Alegerile noastre cele de toate zilele

La ultimele alegeri europarlamentare, mulți alegători au fost înşelați. Pe listele României, au pătruns în Parlamentul European persoane care s-au luptat mai mult pentru Interesele altora decât ale noastre! Nici Competență, nici Caracter şi nici Patriotism nu am prea văzut din partea lor… Dacă banii şi privilegiile sunt singurele lucruri care îl motivează pe un politician este trist. Este de datoria noastră de aceea să ne promovăm reprezentanții cei mai oneşti, care într-adevăr să lupte pentru țara noastră.

În ultimul timp, tot aud voci – este vorba de marii Nimeni ai Patriei, mediatizați de jurnaliştii flămânzi!- care, dintr-o dată, nu mai pot de binele României! Nu au făcut nimic pentru țara lor sau, mai curând, i-au făcut mai mult rău decât bine!, dar au tupeul să ne prostească încă o dată acum, vorbindu-ne de experiența lor bogată, romengleza desăvârşită, cunoştințele şi relațiile lor din Parlamentul European!… Merçi, am văzut! Truditorilor, tot oase vă zbateți să roadeți!

Normal ar fi ca orice partid care se respectă, înainte de a face listele de candidați pentru europarlamentare, să ceară un raport de activitate din partea acestora, să vedem şi noi cum şi-au slujit țara.

Şi mai normal ar fi ca TOȚI europarlamentarii români să facă un pas în spate şi să le acorde şansa – şi Responsabilitatea, în acelaşi timp- şi altor OAMENI NOI, din toate partidele politice din România. Nu este menirea vreunui europrlamentar, oricât de competent ar fi el, să îmbătrânească prin parlament. Nu este nici spre binele Uniunii Europene ca o clică formată în mod arbitrar, din relicve, îmbălsămați în prejudecăți, oameni care duc tava sau olița mai-marilor, unde valorile umane sunt excluse, în general, să conducă destinele a milioane şi milioane de oameni.

Dacă lucrurile nu merg bine în România şi nici în Europa înseamnă că trebuie schimbat ceva! Birocrații, Alterații-de-timp-în-structurile-europene, Îmbătrâniții-în-fărădelegi, Laşii care refuză să vadă Realitatea Europeană, trebuie să dispară! Nu putem schimba Europa în bine tot cu OAMENI VECHI!  Aceasta este Alegerea Noastră, acestea sunt Alegerile Noastre cele de toate zilele…

Privesc și lupta de la noi pentru putere… Orban vrea, dar nu poate. Dacă PNL va muri sub mâna lui, va ajunge de râsul lumii. Un partid făurit pentru victorie sucombă în mod tragic. Se asfixiează prin non-combat. Aleluia, PNL!, fiecare murim câteodată… PSD, scrie istorie! Adică, proștii, cormoranii, analfabeții țării, cuvântă în parlamentul european! Pentru prostie și incompetență, să-i atacăm! Dar să nu le inventăm altele! Până la urmă vor muri singuri. Așa moare orice fals sau făcătură istorică. Se vor dezintegra singuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*