Un volum despre refuzul de a tăcea!

Notorietatea scriitorului GEORGE ALEXANDER este cunoscută datorită militantismului împotriva BARNEVERNET – autoritatea pentru protecția copiilor din NORVEGIA, fiind românul care a sensibilizat opinia publică din țară și din întreaga lume prin sacrificiul personal de a fi pierdut funcția dublă de manager la două unități preșcolare din Oslo și de a fi devenit indezirabil în acea țara nordică certată cu Dumnezeu și cu morala educațională, țară în care confratele nostru a viețuit 20 de ani, fiindcă a luat atitudine vehementă în cazul smulgerii abuzive a copiilor din sânul familiilor NAN și BODNARIU, abuzuri care au declanșat ample manifestări internaționale de protest.

Copiii noștri în închisorile lor! (furați de Barnevernet)” – Editura Națiunea, dezvăluie mecanismul oripilantei mașinării de distrugere a copiilor și familiilor după voia maladivă a unei instituții care abia acum este demascată. Felicităm scriitorul și luptătorul pentru drepturile copiilor și a familiilor, pentru o educație sănătoasă în deplină afecțiune.

„Adevărurile, oricât de deranjante ar fi, trebuie spuse așa cum sunt. Și nimeni dintre noi nu ar trebui să stea vreodată resemnat, în colțul lui. Nu am vrut să scriu această carte, la început. Am vrut doar să uit… Căci nu despre ficțiune este vorba aici… Despre fapte reale vorbim” (George Alexander)

One Response to Un volum despre refuzul de a tăcea!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *