România și atacurile sionismului

Mişcarea sionistă din ţara noastră a reapărut o dată cu crearea Asociaţiei Sioniste din România în anul 2002 (în timpul guvernării PSD). Sionismul este acea formă de extremism religios a unora dintre evrei, care nu au renunţat la teza poporului ales de Dumnezeu şi care se cred încă îndreptăţiţi să domine toate celelalte popoare. Prin sionism însă se susţine şi cauza statului Israel, prin orice mijloace şi în orice împrejurări.

Evreii sionişti consideră că Ierusalimul trebuie să fie centrul lumii şi pretind chiar că se trag din evreii biblici (iudeii) care aveau Vechiul Testament (Tora). În realitate, originea lor se află în evreii khazari (95 la sută dintre evreii actuali), care s-au format în nordul Mării Caspice, unde au fost exilaţi în mare parte de către Tiberius, fiul împăratului Vespasian în anul 70 d.Hr., pentru revoltele lor dese împotriva stăpânirii romane. Fiind cuceriţi apoi de către ruşi, s-au putut răspândi uniţi în mai mari sau mai mici comunităţi în Europa şi Statele Unite.

În fond, sionismul este forma de exprimare a imperialismului şi mesianismului evreiesc, ultimul de acest gen, după atâtea alte imperii cunoscute în istoria omenirii. Dar este un mesianism dus la extrem şi programat sistematic până la îndeplinirea obiectivului central: cucerirea puterii mondiale şi a tuturor statelor lumii.

Se ştie că evreii, conduşi de evreii sionişti (care au ca îndreptar Talmudul, o compilaţie de 63 de volume, adăugate Vechiului Testament, cu multe îndemnuri pe faţă anticreştine) au spoliat pretutindeni avuţiile statelor în care au fost primiţi. România nu a făcut excepţie, ci dimpotrivă. Nu se pot contabiliza pierderile aduse statului român (implicit contribuabililor români) prin cămătărie, prin nenumărate afaceri ilegale şi exploatarea păturilor sărace ale populaţiei.

Există relativ foarte puţine lucrări care tratează problemele legate de sionism, mafia mondială şi crima organizată din România, reţelele firmelor evreieşti. Dar despre mari afaceri evreieşti şi despre sionism, despre acţiunile lor în ultimele secole, ne vorbeşte bine documentat Cornel Dan Niculae în volumul său ,,Războiul nevăzut al evreilor sionişti cu românii”, apărut în anul 2003.

Astfel, aflăm despre dedesubturile multor afaceri, cum ar fi: falimentarea puternicei bănci Marmorosch Blank & Co după 1930, devalizarea Bancorex-ului şi Băncii Internaţionale a Religiilor, preluarea mafiotă a Băncii Dacia Felix de către viitoarea Eurombank, vânzarea sub valoarea reală a Bancpost către General Electric Capital Corporation (condusă de evreii americani), acapararea Băncii de Dezvoltare de consorţiul evreiesc francez Société Générale, încercarea de mai mulţi ani de exploatare a zăcămintelor mari de aur şi argint de la Roşia Montană de către Gold Corporation controlată de magnatul evreu Mark Rich (cu cetăţenie americană şi israeliană) în pofida numeroaselor proteste şi împotriviri (20% dintre localnici nu şi-au vândut proprietăţile, chiar pentru sume mari oferite; statului român revenindu-i doar două procente din beneficii în 15 ani!), preluarea posturilor de televiziune Pro TV, Prima TV, Tele7ABC, B1, penetrarea în proporţie de 80-90 la sută a postului naţional TVR1, conducerea TVR Internaţional, ziarele Libertatea (grupul Ringier), Evenimentul zilei (concernul ,,german” evreiesc Bertelsmann), afacerea cu afişele electorale dintre Ion Iliescu şi evreul parizian Adrian Costea, privatizarea companiilor PETROM şi Romtelecom, spolierea agriculturii româneşti şi valul de revendicări de terenuri şi imobile de către evrei, ruinarea industriei de apărare româneşti (de la un export de 750 milioane în 1989 la 31 milioane dolari în 2001), sabotarea avioanelor MIG pentru a fi achiziţionate alte avioane şi sistemul electronic de ghidare israelian Socat, cedarea Întreprinderii de Avioane de la Ghimbav-Braşov firmei Bell Helicopters-Textron (incluzând afacerea Dracula, cu 96 elicoptere Cobra, rebotezate Dracula), păcălirea serviciilor secrete româneşti cu echipamente de interceptare în sistemul GSM, privatizările din staţiunile Neptun şi Olimp, privatizarea Hotelului Bucureşti ş.a.

Pentru masoneria evreiască, România a reprezentat mereu o pradă bogată şi o ţintă pentru atacurile lor, deoarece încă de pe vremea lui Eminescu românii s-au opus creării statului Palestina în această zonă şi exploatării românilor de către aceşti venetici. Iar ei s-au răzbunat cumplit ori de câte ori au avut ocazia să preia frâiele puterii în statul român: pe timpul regelui mason Carol al II-lea, în timpul lui Ion Antonescu prin apropiaţii săi, după instalarea comunismului, cu precădere în anii 1949-1952 (când s-a derulat ,,Experimentul Piteşti” cu acordul lui Stalin), apoi după 22 decembrie 1989 şi până la sfârşitul lui 2004. Dacă evreii sionişti ar avea puterea, cu siguranţă ar face posibilă avizarea proiectului de la Roşia Montană prin care s-ar decapita cei patru munţi, localităţile din zonă, s-ar muta locuitorii, cimitirele, bisericile şi siturile arheologice, s-ar construi un bazin uriaş de decantare a cianurilor (o bombă ecologică, pentru că nu se poate garanta siguranţa acestuia), s-ar deteriora iremediabil flora, fauna şi peisajul zonei etc.

Este incredibilă influenţa nefastă pe care au avut-o evreii sionişti asupra ţării noastre în ultimele secole. Cine ar putea contabiliza efectele acţiunilor îndreptate împotriva intereselor României şi românilor afectaţi? Peste tot aceştia au dominat sau au încercat să domine viaţa popoarelor care au făcut greşeala să-i primească şi să-i tolereze. Istoria abundă prin relatări despre abuzurile şi practicile neloiale ale evreilor cămătari şi comercianţi, ba chiar şi a unor medici care au fost complici în asasinate (otrăviri). Puţine cărţi şi documente însă se mai păstrează. Filmul ,,Neguţătorul din Veneţia”, care ne prezintă un cămătar evreu ahtiat după bani, a fost interzis în unele ţări.

După cum au şi recunoscut chiar unii dintre ei, comunismul reprezintă o creaţie evreiască şi a fost instalat încă de la început prin evreii masoni. Acest comunism a produs deja peste 320 de milioane de victime de când a apărut în lume. Ba chiar şi astăzi există numeroşi oameni care suferă torturi şi sunt ucişi pentru demnitatea şi nevoia lor de libertate. Numai în China s-au înregistrat în ultimii ani zeci de milioane de victime. O carte recent apărută (scrisă de un chinez anonim) ne dezvăluie lucruri cutremurătoare şi necunoscute opiniei publice mondiale.

Credem că GLOBALIZAREA a început cu adevărat odată cu instaurarea comunismului. Apoi au început să fie create marile organizaţii internaţionale: Liga Naţiunilor, ONU, NATO şi celelalte. În 1948 apare statul Israel, cu un puternic lobby şi sprijin american şi britanic (englezii erau datori evreilor pentru atragerea Statelor Unite în război de partea lor). Înfocaţii sionişti evrei (naţionalişti şi religioşi în aparenţă doar) aveau nevoie de crearea acestui stat, nu pentru a rezolva problema evreilor de pretutindeni (care o duceau oricum mai bine în alte ţări), ci pentru ambiţiile lor nemăsurate. Conştienţi sau nu, ei împlinesc profeţiile legate de înscăunarea unui împărat al lumii (antihristul) în Templul lui Solomon din Ierusalim. S-au cumpărat prin interpuşi aproape toate proprietăţile din zonă. Sunt pregătite deja materialele pentru a fi înălţat. Singura problemă este moscheea lui Omar, care ocupă locul originar al templului (masonii şi-l doresc pentru că pe vremea lui Solomon, Israelul a cunoscut cea mai mare bogăţie şi pe care o doresc din nou).

Există în lume peste 2500 de organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale, asociaţii, fundaţii subordonate direct sau indirect sionismului şi francmasoneriei. Ierarhia ocultei mondiale este reprezentată de piramida masonică. Referindu-ne la faţa nevăzută a masoneriei mondiale, credem că în vârful ei tronează ,,ochiul atotvăzător” al lui Lucifer. Urmează apoi Tribunalul Rothschild, Consiliul celor 13 (Înţelepţii Sionului sau Consiliul Druizilor/rabinilor talmudişti), Consiliul celor 33 (mari bancheri, politicieni, afacerişti etc.), Comitetul celor 300 (Olimpienii), Ordinul Internaţional B’NAI B’RITH (Fiii Alianţei sau Fiii Legământului, cea mai mare lojă, cu peste 500 000 de evrei sionişti în toată lumea), Ordinul Marele Orient (lojă procomunistă cu filiale în multe ţări, condusă de evrei), Ritul Scoţian, Cluburile Rotary International şi Lions, Clubul de la Roma,Vaticanul, Cavalerii Iezuiţi, Cavalerii de Malta (ioaniţi), Propaganda Due (prescurtată P2, procomunistă, care i-a adus servicii importante de imagine lui Nicolae Ceauşescu) etc.

Faţa văzută a masoneriei cuprinde însă Grupul BILDERBERG (considerat guvernul nevăzut al lumii!), Consiliul Afacerilor Externe (prescurtat CFR, Consiliul pentru Relaţii Externe a lui Rockfeller, care înglobează şi Clubul de la Roma), Comisia Trilaterală (G3), marile loji naţionale (la noi, Marea Lojă Naţională din România), Ordinul Cavalerilor Templieri, Asociaţia Cavalerilor Cruciaţi, ASPEN, Fundaţia Söros etc. Alte organizaţii internaţionale precum ONU, Consiliul Europei, FMI, Banca Mondială şi multe altele, sunt puternic penetrate şi conduse din umbră de masonerie. Astfel, o parte din membrii acestora sunt oarecum vizibili. Dar există bineînțeles și fața nevăzută în care Papa are un loc de frunte, fiind un antemergător al Antihristului și conducător al Noii Ordini Mondiale. Merită menţionat şi faptul că Ordinul B’nai B’rith a fost înfiinţat la New York în 13 octombrie 1843 de către 12 evrei sionişti iar în simbolistica masonică, cifra 13 a avut şi are un loc aparte (vedem chiar şi în planul superstiţiilor populare). Putem observa, că multe întruniri şi acţiuni importante ale masonilor au avut loc cu predilecţie în zilele de 13. Tot într-o astfel de zi a fost ars pe rug în Franţa liderul mason Jacque de Molay.

Celor neîncrezători încă în existenţa reală a francmasoneriei le recomandăm să cerceteze presa, să consulte imagini cu temple masonice din SUA, Franţa şi alte ţări, care sunt într-o anume măsură chiar deschise publicului larg, în scopul acreditării teoriei false, potrivit căreia masoneria este o societate neimplicată politic, umanistă, deschisă şi discretă, caritabilă etUnii autori au evidenţiat dimpotrivă, că masoneria este cea mai coruptă organizaţie şi cea mai periculoasă. Ne mai întrebăm de ce astăzi Fundaţia Söros, condusă de un multimiliardar cu funcţii în mai multe mari organizaţii masonice, racolează în multe ţări tineri dotaţi intelectual, cărora le oferă ,,gratis” burse în străinătate? Sau de ce în ultima vreme se implică în proiecte în parteneriat cu televiziunea română publică (TVR1 şi celelalte) iar filmele în special abundă acum în erotism dus până la pornografie şi violenţă extremă? De ce scade mereu calitatea programelor destinate publicului larg (maselor)? De ce odraslele masonilor au acces la cele mai bune şcoli şi universităţi în timp ce pentru ceilalţi tineri nivelul învăţământului de stat şi privat scade continuu?

3 Responses to România și atacurile sionismului

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *