Furca O(r)LAF a țării!

Băi, hoților, dați-ne banii înapoi! Șnapani de carton, cămătari flaușați ce sunteți, căzături morale și târâturi ipocrite, oare cât credeți că vă mai bateți joc de țara asta? Credeți că dacă pe donațiile noastre a stat scris „pentru Cumințenia Pământului”, o să stăm neghiobi să vedem cum transformați voi aproape un milion și jumătate de euro într-un „caritas” al Finanțelor lui Orlando?… Să ne uităm ca iobagii cum vă faceți voi pușculiță, fond de urgență, bani de rostogolit pentru altarele voastre politico-electorale?

Unde sunt banii, hoților?! Unde sunt opisurile cu toate donațiile noastre?… Sau, dacă ați avut bani pe mână, nu v-a mai interesat de unde sunt? Vorba aceea, lasă că uită (și) ăștia, ca ăia de la FNI ori Caritas, și nu o să mai stea să alerge după o donație, nu?!…

Numai că noi am donat pentru Brâncuși! Nu pentru Guvernul escrocilor!… Nici ăla de atunci, nici pentru căcăreaza de pavian de acum!

Când a venit vorba de noi ca datornici la stat, v-ați făcut repede treaba! Ați dat „enter” la computerul lui Orlando și, dincolo de acceptul nostru pe date personale și alte GDRP-uri, ați publicat așa-zisa „listă a rușinii”! A rușinii voastre, incompetenților, că voi v-ați făcut de hazna în șatra aia de la Piața Victoria! Voi, cu incompetența voastră nu noi cu sărăciile afișate!

Așadar, dacă vă pricepeți (nu „de minune”, ci de baftă!) l-a făcut liste, de ce nu o tocmiți și pe cea a donatorilor?… Să vedem, „per capita”, vorba lui Daea, fiecare bănuț. De unde a venit și, mai ales, unde s-a dus!

Că nu mai știți unde sunt? Ce petice, găuri, anvelope salariale ori bășici dezumflate de populism au acoperit? Dar ce ne interesează pe noi? Și să nu ne vărsați textul ăla că banii nu au culoare, nu au  miros, nu au urme „personale”. Și că nu puteți să-i „conturați” în plăvanul de monetar pe care l-ați și îl tot risipiți?!…

Băi, pungașilor! Să vă fie cu băgare de seamă, că și țara se poate transforma într-un „OLAF”. Iar spre deosebire de ăla care vă aleargă după banii deturnați de la UE, noi s-ar putea să vă alergăm fizic pentru banii pe care i-ați furat. Că deturnare se cheamă ceea ce ați făcut cu banii Europei, cu ai noștri se cheamă furt! Și fals în declarații oficiale, legate de schimbarea scopului inițial! Și, căscați bine ochii, se măsoară în ani de pușcărie. (Așa că nu dați amnistia înainte de nevoia voastră, că rămâneți ca proștii pe „dinăuntru”!).

Pe scurt, prim-sinistăreasa bulă de Dăncilă a comis-o iar! Grav! La comanda statului lor paralel, a mai pus de o infracțiune! Și un dosar care, când nici nu se va aștepta, se va contura filă cu filă!

A dat o ordonanță de urgență pentru amânarea restituirii banilor colectați din donațiile pentru Cumințenia Pământului. Cică din grijă pentru noi! Să ne „protejeze rambursările”! Că de unde să știe mutulica asta funcțional-analfabetă că banii de azi sunt mai valoroși decât aia de mâine! Ca lege a economiei de piață! Că ăia, „de la sfârșitul lui 2019”, o să fie și mai devalorizați! Asta dacă o sa-i mai găsim…

Or, cum să dea, cât o fi ea de „dorel”, o amânare fără să aibă acordul nostru pentru a face asta? Poate noi ne vrem banii acum! Poate vrem să-i îndreptăm spre altceva. Finalizarea unui spital sau poate să cumpărăm bârnele brâncușiene, rămase din casa maestrului prăbușită în anul Incompetenței, să le reclădim într-un memorial! Sau ați dat cumva din banii ăștia pentru pinacotecile ălea în șase colțuri? Ori leul ăla cu aspect funerar pe care l-ați pus în plăselele Capitalei?

Să nu-i lăsăm pe șnapanii ăștia să creadă că, la adăpostul unui OUG, gata, au spălat putina! Și ce o mai fi, om mai vedea!

Să mergem și noi la CCR, să vedem cât de constituțional este un OUG prin care ni se amână restituirea banilor? Sigur, avocatul ăla chior de dreptate populară (cu un ochi larg belit la nevoile aleșilor, cu ălălalt abia crăpat spre țară!) nu o să facă niciodată acest pas.

Dar poate ne sesizăm noi și ne facem un Avocat al Poporului. Unul adevărat, ales de noi, nu numit de șlehta hoților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*