Un strigăt de alarmă (opinii)

În urmă cu câţiva ani, a apărut o carte interesantă „Marginalii la Talmud” de Gabriel Constantinescu, Editura Dacia, Cluj-Napoca. Cartea este preţioasă pentru că prezintă o sinteză a tuturor lucrărilor despre Talmud. Talmudul nu este o carte, este o întreagă literatură, rezultatul efortului colectiv al mai multor generaţii successive. Talmudul este falsificarea Vechiului Testament. Aşa zisul Vechi Testament este istoria mitologică a poporului evreu, asemănătoare tuturor istoriilor lumii vechi (sumero-babiloniene, feniciene, egiptene, greceşti), în timp ce aşa-zisul Nou Testament reprezintă viaţă şi doctrina lui Iisus, adică o nouă religie, această neavând nicio legătură de continuitate sau de corespondenţă cu textele Vechiului Testament.

Cu ajutorul Talmudului, Iudaismul îşi vede împlinită aspiraţia de dominaţie mondială. După mai bine de două mii de ani de înverşunare, evreii au ajuns să stăpânească lumea. Duşmanul de moarte al iudaismului este creştinismul. Dacă va învinge iudaismul şi va dispărea creştinismul, omenirea va dispărea. Pentru că nimeni din lumea creştină, musulmană şi restul popoarelor nu va admitea ca evreii să stăpânească lumea şi să se împlinească prezicerile vulturului evreu MAIMONIDE: evreii sunt „Poporul ales” de Dumnezeu să stăpânească lumea; toate bunurile să fie ale evreilor şi să rămână pe pământ numai 15 ne-evrei la un evreu, restul să fie exterminaţi!. În spatele istoriei Europei se află mereu Cain şi Abel, Ormuz şi Abriham, Iuda şi Iisus, Răul şi binele, Diavolul şi Dumnezeu, Iudei şi creştini.

Dacă acţiunea de iudaizare a omenirii va continuă prin anticreştinism, în special prin proliferarea sectelor politico-religioase, lumea se va descrestina, se va dezumaniză, se va sălbaticii. La moartea lui Mayerbeer, Wagner afirmă că „speţă umană de-ar pieri n-ar fi nicio nenorocire, dar să piară din cauza evreilor ar fi o neghiobie”. Un evreu rămâne un evreu, chiar dacă e convertit, asimilat sau ateu. În toată ţara au apărut imobile cu sedii ale diferitelor secte, care sunt de fapt secte evreieşti şi care urmăresc distrugerea creştinismului.

Cu următoarele cuvinte încheie cartea „Nedumeririle unui creştin”, scriitorul DAN TĂRCHILĂ: „Creştinismul prin ideologia lui, reprezintă mai mult decât o religie. El rămâne singură soluţie de emancipare a omenirii, de umanizare a omului şi de salvare a planetei de un viitor sumbru. Cu comandamentele creştinismului şi valorile lor superior morale, planetă va putea deveni o singură familie la temelia căreia să stea iubirea”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*