În dispreţul românilor: cultul personalităţii lui Victor Viorel Ponta!

Feseniştii sunt blestemul de care nu mai putem scăpa. De 25 ani, cu mici întreruperi de guvernare… Și cum nu era de ajuns, regimul iliescian pesedist și postpesedist ne duce la disperare, acum, și prin fastul şi cultul personalităţii lui V.V. Ponta. Totul în dispreţul românilor!

Și totuși, Tovarăşe Ponta nu te minţi singur! D-ta eşti la guvernare de peste doi ani! Și ai mai fost şi pe vremea lui Boc. Regimul îl dă culoarea partidului de la putere, a guvernului respectiv. Socialiştii dumitale au fost mereu, precum UDMR-ul, cu acele mici întreruperi…

Deci starea ţării vă aparţine! Băsescu n-a fost niciodată premier, premierul e politic… Cum vrei să ajungi preşedinte de stat când jigneşti în fiecare zi această funcţie, nu respecţi nici vârsta, nici rangul superior. A, și ai mari lacune în pregătirea politică – şi nu numai! -, iei totul din zbor, genul fuşerai; De fapt, cu un „trombon” și o trompetă puternice pari un personaj rătăcit faţă de interesele acestui popor.

Repet, guvernul dă tipul de regim! Adică partidul de la putere – guvernare; mă mir că nu ţi-au spus asta reporterii când te întreabă şi nu ştii răspunsul! De exemplu, cancelarul-premier Hitler a dat natura regimului nazist, deşi preşedinte era altcineva! Guvernul Groza a dat natura celui instaurat de bolşevicii (şi menşevicii) deşi la conducerea țării era regele.

Și, da, îmi este jenă că odată am susţinut regimul iliescian! Cum mi-e jenă că la guvernare avem asemenea politruci! Mi-e teamă că „a fi băsist” va deveni după Anul Nou o reverenţă faţă de democraţie şi statul de drept! Un front al românilor păcăliţi pentru drepturi şi adevăr.

Daţi ascultare bătrânilor neamului! Nu mai aruncaţi banii ţării pe consultanţi hapsâni, pe plimbări… galactice, învăţaţi din greşelile predecesorilor! Ascultaţi de proverbele şi pildele românilor: unul spune că dacă ascensiunea se face lent, prăbuşirea când vine, nu mai are răbdare… S-auzim de bine…

One Response to În dispreţul românilor: cultul personalităţii lui Victor Viorel Ponta!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *