Aceeaşi piatră de moară pentru „înălţimea sa”

La începutul mandatului de preşedinte al României, Iohannis a afirmat că nu se va acoperi cu imunitate în niciun caz şi că va face, ori de cîte ori situaţia o va impune, recurs la moralitate. Adică, îşi va da demisia de onoare dacă numele său va fi strigat în boxa acuzaţiilor de orice fel. Probabil, afirmaţia cu pricina n-a fost pentru urechile românilor, ci pentru cele ale Washington-ului şi Bruxelles-ului.  Între timp, Iohannis a făcut potecă în instanţe, iar moralitatea invocată a intrat la apă! În plus, înregistrează un adevărat record al excursiilor în destinaţii de lux, dar şi un record al abuzurilor săptămînale – Cotroceni-Sibiu şi retur, cu o imensă coloană de maşini, care blochează ore întregi circulaţia pe drumurile publice, deşi nu este o deplasare oficială. Iohannis are de dat şi trebuie să dea explicaţii serioase în mai multe privinţe ilegale, cunoscute de justiţie, dar şi în privinţa retrocedărilor din Sibiu! „La Sibiu s-au restituit licee, şcoli, grădiniţe, filarmonica şi un cămin de bătrâni către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German de către primarul Klaus Iohannis. Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) a devenit oficial succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German, printr-o sentinţă a Judecătoriei Sibiu. Iohannis se  afla în conflict de interese, fiind primar şi preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) la vremea respectivă. Aceste abuzuri în serviciu şi evidentul conflict de interese au fost şi sunt trecute, în continuare, cu vederea de autorităţile române”, scrie revista „Justiţiarul”. O altă investigaţie realizată de RISE Project scoate la iveală detalii privind afacerile imobiliare ale preşedintelui Iohannis, dar şi cine sînt membrii familiei Baştea, stabiliţi acum în Jacksonville (Florida),  – „cei alături de care Klaus şi Carmen Iohannis au traversat ultimii optsprezece ani, luptînd, cot la cot, pentru două case din centrul Sibiului. Folosind adeverinţe de stare civilă false şi un certificat de moştenitor încheiat prin fraudă – acte care le atestau un drept inexistent de succesiune – Baştea şi Iohannis au reuşit să scoată două clădiri din proprietatea statului şi să le treacă pe numele lor. Închiriind, apoi, parterul unuia dintre imobile către banca Raiffeisen, Baştea și Iohannis au încasat, vreme de paisprezece ani, chirii totale de aproximativ 640.000 de euro”. Deci, cum e treaba cu moralitatea, „corupţia care ucide” şi imunitatea, domn’ preşedinte? Imediat după ce a cîştigat alegerile prezidenţiale din 2014, Klaus şi soţia sa Carmen Georgeta Iohannis au plecat într-o vacanţă de o săptămînă, unde credeţi? Chiar unde locuieşte familia Baştea, în Florida, vizitată în fiecare an de cei doi soţi de pe cînd era primar la Sibiu.

Ştiind că justiţia o să-l spele, o să-l albească, la fel ca pe Băsescu, Iohannis face ce ştie mai bine, pe tăcute şi cu orgoliu nemţesc: se răzbună pe cei care au vrut să depună mărturie, pe cei care l-au anchetat şi au avut „tupeul” să respecte legea, pe cei care îi stau în cale. Martorul care trebuia să depună mărturie în dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis a ajuns la puşcărie! Al doilea dosar al casei obţinute din „meditaţii” fraudiene a fost strămutat la Piteşti, deşi multor dosare cu speţe similare li s-a refuzat strămutarea. Nu vă spune nimic prezenţa lui Iohannis la aniversarea a 25 de ani de activitatea a firmei de avocatură „Muşat şi asociaţii„?, care a invocat, în apărarea lui Iohannis, trăsnitul motiv al „bănuielii legitime”, pentru a îngropa, precum pisica, ceva, ce miroase de la o poştă. „Evenimentul zilei” scrie că acest fapt evidenţiază „nu doar o relaţie avocat-client, ci şi o prietenie cu avocatul Gheorghe Muşat”. Oare cum şi cînd a reuşit superman Iohannis să dea meditaţii ca să adune atîţia bani pentru case, să facă politică, să fie primar, să fie preşedinte al Forumului Democrat German din România – moştenitor al organizaţiei naziste „Grupul Etnic German” din vremea celui de-Al Doilea Război Mondial, să scrie cărţi de adormit copiii şi, mai ales, să stea plecat aproape tot timpul pe meridiane? Acum înţelegem de ce şi de unde îşi permite o perpetuă vacanţă (întreruptă numai în perioada concediilor de refacere) şi de ce ţine cu dinţii de case! Chiriile aferente sînt mană cerească! Să vedeţi ce spectacol justiţiar ne va oferi Iohannis la încheierea mandatului său sau, cine ştie, poate mai devreme. Dă, Doamne, şi să sperăm că DNA va folosi aceeaşi piatră de moară şi pentru „înălţimea sa” de statură, doar.

Ce avantaje are România dacă preşedintele şi premierul României (două personaje tenebroase, care lucrează pe muţeşte „nemţeşte”, „franţuzeşte” şi în alte graiuri decît cel românesc, mizînd pe lipsa noastră de reacţie) au pupat bombeul rechinilor planetari, fie că vorbim de cei financiari sau de războinicii care au ucis în numele aşa-zisei eliberări a popoarelor din Orientul Mijlociu şi nordul Africii? „Marea vrăjeală că ne pregătim ca să nu fim atacaţi de ruşi, nu mai ţine decît la prostime. Eu mă întreb, dacă tot ne-au invadat ruşii, de ce nu există măcar o Bancă Rusească în România, un hipermarket rusesc?” (Ion Ştefan). Cum tolerăm de atîta timp un sistem care a trimis ţara în sărăcie, corupţie şi nesiguranţă, un sistem care ameninţă viaţa fiecăruia dintre noi? Dragi Români, haideţi să ne unim în jurul valorilor noastre naţionale şi creştine, să luăm înapoi suveranitatea şi independenţa României! Altfel, vom pieri ca naţie. Jos dictatura! Jos fanatismul politic, „justiţiar” şi financiar! Coarda s-a întins prea mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*