Când sportul și istoria sunt politizate excesiv…

Ca român naționalist, suveranist, patriot și creștin ortodox, nu pot accepta ca niște mameluci de prin nu știu ce birouri de pe la UEFA, care habar nu au de istorie – mai ales de Istoria României și a românilor, să desconsidere un adevăr istoric și, mai mult, să ne incrimineze pe noi românii, ca fiind rasiști, xenofobi, anti nu mai știu eu ce, și să fim într-un mod batjocoritor trași la răspundere. Și de către cine? De un corp administrativ și de control al fotbalului european cu sediul la Lyon, care nu are competența necesară în a da verdicte istorice și politice, care din cauza numeroaselor scandaluri de corupție și trafic de influență în care a fost implicat de-a lungul timpului, nu mai este nici măcar un garant moral în a se pronunța în ceea este bine sau rău, corect sau fals. Și pentru ce ? Pentru că ne afirmăm identitatea și adevărul istoric? Basarabia este într-adevăr România și așa vă fi până la sfârșitul veacurilor! Așa cum sunt și Bucovina de Nord, Buceagul, Ținutul Hertei, Maramureșul istoric și Cadrilaterul.

Pe cine provocăm și ofensăm cu adevărul nostru istoric și politic pentru care și-au dat sângele și viața atâtea generații de români?!? Pe bolșevicii care le-au luat cu forța, le-au furat de la mama Românie, pe ruși, pe „sfinții” ucrainieni, pe americani și occidentali care ne-au vândut la tătucul Stalin ca pe niște vite numai bune de trimis la abatorul gulagului bolșevic, pe cei de la UE cu al lor neomarxistă și transumanistă „corectitudine politică”… Și ce-au mai sărit „corecții”! Cică politica nu are ce căuta în fotbal. Dar când au îngenunchiat jucătorii pentru nu știu ce „drogat” de prin America, de o anumită culoare? Sau când au purtat banderole de „curcubei” pe mâini sau tricouri de joc, nu a fost tot politică?! Adică să fie reguli clare, dar numai când le convine lor! Așa mai zic și eu „corectitudine”! „Democrație, dar nu pentru căței”?

Apoi, băi birocraților și purtătorilor de mape ce vă erijați în diriguitorii fotbalului european, vedeți că ați căzut în penibil cu instituția voastră. Băi șmecherilor de pe la UEFA, ați auzit voi de Câmpia Mierlei? Cu siguranță, cu precizie de ceasornic elvețian de-al vostru, nu! Că dacă ați fi auzit sau v-ați fi interesat înainte de a da comunicate și verdicte aiurea-n tramvai, ați fi știut că această Câmpie a Mierlei este întocmai leagănul civilizației poporului sârb. Și, mai mult, se află chiar în ținutul sârbesc Kosovo… de când lumea și pământul. Că așa a rânduit Dumnezeu. Că americanii au făcut ei altfel acolo, în februarie 2008, asta este altă treabă. Una care pute rău de tot și continuă să împrăștie duhoare peste tot în Balcani, peste Europa și chiar în lume. Nu este oare duhoarea „prafului alb”, pentru care Kosovo a fost creat, ca placă turnantă pentru filiera de droguri a CIA din Afganistan?!

Așadar, dragilor sau „dracilor” de la UEFA, nu ne mai aburiți cu torțe aprinse, benere și nu știu ce scandări (la un meci de fotbal nu se stă în cor și se cântă psalmi), fluierături și injurii, astea sunt la fel de normale pe stadioane precum aplaudatul la operă sau filarmonică. Mai mult, când noi am jucat în Kosovo, ei ne-au fluierat Imnul și ne-au făcut țigani. Ăsta nu este rasism? Și, în plus, tot pentru cultura voastră generală, a celor de la UEFA, noi românii am avut și avem doar doi prieteni în istoria noastră: Marea Neagră și Poporul Sârb Ortodox! Așa că: „Basarabia este România! Și Kosovo este Serbia”! Că așa a rânduit Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*