Calitate și tradiție în afaceri pe piața rusă

Brandul internațional SIMEX a fost premiat de RUSIA cu Diploma de Onoare pentru cea mai bună calitate și tradiție în afaceri pe piața rusă. Diploma a fost acordată reprezentanților SIMEX, în cadrul Expoziției Internaționale de Mobilă «MEBEL» care a avut loc în perioada 18-22 noiembrie 2019 la Moscova.

Expoziția «MEBEL» se desfășoară o dată pe an și este cea mai mare expoziție de profil din Federația Rusă, republicile ex-URSS, respectiv Asia. Alături de SIMEX, au reprezentat ROMÂNIA încă 14 mari producători români de mobilă care au expus mobilă românească pe o suprafață de 522 mp.

SIMEX – brand internațional consacrat, cu acționariat sută la sută românesc, situat în «capitala mobilei românești» – Șimleu Silvaniei, Sălaj, Transilvania. Din 1947 produce orice din lemn masiv la nivel de artă și calitate excepțională. SIMEX aduce banii acasă în ROMÂNIA pentru români!

În Rusia, eticheta «Fabricat în România» reprezintă o carte de vizită serioasă, care garantează calitatea! Nu degeaba se spune că fiecare copil sovietic, a fost «conceput» într-un pat cu eticheta – Fabricat în România. În viziunea cumpărătorului de mobilă din Rusia și spațiul ex-URSS, brandul SIMEX este «mercedesul românesc».

Exporturile reprezintă bunăstarea, oxigenul, fericirea unei țări. Fără exporturi nu avem banii noștri în țară. Fără o ECONOMIE sănătoasă nu avem Sănătate, Educație, Apărare, Dezvoltare etc. Trebuie să ne împrumutăm mai puțin și chiar deloc, însă, să facem export în țările unde «Made in România» încă reprezintă o carte de vizită serioasă care garantează calitatea.

Propășirea relațiilor economice dintre România și Rusia, prin dezvoltarea exporturilor românești pot genera o adevărată și reală expansiune economică românească pe plan extern. Dacă dorim o relansare economică românească de succes, trebuie neapărat să ținem cont și de piață rusă, respectiv ex-URSS.

Federația Rusă dorește relații comerciale reciproc avantajoase cu România, piața rusă are nevoie de produse românești: mobilă, textile, încălțăminte, produse alimentare, legume, fructe, vinuri, medicamente, mecanică, utilaje românești și multe alte mărfuri pe care românii știu să le producă la un nivel de calitate excepțional.

România trebuie urgent să recucerească piețele internaționale pierdute după revoluție: Rusia, republicile ex-URSS, Asia, China, America Latină, Africa, Țările Arabe, unde țară noastră a fost un mare jucător prin exporturi de la chibrituri, textile, încălțăminte, mobilă, la tractoare, camioane, și locomotive.

Noi românii, am putea face din mobila românească pe plan internațional, exact ceea ce au făcut nemții din mașina Mercedes. Mobila românească deține o imagine foarte bună pe piața internațională a mobilei, fără doar și poate, mobila românească ar putea deveni un brand mondial de top cu reprezentanțe în toate țările lumii din Londra până la Sydney. România rămâne una din țările europene cu o puternică tradiție în industria prelucrării lemnului, fapt demonstrat de creșterea continuă a exporturilor in acest sector.

Participarea companiilor românești de mobilă la Târgul Internațional din Rusia, este posibilă datorită Asociației Producătorilor de Mobilă din România și Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și se realizează cu sprijin de la bugetul de stat, prin Programul național de promovare a exporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*