„Different” pentru WONDER (Din nou cap de afiș și două românce!)

Vineri, 17 nov. 2017, are loc în SUA premiera mult așteptatului film WONDER / MINUNEA, în regia lui Stephen Chbosky și avându-i protegoniști pe cunoscuții actori Julia Roberts și Owen Wilson.

Bazat pe bestseller-ul omonim, filmul „Minunea” transpune pe marile ecrane povestea emoţionantă a lui August Pullman, un copil diferit, dar cu o inimă uriaşă. Pentru că s-a născut cu un chip diferit, a fost ferit de sistemul public de învăţământ, însă acum Auggie se încăpăţânează să intre în clasa a V-a la o şcoală publică, unde va deveni un fel de erou pentru colegi.

În timp ce familia, noii colegi şi întreaga comunitate se străduiesc să-l trateze cu înţelegere şi compasiune, băiatul porneşte într-o misiune extraordinară care îi va uni pe toţi şi le va demonstra cum o persoană nu se poate alinia normelor atunci când este născută să fie diferită, să se remarce.

Copilul este jucat de Jacob Trembley, un actor canadian având o mare experiență pe platou, are deja la activ diferite roluri realizate în peste zece filme. Actorul-copil e foarte frumos în realitate, dar poartă o mască în film și interpretează excelent rolul acestui copil născut cu probleme faciale. Cunoscând slăbiciunea americanilor pentru asemenea subiecte delicate, cu siguranță acest film va fi încununat cu multe premii în țara sa.

Bestseller-ul este opera faimoasei edituri a ziarului „The New York Times”. Acest film de excepție corespunde întocmai cu DIFFERENT, un hit al trupei Indiggo Twins (gemenele Mihaela și Gabriela Modorcea), care au realizat un trailer original pentru filmul WONDER, după cum puteți vedea și auzi accesând adresa de mai jos:

http://www.indiggotwins.com/so/8L-2CzNF?cid=9c95453a-aa0d-4ee1-a334-06d9ec9a635a#/main

https://www.youtube.com/watch?v=MRkN0OBBZA4

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*