Dreapta naționalistă din România înainte de ultimul și următorul război mondial (1)

Odată cu actualul conflict din Ucraina, atent orchestrat de către aceeaşi sinistră organizaţie satanistă „Oculta Mondială”, iată că și România este antrenată într-un nou război, deocamdată în stadiu incipient al disensiunilor la nivel diplomatic. Încă o dată ţara noastră, cârmuită de către oligharhii vânduţi intereselor străine, este supusă atacurilor directe ale marilor puteri. Există, evident, diferenţe între vremurile actuale de război şi vremurile ultimului război mondial. Pe atunci exista o altă orânduire, mai sănătoasă, şi alţi conducători, morali, patrioți. Aveam aliaţi de nădejde şi poziţia pe harta politică a  lumii ne încadara favorabil în categoria ţărilor cu adevărat europene, nu de periferie.

România avea un regim politic naţionalist condus de un om exemplar, autoritar,  de neînduplecat, devotat trup și suflet Țării și Neamului Românesc: mareșalul Ion Antonescu, omul providențial care şi-a asumat rolul de lider al naţiunii apărând interesele ţării cu preţul propriei vieţi. Un lider adevărat. De ce iubesc românii naţionalişti marile personalitaţi istorice, Decebal, Constantin Brâncoveanu , Vlad Ţepeş, Tudor Vladimirescu, Alexandru Ioan Cuza, Mihai Eminescu, Corneliu Zelea Codreanu, Ion Antonescu…? Fiindcă ei nu au făcut compromisul trădării pentru a-şi păstra prerogativele puterii.  Au fost naţionalişti şi au luptat pentru păstrarea integrităţii teritoriale, a unităţii de neam şi a tradiţiilor poporului.

Este bine știut faptul că, actualmente, după regimul comunist, percepţia despre naţionalism este greşit înţeleasă, este deformată din cauza dezinformării şi intoxicării.   Naţionalismul este perceput eronat ca o ideologie maladivă, identică celei naziste, fasciste, şi este intens blamat de către duşmanii românităţii, fiindca aceştia sunt conştienţi de impactul pe care îl poate avea asupra societăţii o mişcare naţionalistă de anvergură , care ar putea genera reacţii de revoltă în rândul populaţiei. Un astfel de naționalism pozitiv, sănătos, autentic ar trezi conştiinţa colectivă , iar mândria naţională ar renaşte subit şi ar provoca reacţii pozitive care ar imprima direcția spre schimbarea mult dorită de către oamenii curați și luminați.

În contextul politic actual, grupările naţionaliste cu oarecare notorietate, cele care se consideră urmaşele vechilor organizații și ideologii de dreapta, recte „ legionarii”, sunt astăzi structurate haotic şi dezbinate din cauza grupurilor de interese care doresc să-i menţină sub control prin complicitatea cumpărată  a „unor membri vânduţi”. Altminteri cum se explică starea organizaţiei Noua Dreaptă de a bate pasul pe loc deși pare că încearcă să avanseze pe plan politic ? Este de apreciat  zbaterea, devotamentul liderului, Tudor Ionescu, de a menţine organizaţia în viață în ciuda atacurilor furibunde ale celor care se rotesc în cercurile puterii în contextul absenței unei opoziţii autentice.  Marele neajuns al naţionaliştilor  este acela de a nu putea coaliza  într-o unică, puternică și istorică organizaţie naţionalistă’, într-un pol naționalist de proporții. Din nefericire, orgoliile şi parvenitismul înfrâng interesele mărețe, comune, patriotice. Toţi vor să fie lideri, dar lupta pentru ascensiune lasă teren liber inamicilor, crează breșe care permit contracararea iniţiativelor celor de dreapta.

În contextul tensiunii conflictuale care marchează România, pe plan politic, strategic şi militar, ţara noastră nu este pregătită nici economic , nici spiritual, nici militar şi sub nici o altă formă să facă faţă unui război, fie el și numai economic. Suntem lipsiţi de sprijin extern şi intern, dar la cheremul marilor puteri în calitate, adevărații păpușari care ne trag ca pe marionete în disputele lor pentru supremaţie. Suntem momiţi cu promisiunea recuperării teritoriilor pierdute de ambele tabere ale conflictelor,  doar pentru a le sprijini jocurile murdare, fără garanţia minimă de a ne păstra poziţia umilă de pănă acum, fără să mai pretindem și avantaje. S-au văzut avantajele  după ieşirea noastră din cel de doilea război mondial, după anihilarea și exterminarea regimului naţionalist „antonescian” şi preluarea puterii „populare” la ordinul lui Stalin în cârdășie cu capii marilor puteri, de către „ciuma roşie” care ne-a decimat, îndoctrinat, imbecilizat, dezbinat… vreme  50 de ani de comunism şi încă alți 24 de ani de postcomunism, de „demonocraţie”, de capitalism maladiv.

Suntem atacaţi din toate direcţiile şi nu avem capacitatea de a ne apăra pentru că totul este planificat, organizat și dirijat inteligent. O populaţie imbecilizată şi dezinformată aflată în aceeasi poziţie de stand by nu are cum percepe atacurile subtile pe plan psihologic.Toate schimbările  negative survenite în societate sunt rezultatul unei mașinării psihologice diabolice de manipulare în masă. Efectele sunt dezastruoase, pentru că deja lupta s-a mutat în plan fizic. România este singurul stat european unde grupările etnice, prin reprezentanţii lor corupți,  au o putere de decizie covărşitoare la nivelul politicii guvernamentale și sociale, dar chiar la nivel diplomatic extern. Practic, am fost și suntem puternic influenţaţi  de deciziile emisarilor minorităților etnice, pactizanţi cu liderii trădători în schimbul suportului electoral. Ce gândea, de pildă, Traian Băsescu atunci când a cerut sprijinul numeroasei minorităţi maghiare în decursul manevrelor de suspendare? Altceva decât faptul că aceştia vor accepta fără să ceară nimic în schimb pentru susținere, așa cum românii care l-au ales au acceptat să fie minţiţi şi s-au resemnat cuminţi în aşteptare?  Oare nu îşi calculase faptul că aceste compromisuri vor conduce inveitabil la condiționarea unui acord politic pentru cedarea autonomiei maghiarilor în Transilvania? U.D.M.R –ul a avut de ales între partidele care s-au succedat la putere, care, în lupta lor oarbă, au minimalizat riscurile unei astfel de alianţe. Membrii activi  ai U.D.M.R  au căpătat funcţii importante în structurile puterii şi de aici au dirijat după bunul plac planurile pentru extinderea infuenţei autonomice în Ardeal, desigur coordonaţi de serviciile secrete din Ungaria. A fost  un act de trădare a unei naţiuni  cu vechime pe harta lumii doar și numirea ca  ministrul al culturii a unui maghiar, Kelemen Hunor, care nu are nici nici o  afinitate pentru cultura românească. Cum a fost posibil? Cum poate un duşman declarat al poporului român, care îşi manifestă făţiş preocupările pentru obţinerea autonomiei,  să fie numit într-o funcţie care este destinată unui român adevărat, neapărat om de cultură, artist, scriitor… și în nici un caz un ungur lipsit de cultură.

6 răspunsuri la “Dreapta naționalistă din România înainte de ultimul și următorul război mondial (1)”

 1. leon spune:

  politicianul roman sufera de celebrul dublu complex: de inferioritate fata de puterile straine si de superioritate fata de cei pe care ii conduce! una peste alta este cel putin ciudat sa alaturi numele lui Antonescu de cel al lui Codreanu..numai bine

 2. ovidiu spune:

  ULTIMATUM: (distribuiti va rog)

  Miscarea Civica Nationala va comunica :

  In saptamana patimilor 12-19 aprilie , vor fi revolte de strada cu scopul de a rasturna intreaga clasa politico-mafiota si instaurarea unui guvern civic tehnocrat cu o noua clasa politica . Actiunea va fi coordonata personal de mine Grosu Ovidiu , legitimat cu C.I. seria HD nr 608187, in numele miscarii generic numita Miscarea Civica Nationala .
  In ziua pastelui nu vom sarbatori doar Invierea Domnullui , ci si invierea Daciei .Tara se va intoarce la numele sau adevarat si din strabuni :DACIA ( Regatul Daciei)
  Actiunea se va desfasura in trei etape succesive si fulgerator de rapid dupa cum urmeaza.
  1) a) O delegatie a Societatii Civile sub stindardul MCN , va cere demisia in bloc a guvernului .
  b) Daca acesta refuza , in momentul urmator in Bucuresti si in tara se va aprinde focul si vom lua cu asalt institutiile administrative pana cand guvernul va demisiona sau il vom aresta ,iar televiziunile care nu vor transmite in direct si de la inceput evenimentele, vor lua foc.
  2) dupa instalarea unui Comitet Civic National tehnocrat societatea civila va aresta parlamentul actual si ilegitim daca acesta refuza sa depuna demisiile in mod individual.
  In tot acest timp tara va fi condusa prin decret prezidential si hotarare de Comitet Civic National timp de maxim sase luni, timp in care vor fi alegeri parlamentare pentru parlamentul unicameral asa cum a decis poporul prin referendum iar Comitetul se va subordona noului parlament in regim de Guvern pana la validarea sa .
  -Cei cu dosare de coruptie sau delapidare ori subminarea economiei nationale vor fi judecati in regim de urgenta imediat dupa instalarea guvernului civic si condamnati comform noului cod penal si de procedura penala .
  -Se creeaza urgent institutia “Agentia de Recuperare si Valorificare a Averilor Confiscate” pentru a se demara marile proiecte de infrastructura , locuinte civile si reconstructie industriala a tarii care creeaza cca 1.600.000 locuri de munca confom Programului National de Dezvoltare si Investii al Romaniei elaborat de Org Valahii si Diaspora Romana.
  – Toate bancile dar absolut toate care s-au facut vinovate de subjugarea cetateanului si statului, trebuie sa anuleze 35%din datoria cetateanului si 35%din datoria IMM-urilor fara posibilitatea de a modifica ascendent dobanda .Bancile care accepta aceasta conditie vor putea ramane in Romania …
  -Celelalte structuri ale statului raman intacte pentru a nu se creea vid de putere.
  3) Noul parlament instalat al Romaniei unicameral ,va schimba constitutia integral pentru romani si cu romani prin referendum.
  Pentru a evita cea de a doua varianta , cer populatiei sa iasa masiv in Piata Victoriei in data de 12 aprilie 2014 ca sub presiunea strazii sa plece politicul actual . Saptamana patimilor va fi saptamana neagra a clasei politice iar ziua pastelui va fi ziua invierii Daciei.
  In final serviciile secrete au inteles ca solutia este in strada si sprijinesc aceasta actiune !!!
  Trebuie sa fim cel putin 50.000 persoane adumate in piata Victoriei pe data de 12 aprilie ora 12
  Capul tarii este plin de paduchi iar cea mai eficienta, cea mai ieftina si cea mai rapida solutie este sa barbieresti capul plin de paduchi. Distribuiti va rog acest comunicat!
  Ovidiu Grosu 08 matrie 2014

  Deoarece ,sunt tot mai multi care doresc sa organizeze local rovolta civica din 12 aprilie, va voi da cat mai multe detalii de organizare suplimentar comuncatului si manifestului. Folositi structurile deja extente de ong-uri si asociatii patriotice ,retele de socializare ori partide de sertar(care nu au fost in spatiu politic public), care au spirit patriotic si formati comandamente locale si judetene .Contactati multimi de persoane dispuse sa vina in Bucuresti asa fel ca fiecare judet sa trimita minim 1000 persoane in Piata Victoriei Bucuresti in data de12 aprilie ora 12,apoi cei care raman in orase ,la semnalul meu vor ocupa sediile prefecturilor consiiliilor judetene si primariile .De asemeni,trebuie sa pregatiti tineri care nu au detinut functii politice de partid ,pentru a ocupa posturile vacante pentru ca cei numiti pe criterii politice in sanatate ,invatamant adminstratie etc, vor fi destituiti .
  Dumnezeu sa fie cu noi !!

  • Cezar Adonis Mihalache spune:

   Națiunea se delimitează de acest tp de apel. Este aprobat de moderator în virtutea faptului că filtrul de securitat al platformei elimină doar mesajele conținând obscenități.

  • Iacoboaie Radu spune:

   ,,Saptamana patimilor va fi saptamana neagra a clasei politice iar ziua pastelui va fi ziua invierii Daciei”…
   ,,In final serviciile secrete au inteles ca solutia este in strada si sprijinesc aceasta actiune !!!” mai spune inițiatorul acestui apel la revoltă.
   Nu cred că așa trebuie procedat. Nici nu este momentul, în al doilea rând, pentru că suntem în Post.
   Sunteți creștin ortodox sau poate un fost lucrător în Securitate? Nu sunteți obligat a răspunde.
   Doamne ajută!

 3. terezia spune:

  chiar daca acest popor este imbecilizat si dezinformat asta nu inseamna ca trebuie sa fie si orb .eu zic ca acest popor este mai mult decat pasiv ,ignorant si acest lucru se datoreaza religiei care tine acest neam in intuneric ,spun acest lucru deoarece de nenumarate ori cand am abordat cate un subiect despre ,politica dezastruoasa tarii,pericolele de destramare al patrieiei,manipulare smd,reactia oamenilor este ….nu se poate asa ceva….fie cum o vrea Dumnezeu ,cu aceasta atitudine fata de cea ce se intampla in jurul nostru nu putem avea castig de cauza ,cei care constientizam gravitatea situatiei in intreaga tara suntem un numar infirm

  • Iacoboaie Radu spune:

   Iubirea față de Dumnezeu și iubirea față de aproapele nostru. Iubirea valorilor creștine și iubirea valorilor naționale (ale neamului românesc). Ortodoxia este ,,maica neamului nostru”, cum spunea Eminescu.
   Cum puteți spune, asemenea dușmanilor ortodoxiei, că religia ține acest neam în întuneric? E ca și cum ați spune că evul mediu a însemnat întuneric și neștiință.
   Ori, adevărul este indubitabil, că în evul mediu oamenii erau mult mai credincioși și cu frică de Dumnezeu. Acum, oamenii sunt fricoși în atitudini, plini de egoism și patimi. Tot mai mulți tineri nu mai au respect, rușine, bun simț, patriotism și multe altele…
   Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*