Victimele comisarului!

Nu este o noutate faptul că din director al Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului în România – „Elie Wiesel”, Alexandru Florian, fiul lui Radu Florian („unul dintre cei mai odioşi propagandişti ai comunismului Stalinist” – ziarul Cotidianul), el însuşi politruc-propagandist înainte de 1989, a fost ridicat la gradul de „Comisar al poporului” (nu al Poporului Român), devenind călăul unor exponenţi de necontestat ai spiritualităţii româneşti, precum Mircea Eliade, Emil Cioran, Constantin Noica, Mircea Vulcănescu, Petre Ţuţea, Valeriu Gafencu, Ion Şiugariu…, recent, Horia Vintilă, dar nu, ultimul. Comisarul Florian s-a întrecut pe sine, cenzurînd expoziţia cu martiri a artistei Silvia Radu de pe simezele sui generis ale Universităţii Politehnice Bucureşti. Patru portrete, întruchipîndu-i pe Mircea Vulcănescu, Radu Gyr, Valeriu Gafencu şi Costache Oprişan, au fost eliminate din „Grădina cu Îngeri”, semn că legislaţia românească este la discreţia unor dictatori străini de interesele şi valorile Neamului Românesc.

Acest institut care trăieşte pe banii noştri (n-a venit cu bani în ghiozdan de „acasă”) are rol de cercetare, nu de decizie! N-are voie să hotărască cine rămîne şi cine pleacă din capitolul personalităţi ale Istoriei Poporului Român, dar i se permite. Comisarul a pus puşca la ochi şi a tras din nou! „Victimă este şi magazinul online „Legende Vii”, căruia i s-a cerut retragerea de la vînzare a tricourilor cu portretele a trei personalităţi: Mircea Vulcănescu, Radu Gyr şi Părintele Gheorghe Calciu. Active news scrie că „tot la somaţia I.N.S.H.R.-E.W. se va renunţa la sloganul „Ne vom întoarce într-o zi”, considerat instigator.” Răspunzînd somaţiei aceluiaşi I.N.S.H.R.-E.W., recent, consiliul local din Segarcea a retras titlul de cetăţean de onoare conferit lui Horia Vintilă. În 2015, Consiliul Local din Târgu Ocna a luat o decizie similară în cazul lui Valeriu Gafencu, „Sfântul Închisorilor”.

Avem o cazarmă de lachei în fotolii bine plătite, servind interesele străinilor, nu pe ale noastre. În treacăt, amintesc şi de neconstituţionala „Lege a defăimării”, trimisă înapoi, la comisiile Parlamentului. Cenzură pe toate căile! Nu mi-e drag nici Putin, Nici Orban al Ungariei, dar mi-aş dori un patriot ca ei în fruntea statului român, care să dea afară veneticii primiţi cu pîine şi sare în curtea noastră, ca, mai apoi, să-i găsim aşezaţi la masa şi în patul nostru, după ce ne-au confiscat cheia de la casă. Prea multă toleranţă! Să păstrăm pîinea pentru copiii noştri şi sarea pentru ochii veneticilor rău-voitori cu Neamul Românesc, a cărui pieire o doresc! Ce au de spus premierul Cioloş şi preşedintele Iohannis cu privire la incalificabila şi condamnabila cenzură, cu atît mai mult cu cît I.N.S.H.R.-E.W., – vînător al sfinţilor noştri intelectuali –  dotat cu arme de către statul român, este direct subordonat  Secretariatului General al Guvernului?

Ce-ar putea spune Preşedintele, mai ales că a fost desemnat „Omul politic al anului” la Gala „Premiile Nine O’Clock 25 de ani”, un cotidian românesc de limbă engleză! Premiu acordat, probabil, pentru banii adunaţi în conturi din „meditaţii”, nu din chiria încasată ilegal pe un al doilea imobil pierdut în instanţă prin sentinţa definitivă a Justiţiei române, şi pentru modul în care a scăpat de Ponta, confiscînd manifestaţiile de stradă din noiembrie 2015. Ca să fim convinşi că şi-a meritat premiul, haideţi să ne desfătăm cu nişte fraze din discursul rostit la bilanţul D.N.A.! Şeful statului a citit, ca de obicei, de pe hîrtiuţă, că „ar fi nevoie de eforturi susţinute pentru recuperarea prejudiciilor […] comise de persoane pentru care s-a stabilit vinovăţia prin decizie judecătorească definitivă. Nu putem permite ca persoane care s-au îmbogăţit prin încălcarea legii penale să se bucure în continuare de respectivele foloase necuvenite […].Trebuie operaţionalizate instituţiile cu atribuţii, care să recupereze prejudiciile”. Dacă în viziunea sa este inadmisibil ca persoanele îmbogăţite prin corupţie să se bucure de bunurile cîştigate ilegal, atunci ce face A.N.A.F. cu imobilul pierdut în instanţă de Preşedinte, şi cu chiria încasată? Nu-i aşa că vor fi recuperaţi cei 640.000 de euro încasaţi ilegal din chirie?

Românii se întreabă de ce instituţiile responsabile nu pun în mişcare executarea hotărîrii definitive a Curţii de Apel Braşov din 12 noiembrie 2015, prin care s-a dispus ca imobilul deţinut ilegal, în Sibiu, să-i fie confiscat şi să treacă în proprietatea statului, în plus, să  fie recuperate de la „beneficiarul” de rea credinţă, în speţă, Preşedintele, uriaşele sume din chiriile încasate. Lucru, solicitat şi de fostul europarlamentar şi fost şef A.N.A.F. Sebastian Bodu. Dacă A.N.A.F. acţionează legal şi imparţial, Preşedintele trebuia executat silit înaintea Antenelor! Vedem cu toţii care a fost sursa din conturile preşedintelui Iohannis! Nu meditaţiile, precum a declarat în campanie, jignind profesorii oneşti! Pentru ca românii să aibă satisfacţie completă, în martie vor ajunge în România primii refugiaţi din cota de 2362, acceptată cu obedienţă de Iohannis şi Cioloş din partea lui Frau Merkel – proprietarul Europei.

Toate bune nu-i aşa? Avem un preşedinte premiat ca „omul politic al anului”, dar premiul ar trebui înapoiat emitentului din cauza erorii! Sînteţi Preşedintele României, domnule Iohannis! Prin Constituţie, apolitic, cît deţineţi această funcţie! De peste un sfert de veac sînt forţate graniţele Constituţiei şi cele ale moralităţii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*