Impotența guvernului României, adevăr axiomatic!…

Romanii nu aveau nevoie de Halloween. Se sperie oricum de bostanii și dracii care ne conduc țara spre un viitor mai întunecat decât iadul. Totuși, ecranele de toate felurile au tot fost invadate de Halloween. O prosteală pe față: o sărbătoare păgână care nu are nimic de-a face cu Ortodoxia poporului român, ci mai curând cu satanismul promovat perfid prin toate mediile progresiste și globaliste, ne-a fost băgată pe gât și noi am înghițit-o ca bâtlanii, pe nemestecate. Cetățeanul de rând a fost îndemnat să se costumeze și el, și copiii lui în draci, schelete și strigoi, dar el nu are nevoie să fie speriat suplimentar. Cu toată încălzirea globală, toamna a venit cu nopți mai răcoroase și oamenii au început, de nevoie, să dea drumul la centrale sau să facă focul în sobe, generând consum și facturi pentru energie tocmai bune să îi facă să le stea inima-n loc. Impotența guvernului României a devenit deja un adevăr axiomatic. Nici nu mai are importanță că avem prim-ministru PNL sau PSD, haznaua prostiei, a incompetenței și a slugărniciei ne înghite, încet și sigur, pe toți.

După ce au liberalizat prețul energiei cu câteva luni înainte de războiul din Ucraina, prea-nevolnicii noștri conducători ne-au mințit în ochi, spunându-ne că scumpirile sunt cauzate de conflagrația de la graniță. Nimic mai neadevărat. Acum încearcă să ne mintă din nou, pregătindu-ne psihologic pentru o nouă serie de scumpiri, prețul energiei pe care intenționează să îl crească din nou fiind pus în cârca războiului din Israel, război care nu are nicio legătură cu noi.

Orice mișcare pe scena politică internațională este folosită cu nesimțire de așa-numita șleahtă alcătuită preponderent din hoți, curve și jigodii, „clasă politică” a țării întru îngenunchierea, exploatarea și ținerea poporului în minciună, incultură, foame, sărăcie și frig. Grija celor instalați comod pe scaune prea înalte și prea mari pentru mințile lor înghesuite nu este nici pe departe o guvernare și o administrare a țării pentru asigurarea unui trai decent românului, ci acumularea de câți mai mulți bani la buget, pentru a le acoperi lor hămeseala de parandărături, salarii umflate cu pompa, indemnizații peste indemnizații, pensii și foloase de tot felul, toate obținute prin mulsul până la ultima picătură a cetățeanului cuminte, credul, obedient și bun platnic. Clasei politice a României nu îi pasă decât de modalitățile prin care să impună noi taxe și impozite suplimentare, cât mai mari, să sugrume orice potențială creștere a nivelului de trai, pentru că, după ce ne-au îndatorat până la a șaptea spiță, au ajuns la concluzia că nu putem produce noi cât ne pot fura ei.

Suntem, ca țară, foarte aproape de momentul în care FMI va trece de facto la cârma țării, că urmare a gradului de îndatorare pe care îl avem. Iar acel moment este momentul în care guvernul nu va mai fi Executiv pentru țară, ci executantul ordinelor celor care au creditat și creditează România pentru ca cei care ne conduc să ne arunce cu totul în prăpastie. Și în toată această mascaradă generalizată menită să ne facă mai flămânzi, mai săraci, mai îndatorați, mai disperați și mai slabi, poporul român și-a împodobit casele cu bostani, se ceartă pentru motive ridicole și se îmbată cu apă rece închipuindu-și că din toate războaiele lumii care se poartă în numele și spre instalarea definitivă a ceea ce numim Noua Ordine Mondială, el poate ieși altfel decât învins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*