Întreținuți cu 1200 lei pe lună pe spatele românilor!

Când în 2010, Traian Băsescu și Guvernul au tăiat pensii, salarii, alocații de mame sau indemnizații de crescut copiii, s-a motivat că suntem în criză și că nu ne mai dau bani Banca Mondială și FMI. Cinci ani salariile au rămas înghețate în România, poporul român ducând-o, de la an la an, tot mai greu. Integrarea în UE și respectarea comandamentelor Bruxellului au dus poporul român la o sărăcie endemică, acoperită doar de ipocrizia propagandei binefacerilor false ale integrării europene. Azi, salariile românilor nu mai cresc din alte motive.

Românii trebuie să muncească însă pentru a întreține imigranții musulmani pe care Germania ni alocă prin cotele obligatorii. Iohannis și Cioloș, ca marionete ale Berlinului și Bruxellului, spun în presă că ei nu vor să primească refugiați musulmani, dar pe ușa din dos pregătesc România să devină o rezervație pentru imigranții musulmani, așa cum a devenit deja Grecia. Guvernul Dacian Cioloș a pregătit legislația pentru ca refugiații musulmani să trăiască mult mai bine pe pământul României, pe banii românilor. Conform statisticilor de anul trecut refugiații trăiesc mai bine decât multe categorii sociale de cetățeni români. Premieul Dacian Cioloș sprijină financiar refugiații musulmani de parcă România ar fi un stat islamic. Statul român a oferit, anul trecut, 540 de lei pe lună fiecărui refugiat, iar persoanelor cu handicap grav doar 234 lei, potrivit datelor Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Guvernul României a adoptat un proiect de lege care reglementează ce bani vor primi refugiații și pentru ce anume. Imigranții musulmani vor primi mai mulți bani decât românii care muncesc. Refugiații care vor solicita azil vor primi în fiecare lună câte 300 de lei bani pentru mâncare și 180 de lei bani de cheltuială. Până acum imigranții care solicitau azil în România primeau maxim 90 de lei pentru hrana si 18 lei lunar bani de buzunar. La un calcul simplu reiese că sumele alocate pentru hrană au crescut de mai bine de trei ori pe când cele alocate pentru bani de buzunar au crescut de nici mai mult de mai puțin de zece ori. În afara acestor sume, refugiații vor mai primi bani pentru plata chiriei și a întreținerii în fiecare lună. Pentru chirie vor primi suma de 450 de lei lunar în timp ce pentru întreținere vor primi câte 120 de lei pe perioada verii și 155 de lei pentru perioada iernii, deoarece cheltuielile de întreținere sunt mai mari iarna. În același timp, statul român va mai aloca lunar bani de îmbrăcăminte pentru fiecare refugiat. Aceștia vor primi 67 de lei în lunile de vară și 100 de lei în lunile de iarnă pentru a-și cumpăra îmbrăcăminte. Din adunarea acestor sume reiese că statul român va aloca lunar pentru fiecare refugiat câte 1117 pentru lunile de vară și aproximativ 1200 de lei pentru sezonul rece. În concluzie, românii vor trebui să strângă din nou cureaua ca să-i întrețină pe refugiații mususlmani, care de la an la an vor fi tot mai numeroși pe teritoriul României.

Asistăm la o orbire politică a guvernanților care sunt mai interesați să execute ordinele Bruxellului și Berlinului decât să apere interesele românilor. Iarăși cetățenii români trebuie să se sacrifice, să accepte salarii mai mici sau „înghețate” pentru a-i întreține pe imigranți, care primesc aceste beneficii fără să muncească. Poporul român e obișnuit cu feluritele „curbe de sacrificiu”, de la cele din 1933 până la anii 80 ai lui N. Ceaușescu. Nu e de ajuns că poporul român ține în spate un guvern incompetent și o clasă politică coruptă, trebuie să-i hrănească acum și pe refugiații musulmani, care sunt colonizați în România cu încălcarea Constituției. Un muncitor român -, care muncește și plătește taxe și impozite și aduce plusvaloare -, câștigă 1100 lei pe lună, iar un refugiat care stă gratis într-un centru de azil modernizat și toată ziua se roagă la Allah și citește din Coran, asta dacă nu agresează sexual, ca în Germania, femeile, va primi 1200 lei pe lună! Iar românii acceptă toate aceste nedreptăți strigătoare la cer că așa vor Iohannis și Cioloș; să-i facă pe plac Angelei Merkel și birocrației stângiste de la Bruxelles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*