Pe banii cui?

Cîtă vreme există naivitate, neştiinţă şi ignoranţă, oameni precum Margareta Duda, soţul ei, Radu Duda şi toate neamurile vor trăi în lux pe spinarea românilor, vor avea slugi la curte, fără să muncească o zi. „Monarhia, sub orice formă, e o insultă la adresa umanităţii”, afirma Mark Twain. „Monarhia e ca o rîie, odată ce o iei, nu mai poţi scăpa de ea, adică este ereditară, se transmite din tată în fiu, fiţi atenţi ce vă doriţi.” Un rege nu-l poţi alege din cinci în cinci ani, ăştia îşi iau ţara în stăpînire pînă la moarte, apoi o lasă progeniturilor moştenire, de parcă ar fi a lor. Ceea ce am văzut cu toţii la televizor şi prin ziare, cu privire la autointitulata casă regală, este un circ pe banii românilor, o piesă în registrul teatrului absurd, regizată din afară, o dovadă de slugărnicie a autorităţilor de la Bucureşti, care nu mai reprezintă demult România, ci marasmul euroatlantic. Aceşti „nobili” contrafăcuţi s-au distrat în sinea lor văzînd cum nostalgicii se închinau făcînd semnul Crucii în faţa unui sicriu cu rămăşiţele pămînte ale unui muritor ca toţi ceilalţi! Inadmisibil, dragii mei! Blasfemie, ultragiere a Sfintei Cruci! Un creştin se închină în faţa sfintelor icoane, în faţa sfintelor moaşte, în Biserica lui Iisus, nu la sicriul unui mort. Declararea zilei de doliu naţional ne-a ridiculizat în faţa Europei şi a lumii! Încetaţi odată cu apelativul „maiestate”! Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma (acesta este numele ei adevărat) nu a fost regina României, deci înmormîntarea nu trebuia reprezentată de autorităţi ale statului român. Dar slugoiii au fost prezenţi! „Dacă Iohannis a dat cu semnătura în cartea de condoleanţe a Anei de Bourbon, înseamnă că a încălcat Constituţia Republicii România, fiind de acord cu existenţa unui fals istoric! Iohannis poate fi suspendat pentru încălcarea Constituţiei care prevede explicit că forma de guvernămînt a României este Republica. Chiar nu vede nimeni ca s-a suspendat singur?”, scrie domnul Zagura. De la 1 august, de cînd a murit Anna de Bourbon, televiziunile, ziarele centrale, locale şi de alte naţionalităţi au scos aburi pe gură non-stop. Adică, ne-au aburit  la greu cu un dramatism grotesc, demn de teatrul absurd şi „Scaunele” lui Eugen Ionesco. Mai aveau să ne spună că Obama, Merkel şi Hollande sînt profund înlăcrimaţi şi poartă doliu.

Nemaifiind curat româneşti, televiziunile deţin o artă impecabilă, unică în Europa şi în lume, de a prosti şi manipula publicul. Familia regală britanică n-a fost la funeraliile Annei de Bourbon! Nici casele regale din Spania şi Danemarca, potrivit listei transmisă presei de Biroul de Presă al fostului rege Mihai. De ce? Pentru că s-au gîndit ei bine că România este Republică, iar prezenţa la înmormîntarea unei pseudo-regine le-ar aduce deservicii de imagine. Potrivit unui comunicat al Ambasadei britanice de la Bucureşti, în locul reginei Elisabeta a fost prezent însărcinatul cu afaceri, iar prinţul Charles, cel care are fantezii erotice cu Transilvania noastră, a fost suplinit de contele Tibor Kalnoky. Românii iubitori de adevăr nu s-au înghesuit să guste din coliva Anei de Bourbon Parma. Străzile au fost goale, cîţiva curioşi şi nostalgici în vîrstă au trecut prin faţa sicriului, doar reprezentanţii forţelor de ordine au pozat cameramanilor, păzind poate cele cîteva grame din cenuşa celei ce ne este băgată pe gît drept regină, de fapt, soţia unui rege abdicat şi fără cetăţenie română. După abdicare, Kaput, nu mai are dreptul la titlul de rege, deci, Anna nu poate fi numită regină! Nici soţul reginei Elisabeta a Marii Britanii nu este numit rege, ci prinţ consort. Cît vă mai trebuie, fraţilor, să vă treziţi din adormire şi manipulare? Cum acceptaţi tot circul acesta grotesc şi cosmopolit? Mare tămbălău şi acuze nefondate pe capul ştiriştilor pentru banii pe care Primăria Capitalei îi dă Catedralei Neamului Românesc! Păi, bine, fraţilor, sumele uriaşe cheltuite cu înmormîntarea soacrei lui Duda – Anna de Bourbon-Parma, titularizată – fără nicio bază istorică şi legală – „regină a României” nu v-au sărit în ochi? Nici Mausoleul regilor de la Curtea de Argeş, ditamai construcţia unde vor fi înmormîntaţi străinii de neamul nostru, care au capturat averile naţionale?

Cînd intri pe terenul marcat fraudulos de maidanezi, te alegi cu mîrîieli şi muşcături. Fiarele îşi apără cu străşnicie osul îngropat. Am păţit-o şi eu cînd am încercat să-i iau de zgardă şi să-i pun în cuştile de la centrele de animale din import. Adică, acolo, unde le este locul. Dacă te împotriveşti manipulării, adică, dacă refuzi să crezi că nişte maidanezi aruncaţi în curtea României de valurile tulburi şi violente ale istoriei sînt cîini de rasă nobilă, eşti atacat şi muşcat în plin adevăr cu veninoşii colţi ai imposturii şi rabiei. Dezvăluirile din editorialul „Dumnezeu s-o ierte, dar n-a fost regina României” au atins cote record de cititori – peste 400 de mii pe ziarul Justiţiarul, peste 100 de mii numai pe revista ARTEMIS, lucru nemaîntîlnit la cele mai citite publicaţii naţionale! Nu este o laudă, ci un semn că românii s-au trezit şi vor să afle adevărul. „Ca istoric Regina Ana nu înseamnă pentru mine nimic”, scrie jurnalistul Ion Cristoiu. Regina Ana a fost doar atît: Soţia fostului Rege Mihai. Nici măcar soţia regelui Mihai în anii de domnie constituţională a acestuia: 1940-1947. A devenit soţia lui Mihai după Abdicarea din 30 decembrie 1947.”  Deci, tovarăşi prefăcuţi, cînd, unde, cine a încoronat-o ca regină pe Anna de Bourbon…? De unde Anna de România? Pentru tot românul fără posibilităţi de informare să se facă public documentul de abdicare a regelui Mihai, care ar clarifica statutul de aşa zisă prinţesă moştenitoare a fiicei Margareta, dar şi pe cel al Annei Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma, născută la Paris la 18 septembrie 1923, într-o familie de evrei, care a avut cetăţenia franceză, elveţiană, engleză, dar nu a solicitat niciodată cetăţenia română şi nici nu a dorit să înveţe Limba Română.

„La 10 iunie 1948, Anna s-a căsătorit nu cu Regele României, ci cu cetăţeanul Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen care n-a fost încoronat niciodată ca Rege al României. Anna nu a avut niciodată coroană regală, ca să fie numită Anna de România! Căsătoria sa s-a produs după ce România a devenit republică la 30 decembrie 1947, şi a avut loc în Grecia, la palatul unei rude din partea lui Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, nu în biserică. „Niciodată Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen nu a depus, în Parlamentul României, jurământul prevăzut de Constituţie pentru a deveni Rege al României. Ca urmare, Direcţia Naţională Anticorupţie (D.N.A.) trebuie să se autosesizeze şi să cerceteze toate retrocedările ilegale de palate, castele şi zecile de mii de hectare de terenuri agricole şi păduri către autointitulata «casă regală»”(Gh. Funar). Vor fi prinşi cu mîţa în sac, cum a fost prins şi arestat prinţul lui peşte prăjit, finul lui Băsescu, Paul, care avea tupeul să-şi spună prinţ de România. Aşadar, pe banii cui şi-a îngropat Duda soacra, cu abuzul financiar aferent şi cu doliul naţional, ca un afront adus marilor eroi, martiri şi personalităţi ale neamului românesc? Pe banii Republicii România!, deci din buzunarele românilor.

„Cine plăteşte cetăţeanului Mihai pensia ca fost şef de stat şi pe cea de veteran? Republica România din buzunarele republicanilor! Cine plăteşte întreţinerea castelelor şi domeniilor unde locuiesc veneticii hohenzolerni care au supt şi sug averea Poporului? Republica România din buzunarele republicanilor! Cine plăteşte emisiunea propagandistă mincinoasă – Ora ex regelui trădător – de la TVR? Republica România din buzunarele republicanilor! Monarhia a ucis mai mulţi români decât comuniştii”, scrie doamna Anuşca. Ca drept mulţumire, cetăţeanul Mihai refuză să plătească statului român taxele şi impozitele aferente. Şi ca să încheiem apoteotic, D. Stanzeleit scrie: „Faceţi domnule o anchetă mare: unde e fostul rege? De trei-patru ani nu l-a mai văzut nimeni în public. Nici măcar la funeraliile soţiei dumisale. A urât-o că i-a făcut cinci fete? Mai trăieşte? Ori e mort? E ţinut prizonier în castel de cuplul Margarita-Dudau? Ceva nu e în regulă!” Sigur, ceva nu e în regulă. Dacă moare cetăţeanul Mihai, se vor cutremura şi vor cădea în neant toate dudele regale din arborele lor genealogic. Aşa că, „dead or alive”,  au interesul să-l ţină departe de ochii presei şi cît mai mult în viaţă. Mai au ceva retrocedări pe rol şi fără domnul Mihai, nu-şi mai pot intra în posesia chilipirurilor. Probabil, va mai trăi, prin manipulare, pînă la 150 de ani. „Dacă Margareta ar avea simţul realităţii ar fi trebuit să se simtă jignită pentru că în spatele mamei sale au fost cocoţate nişte excesive merite, pe care chiar nu le-a avut, iar laudele excesive ar trebui să-i pară monumente de nesinceritate şi ipocrizie”, scrie Liana Ghiorghioff. Se complace, însă, în înşelătorii „nobiliare”, care îi aduc foloase necuvenite de la bugetul Republicii România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*