani să fie dați afară din universtăți dacă ridică vocea rațiuniiși bunului simț în fața inversării valorilor publice; chiar o universitate americană oferă o bursă cu numele celui ucis de poliție.

În America libertatea gândirii pare că nu mai există ca în Europa interbelică? Este o teamă „funciară” să vorbești liber datorită unei corectitudinii politice care îngroapă democrația. Cei care vor să instaureze noua societate americană se folosesc de Antifa și Black Lives Matter ca instrument de luptă, la fel cum s-au folosit Lenin și Troțki de muncitori ca să introducă dictatura comunistă. Idolii revoluției bolșevice din Rusia lui 1917 erau infractorii și deținuții de drept comun. Acum câțiva ani, când am vizitat orașul Hâncești din Republica Moldova unde am aflat că în perioada sovietică orașul purta denumirea Kotovski, după numele unui cunoscut infractor și violator local care a ajuns comandant în Armata Roșie. Mecanismul este relativ similar în instrumentarea revoluțiilor bolșevice mondiale. După ce noua nomenclatură comunistă pune mâna pe putere, instrumentele ori sunt trimise în Gulag, așa cum făcea Stalin, ori la cules de orez și porumb după „revoluția culturală” de către Mao. Noua revoluție anarhică din America pare de neoprit. Naivitatea cetățenilor occidentali că totalitarismul comunist le va aduce binele este o înșelătorie. Est-europenii sunt pățiți și nu mai doresc dictatură, ci democrație.

În America cei care apără statul de drept sunt făcuți reacționari, iar cei care dau foc magazinelor, jefuiesc și dărâmă statui sunt denumiți progresiști de către o presă ignorantă sau controlată de interese paralele cu libertatea cetățenească. Multe primării americane fac jocul protestatarilor, la fel și o parte din poliția din fiefurile partidului democrat. Naivitatea partidului democrat e uriașă, acesta ignoră anarhia indusă, fără să înțeleagă prea mult din mecanismul hegelian al marxismului. Comunismul de tip nou a excitat și ridicat masele bine coordonate prin ură și aruncate împotriva sistemului demcoratic american. Ura naște monștri ca în Rusia sovietică. Va salva președintele Trump statul libertății America, ca să nu devină o Uniune Socialistă Sovietică Americană, care va aduce sărăcia, foamea, dictatura și bezna totalitară în lume? Orice om normal la cap nu vrea să trăiască în „1984”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*