Aceste accidente din istoria noastră

Nu mi-l pot închipui, din păcate, pe Klaus decât zâmbind arogant, superior, prețios precum manelele care cuvântă despre dușmanii personali, găunos, ca orice lucru de nimic… Nu văd în PSD decât caracatița PCR, niște oameni complexați de propriile angoase… Este adevărat că PNL & com sunt, poate, mai răi decât guvernele-giuvaer, Dăncilă, Grindeanu, Tudose, etc., pentru că au făcut atât de rău României. Dar, oamenilor, de ce nu îndrăznesc psd-iștii să fie Români, să vadă și alte partide care vin și care nu poartă balastul Corupției și Imposturii?!

Nu văd în PNL decât un partid pe moarte. A-ți alinia toți soldații în spatele unui fizician de renume mondial înseamnă moarte curată! Unde mai pui că, într-o orbancăială scăpată de sub control, ca orice infecție, PNL-iștii și-au executat cei mai buni oameni! Nu sunt un fan Antonescu, dar respect adversarii dificili…

Nu văd în USR/Minus decât o coaliție diabolică, perversă precum dl Cioloș care ne amenință cu închisoarea dacă punem întrebări… Această mașinărie de prostit oamenii poate funcționa, dând randament. Condiția este ca Oanei Bogdan să i se pună o mască, un căluș pe gură! Ea este cea care este cea mai sinceră, săraca, din toată adunătura aceasta renumită. Spune ceea ce gândește…

Nu văd în ALDE decât o scară pe care dl Tăriceanu s-a tot cocoțat. Deși a exersat maghiara, va cădea într-o imensă groapă care se numește Microsoft.
Până la urmă, chiar și dinozaurii mor.

Nu văd în UDMR decât un Dușman al Patriei. Chiar și toate celelalte partide maghiare înființate au o mai bună morală. UDMR a devenit indezirabil pentru democrație.
Primari maghiari, cetățeni ai României, atunci când arborați numai steagurile Ungariei pe teritoriile pe care le controlați, aduceți-vă aminte de… cuvintele lui Napoleon!

Când un general arogant, bătând un apropou la statura lui Napoleon, a declamat în fața acestuia, „În definitiv, între noi nu este diferență decât un cap!”, Marele Napoleon l-a privit cu răbdare și i-a spus: „Pot face ORICÂND ca diferența aceasta să dispară!”

Nu vă jucați, dragi primari, cu focul, atunci!… Întindeți-vă nu după cum vă cere inima, ci după legile statului în care trăiți! Nu văd în PMP, din păcate, decât un matroz sărman care, sub influența băuturilor alcoolice, a căzut în cap. Cine pe cine îl apără?! Nu văd în partidul lui Ponta decât ce se naște din pisică șoareci mănâncă! Da, cu gloabe comuniste, infantilismul dlui Ponta va exacerba.

… Celelalte partide depind de dvs., români! Ele nu sunt plătite din bugetul de stat, totul se face pe bază de voluntariat, iar adevărul umblă adesea cu capul spart… Dacă vreți reformarea reală a țării, votați-le! Ce aveți de pierdut?! Refuz să cred că, din douăzeci și ceva de milioane, toți suntem corupți, nesimțiți, proști… În piepturile multora, încă bate o inimă de român…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*