Islamizarea Germaniei pe bani publici!

Pe zi ce trece Germania lui Angela Merkel se îndreaptă spre o fundătură istorică şi mai ales morală. Valul de atentate teroriste islamiste care a cuprins ţara lui Goethe (ce ironie?) după valul de imigranţi pornit în august anul trecut şi culminând cu agresiunile sexuale din noaptea de revelion de la Koln şi atacurile cu cuţitul pe stradă a şubrezit imaginea Germaniei şi a propagat un fior de insecuritate în societate. Principalul vinovat de subminarea siguranţei în Germania şi Uniunea Europeană este cancelarul german Angela Merkel. Ea a invitat pe imigranţi cu celebra lozincă: „wir schaffen das” („putem face acest lucru”) în legatură cu numărul tot mai mare al refugiaţilor. Peste un milion de imigranţi din Orientul Mijlociu şi nordul Africii au intrat prin Germania în Uniunea Europeană. Mulţi dintre aceştia nu au acte şi nu se ştie ce fac şi cu ce se ocupă în Germania. E tardiv acum că Angela Merkel recunoaşte că a greşit în problema abordării crizei imigranţilor, mai mult de teama creşterii în sondaje a partidului Alternative fur Deutschland, decât din credinţă, ea fiind de fapt o atee comunistă provenită din rândurile UTC-ului DDR-ist, cu funcţie de conducere și educaţie marxistă. Totuşi aceste atentate din Germania nu s-ar putea întâmpla fără o protecţie civilă din partea ghetourilor musulmane islamiste din marile oraşe germane. Teroriştii islamişti germani se ascund în cartierele locuite în majoritate de către musulmani, în care sunt și radicali, iar ei reuşesc să atace şi pentru că cetăţeni germani de origină arabă sau turcă din a doua sau a treia generaţie le oferă indirect protecţie şi siguranţă. Pe zi ce trece asistăm în Germania la un război civil intern datorită ciocnirii civilizaţiilor: pe de-o parte cea greco-creştină, pe de altă parte cea musulmană, iar ateii neo-marxişti de la Berlin ori nu știu ce se întâmplă, ori se fac că nu înţeleg, ori pur şi simplu sunt plătiţi cu petrodolari saudiţi. E dovedit că ateismul e anticamera islamismului în Germania şi Europa. Asistăm la o alianţă între neo-marxişti şi islamişti pentru distrugerea fundamentelor creştine şi culturale ale Europei clasice. Securitatea Germaniei a ajuns la cel mai scăzut nivel de la cel de-al doilea război mondial încoace: islamiştii naturalizaţi au intrat în armată şi poliţie la fel ca în Franţa.

O ştire recentă mă cutremură. Agenția militară de contrainformații din Germania investighează 64 de indivizi care lucrează pentru forțele armate suspectați că ar fi „extremiști islamiști”, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării, citat de Reuters. Printre cei 64 de suspecți se află atât personal civil, cât și militari, a adăugat el. Indivizii considerați a fi „extremiști islamiști” nu pot lucra pentru armata germană, notează DPA. Între 2007 și 2016, 30 de „extremiști islamiști” au mers în Siria și Irak după ce au fost angajați ai forțelor armate, a spus purtătorul de cuvânt. Nu mai puțin de 19 persoane au fost lăsate la vatră din forțele militare sub acuzația că ar fi ‘extremiști islamiști’ în această perioadă. Germania a fost zguduită de o serie de atacuri violente asupra civililor, dintre care două au fost revendicate de Stat Islamic.

Zilele trecute un prieten din fostele trupe speciale de elită ale armatei sovietice din anii 1980 mi-a spus că „invazia” imigranţilor musulmani în Germania e finanţată de guvernul de la Berlin din bugetul de stat, deci din taxele şi impozitele germanilor care muncesc cinstit ca să plătească prima „invazie paşnică” din istorie. Despre faptul că imigranţii sunt cazaţi şi plătiţi cu indemnizaţii de la stat sau pe fonduri europene am aflat-o într-o vizită luna trecută în Italia, unde chiar biserica catolică pentru banii primiţi de la Bruxelles acceptă islamizarea indirectă a Italiei, neştiind că „banii sunt ochiul dracului”? Un fapt similar se întâmplă în Germania, unde am primit informaţia particulară despre un şofer român care a lucrat la o firmă de transport din Cluj-Napoca ca apoi să se transfere la una similară dintr-un oraș german. Aici s-a cazat într-un bloc de locuințe, unde plătea o chirie de 420 de euro. Într-o seară s-a trezit cu proprietarul la ușă, care l-a somat să evacueze locuința pentru că trebuie să cazeze imigranți pentru care statul german prin guvernul lui Merkel îi plătește chirie 600 euro/lună. Șoferul român nu a avut bani să plătească diferența de chirie și a plecat din bloc, care a fost ocupat în totalitate de imigranți musulmani, care pe lângă chiria de 600 euro plătită de statul german mai primesc și o îndemnizație de circa 800 de euro pe lună pentru ca să nu facă nimic? În câteva luni blocul s-a transformat într-un ghetou în care au loc frecvente scandaluri, iar tinerii sunt fascinați de islam. Din păcate, proprietarul imobilului și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o din lăcomie, dar nu mai poate rezilia contractul semnat ferm cu statul german. Incidentul îmi amintește de zicala lui VI Lenin, că ”capitaliștii sunt în stare să vândă și funia cu care vor fi spânzurați.” Informațiilor primite confirmă un editorial scris de mine acum fix un an de zile: „Criza refugiaţilor e de fapt o invazie musulmană organizată”.

În prezent asistăm la prăbușirea Germaniei ca model de stat organizat, democrat-creștin și civilizat în Uniunea Europeană. Dacă continuă venirea imigranților musulmani în acest ritm alert peste circa 30 de ani putem vorbi de un nou stat în centrul Europei: Germanistan. E o predicție istorică, care se poate transforma în realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*