Dreapta şi stânga un paravan pentru jefuirea în continuare a poporului român!

Au trecut şi alegerile din 25 mai 2014 pentru Parlamentul European. În România a fost respectat scenariul prestabilit şi regizorii lor şi-au frecat mâinile de bucurie că au reuşit, încă o dată, să facă tot ce le-au stabilit stăpânii străini ai României din ultimii 25 de ani. În seara zilei de 25 mai a.c., de la ora 21,00, au apărut pe ecranele televizoarelor rezultatele voturilor estimate de trei institute de sondare sau manipulare a opiniei publice. Nu s-au admis mai mult de trei pentru a nu apărea „abateri” de la scenari şi care să încurce socotelile anterioare alegerilor.

În mai multe ţări din Uniunea Europeană au avut loc alegeri pentru Parlamentul European în zilele de 22-24 mai şi, apoi, s-a trecut la numărarea voturilor, iar rezultatul final a fost anunţat abia în seara zilei de 25 mai a.c. În România, întâi s-au anunţat rezultatele şi apoi s-a trecut la număratul voturilor, care a ajuns la 99,9 la sută din secţiile de votare, în ziua de marţi 27 mai a.c. Pentru a doua zi după alegeri şi pentru prima dată în ultimii 25 de ani, Stânga şi Dreapta politică din România au programat spre dezbatere în Parlament cea mai formală moţiune de cenzură. Textul ei a fost citit, în 23 mai a.c., în sala aproape goală a Parlamentului şi fără prezenţa membrilor Guvernului, iar comentariile anemice şi votul asupra moţiunii au fost „acoperite” de opiniile televizate în legătură cu rezultatele consemnate la ieşirea de la urne, în 25 mai a.c., la alegerile pentru Parlamentul Europen. La acestea s-au adăugat puţine informaţii despre încrederea tot mai mare a popoarelor din ţările Uniunii Europene în partidele politice care apără Interesul Naţional.

În zilele de 25 şi 26 mai a.c., mai mulţi competitori electorali au semnalat la Biroul Electoral Central şi la telefonul 112 numeroase fraude electorale, mai ales turismul electoral. Pentru a nu se şti la timp adevărul şi pentru a nu afla Poporul Român că nu se mai verifică cheltuielile făcute în campaniile electorale, brusc şi la comanda stăpânilor străini ai României, începând din 27 mai a.c., a fost ordonată întâlnirea conducătorilor PNL şi PDL pentru a aranja o fuziune sau o alianţă politică. Între „duşmanii” politici din ultimii 10 ani, care s-au aflat când la Putere împreună, când separat, când în Opoziţie formală, s-a luat în discuţie o fuziune prin absorţie ca partide sau la nivel individual a membrilor acestora. Discuţiile şi negocierile între conducătorii PNL şi PDL înregistrează zilnic episoade palpitante pentru cei care se lasă manipulaţi, mai ales prin televiziune. La conducerea PNL este un nou cutremur în urma demisiei în bloc a acesteia şi a renunţării senatorului Crin Antonescu la candidatura la funcţia de Preşedinte al României. Emoţionat, domnul Antonescu a scăpat porumbelul şi a anunţat că stăpânii scenei politice din România au stabilit că până la 15 iulie a.c. trebuie anunţat candidatul Dreptei la alegerile prezidenţiale din noiembrie a.c.

Stânga unită (PSD, UNPR şi PC), prin liderii săi, la comandă străină, a început atacul mediatic împotriva liderilor PNL şi PDL, cu care au fost împreună la guvernare şi au format majorităţi parlamentare, pentru a putea acţiona împotriva Poporului Român şi a viitorului României. Episoadele din zilele precedente şi cele care vor urma din lungul serial „Balamucul” sunt bine regizate, iar insistenţele asupra Dreptei şi Stângii politice constituie, în fapt, paravane pentru continuarea jefuirii Poporului Român.

În timp ce populaţia României este „bombardată” cu ştiri despre durerile facerii sau refacerii (Alianţa D.A.) Dreptei politice şi despre atacurile din partea Stângii politice, în spatele acestor paravane se desfăşoară, în tăcere, cel puţin următoarele acţiuni ale Guvernului:

– Se pune la cale vânzarea, pentru o sumă derizorie, a 51 la sut[ din acţiunile „Electrica”, în ziua de 10 iunie a.c.

– A început vânzarea pământului românesc la persoane juridice străine, cu încălcarea Constituţiei, precum şi la persoane fizice străine, cu încălcarea legii, fără condiţii de reciprocitate şi fără limită de suprafaţă.

– Se pregăteşte, la comanda Fondului Monetar Internaţional (FMI), Băncii Mondiale şi Comisiei Europene, modificarea Legii minelor cu un dublu scop: menţinerea celor mai mici redevenţe din lume şi, respectiv, exproprierea românilor din România de către titularii licenţelor de exploatare a bogăţiilor naturale. La comanda troicii străine (FMI, Banca Mondială şi Comisia Europeană) Guvernul Ponta III pregăteşte cadrul legal pentru ca în următorii 10 ani să fie date pentru exploatare la state şi firme străine bogăţiile naturale ale Poporului Român la redevenţe foarte mici şi nu pe baza unor contracte de împărţire a producţiei, aşa cum procedează aproape toate ţările bogate în resurse naturale şi care obţin pe baza acestora cel puţin 80 la sută din producţia fizică.

– Se intensifică retrocedările în natură (clădiri, păduri, terenuri agricole), mai ales pe căi ilegale, către persoane juridice şi persoane fizice maghiare cu scopul de a se grăbi obţinerea de către Ungaria a autonomiei teritoriale a Ardealului prin aplicarea principiului autodeterminării popoarelor.

– Obligarea întregii populaţii, începând din ziua de 1 iunie a.c. la controale medicale periodice pentru a se stabili şi cunoaşte starea de morbiditate a fiecărui cetăţean cu scopul, nedeclarat, de a fi exterminat cât mai rapid Poporul Român de către cei care au programat şi desfăşoară cel mai mare Holocaust din istoria omenirii împotriva urmaşilor Poporului Primordial din Geto-Dacia, din Grădina Maicii Domnului.

– Distrugerea, la cererea Comisiei Europene, a 10.000 km de cale ferată şi înlocuirea transportului feroviar cu piste pentru biciclişti sau artere pietonale. Şinele demontate vor fi trimise la topit în străinătate la recomandarea FMI, Băncii Mondiale şi Comisiei Europene. După ce Guvernele post-decembriste au închis mii de unităţi economice, sute de şcoli şi spitale, acum Guvernul Ponta III s-a angajat să închidă 50 la sută din reţeaua feroviară a României.

Stăpânii străini ai României, asasinii economici şi asasinii politici, au ordonat conducătorilor alogeni ai ţării noastre să acţioneze pentru privatizarea societăţii „Electrica”, o firmă care aduce anual miliarde de euro în Bugetul Statului Român. După ce au fost date pe sume derizorii, în anul 2006, de către Guvernul Tăriceanu, un număr de cinci sucursale de la „Electrica” către firmele E-ON (din Germania), ENEL (din Italia) şi CEZ (din Cehia), în anul trecut Guvernul Ponta a vândut 200 de microhidrocentrale. Aceste obiective strategice ale României au fost vândute de Guverne formate din reprezentanţi ai PNL, PDL, UDMR, PSD, UNPR şi PC. Cu toţii au participat la jefuirea bogăţiilor Poporului Român, la lichidarea a şase milioane locuri de muncă şi la sărăcirea cumplită a majorităţii populaţiei României. Aceasta este încă o dovadă că Dreapta şi Stânga în politica românească sunt alte găselniţe ale liderilor acestor formaţiuni şi ale manipulatorilor de opinie cu care speră să îi păcălească pe alegători la alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie a.c., când se pregătesc să le dea românilor şansa de a alege unul dintre candidaţii alogeni, anunţaţi sau pomeniţi până acum.

În zilele următoare, după paravanul declaraţiilor liderilor partidelor politice, Guvernul Ponta III (PSD, UNPR, PC şi UDMR) se grăbeşte să înstrăineze 51 la sută din acţiunile de la „Electrica”, respectiv de la sucursalele Transilvania Nord, Transilvania Sud şi Muntenia Nord, la un preţ de circa 20 de ori mai mic decât valoarea lor de piaţă. Fiecare dintre aceste sucursale de la „Electrica” cuprinde şase judeţe. Specialiştii în domeniul energiei electrice au făcut următoarele calcule şi evaluări cu referire la patrimoniul celor trei sucursale ale „Electrica”:

a) Într-un judeţ există în medie 3.000 km de reţea electrică de medie tensiune x 10 stâlpi / km = 30.000 stâlpi x 1.500 euro / stâlp = 45 milioane euro doar valoarea stâlpilor + conductoarele electrice = 65 milioane euro + TVA. Aceasta este valoarea liniilor de medie tensiune din fiecare judeţ.

b) În fiecare judeţ există în medie 1.000 km linii de înaltă tensiune x 4 stâlpi / km = 4.000 stâlpi x 50.000 euro / stâlp = 200 milioane euro + valoarea conductoarelor = 280 milioane euro + TVA, pe judeţ.

c) Pentru reţeaua de joasă tensiune există, în fiecare judeţ, circa 6.000 km reţea electrică x 30 stâlpi / km x 1.000 euro / stâlp = 180 milioane euro + valoarea conductoarelor = 250 milioane euro + TVA.

d) Staţiile de transformare de 110 kV/ medie tensiune sunt aproximativ 20 în fiecare judeţ. Preţul este de patru milioane euro / staţie + TVA = 80 milioane euro + TVA.

e) Posturi de transformare de medie tensiune / joasă tensiune sunt circa 2.500 buc / fiecare judeţ x 15.000 euro / post = 37,5 milioane euro + TVA.

f) Valoarea totală a „Electrica”, fără sedii, este 12,9 miliarde euro + TVA. Cu sedii, valoarea este de minim 14 miliarde euro+TVA, adică 17,4 miliarde euro. Din această valoare, 51 la sută reprezintă 8,9 miliarde euro, iar Guvernul Ponta III este decis să vândă acţiunile aferente pentru suma de numai 290 milioane euro. Apoi, după acelaşi scenariu care s-a aplicat în cazul privatizării (de fapt a jefuirii) Băncii Comerciale Române (BCR), cumpărătorul va recurge la o majorare fictivă de capital social şi va ajunge să preia integral firma, fără să plătească măcar un euro Poporului Român.

Mai sunt puţine zile până, în 10 iunie a.c., când este programat marele jaf de la „Electrica”, care este prevăzut a se desfăşura în prezenţa experţilor de la FMI, Banca Mondială şi Comisia Europeană, sosiţi special în ţara noastră. Acest nou jaf uriaş trebuie oprit de către Poporul Român prin toate mijloacele legale: prin acţiuni concrete şi prin luări de poziţie ferme din partea partidelor politice a candidaţilor la alegerile prezidenţiale şi a parlamentarilor care apără Interesul Naţional; prin numeroase dezbateri în mass-media, mai ales la studiourile de televiziune, dar mai ales prin intervenţia promtă a Preşedintelui României, domnul Traian Băsescu.

Partidul România Mare se pronunţă cu fermitate împotriva vânzării a 51 la sută din acţiunile de la „Electrica” şi solicită Guvernului Ponta III să oprească acest nou jaf naţional.

După ce Guvernul Ponta III se laudă cu cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană înregistrată de România şi după ce acelaşi Guvern Ponta a împrumutat de la băncile străine 15 miliarde euro în primele cinci luni din acest an, este evident că nu mai este necesară vânzarea pachetului majoritar de acţiuni de la „Electrica” pentru numai 290 milioane de euro, când valoarea acestei firme este de circa nouă miliarde. După ce Parchetul şi Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) s-au ocupat de „plasarea” ilegală a silicoanelor şi ovulelor, este posibil şi necesar să se autosesizeze în cazul „Electrica”. S-ar putea ca unele partide politice de Dreapta sau de Stânga să iniţieze rapid o moţiune simplă pe tema jafului de la „Electrica”. Dacă nu o vor face, riscă să confirme că mimează în campaniile electorale Interesul Naţional şi mândria de a fi român, dar în fond răspund la comandă străină şi împotriva Poporului Român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*