Sabina și Cosmin cu drapelul României, Ponta cu grofii UDMR!

Drapelul României a trezit din nou ura șovină a maghiarilor din România. După ce anul trecut Sabina a fost amenințată cu moartea pentru că s-a dus la școală cu o bentiță tricoloră în data de 15 martie, de această dată a fost rândul lui Cosmin, un tânăr de doar 15 ani din Sfântu Gheorghe, să fie amenințat cu moartea de etnici maghiari și să fie blamat de UDMR și de presa de limbă maghiară din România pentru simplul fapt că a îndrăznit să se fotografieze cu drapelul României în piața centală din Sfântu Gheorghe de Ziua maghiarilor de pretutindeni.

Valul de amenințări cu bătaia și cu moartea la adresa unui tânăr român care s-a fotografiat cu drapelul României în țara sa ar fi trebuit să genereze o reacție fermă din partea autorităților de la București. Politicienii de la cel mai înalt nivel ar fi trebuit să iasă public și să lămurească faptul că sub nicio formă și în nicio împrejurare un român nu poate fi amenințat cu moartea doar pentru că s-a fotografiat cu drapelul României în țara lui.

Reacția mai marilor zilei însă este una complice cu cei care-l vor bătut sau mort pe Cosmin. Nicio reacție din partea reprezentanților românilor din Covasna și Harghita, deputatul PSD Horia Grama, respectiv deputatul PSD Mircea Dușa, actual ministru al Apărării. Cei doi, ambii la al doilea mandat de deputat, se comportă întocmai cum au făcut-o în ultimii cinci ani atunci când vine vorba de interesele românilor din Covasna și Harghita: lipsiți de demnitate și complici ai UDMR în politica de deznaționalizare a românilor.

La rândul său, premierul Victor Ponta este unealta perfectă prin care UDMR impune limba maghiară ca limbă oficială de stat în județele din Transilvania. Sub pretextul unei păci sociale cu minoritatea maghiară, Victor Ponta este dispus la adevărate acte de trădare națională prin cedarea suveranității statului român în Covasna și Harghita în favoarea UDMR și la sacrificarea românilor din cele două județe. Nu contează ce prevede Constituția României, nu contează ce spun legile, nu contează ce spun intanțele de judecată prin hotărâri definitive și irevocabile. Contează doar ce vrea Victor Ponta și UDMR. Și mai nou și Partidul Civic Maghiar.

4 răspunsuri la “Sabina și Cosmin cu drapelul României, Ponta cu grofii UDMR!”

 1. Curtea Veche de la Cluj spune:

  jegosul sovin de dan tanase probabil int-o zi va gasi nasul….este un incitator felixain un semianalfabet cu diploma si se mai crede si „jurnalist” dupa mizeriile lasata pe blogul lui personal. Mai mult ca sigur ca acest personaj dubios sta in spatele acestor fenomene „intimplatoare”

 2. Alexandra spune:

  Devenim extremisti daca in tara noastra apar persoane ce incearca sa distruga ceea ce exista de veacuri. Daca tineti la linistea existenta intre etnii, de ce nu luati atitudine fata de politicienii din etnia maghiara ce vor cu tot dinadinsul sa fie stat in stat in tara noastra? Iesiti in strada si cereti-le sa stea in banca lor cxuminti, spuneti-le verde in fata ca nu doriti nimic din ceea ce cer ei , ca sinteti multumiti cu modul de viata din prezent in Romania , sa nu mai tulbure apele. Aveti acest curaj?.. nu cred. Citi din romanii aflati in Ungaria sau in alte tari ale UE fac ceea ce fac maghiarii in aceasta tara? cui nu ii place aici, in Romania, e liber sa plece unde doreste, daca nu sa stea in banca lui sa se supuna legilor statului de drept sa nu mai tulbure apele, asta vrem noi romanii.

 3. Alexander leg. a V a Macedonica spune:

  V. Ponta nu este dispus la acte de tradare nationala ,chiar a luat masuri de promovare a discriminarii romanilor din localitatile majoritar maghiare …de respectare a Constitutiei,ce sa mai vorbim ?

 4. Istvan Nagy spune:

  Incercati sa mentineti permanent tensiunea interetnica,Care-i scopul dvs.personal pentru ca din privinta comunitara,nu are nici o valoare.Lasati poporul de rind sa traiasca in liniste si pace.Pina n-au rasarir din senin persoane de tipul dvs.,bineinteles cu multi altii impreuna de pe ambele parti,a fost liniste si intelegere deplina.Aceasta politica de invrajbire afisata in articole si emisiuni de televiziune creeaza numai greutati populatiei tarii.Trebuie sa stiti ca noi toate nationalitatile,colegi de munca,prieteni,ne iubim si ne intelegem foarte bine.Sint exceptii extremiste de tipul dvs.dar nu le bagam in seama.Numai bine si sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*