E vremea pietrelor!… Din nou…

Ecleziastul ne spune că e vreme pentru toate. E vreme pentru a construi, dar e si vreme pentru a dărâma. E vreme pentru a arunca pietre, e vreme pentru a strânge pietre. E vremea pietrelor! E vremea să strângem pietrele pe care alții le aruncă în noi. Ca neam, în primul rând! Europa aceea creștină nu mai există! În ultimii trei ani, așa zișii actori politici, au distrus totul. Nu a mai rămas piatră pe piatră. Nu vedem oare?! Europa a ajuns un balamuc. Individa aceea care a „condus” destinul …ue a avut o singură cale. A fost pusă să distrugă Europa. Și a făcut-o cu mare plăcere. Ea, soțul ei și „marele” specialist Fauci. Au smintit lumea, aruncând totul în haosul fricii. Lumea a luat-o razna de tot. Nimeni nu mai e în stare să ia niște decizii corecte. Omul, europeanul, a fost golit de conținut. A rămas o formă fără fond. Nu mai gândește cu mintea lui. Părerile altora sunt cele mai bune. Străinii conduc guvernele statelor. O mână de demenți fantomatici. Ascunși sub diverse denumiri, care mai de care pompoase. Niște călăi orbiți de avere și putere. Vă aruncă cu „drepturile” în cap. Aveți alegeri! Pe bune!? Care alegeri?!

Minciuna trece drept adevăr si adevărul e mascat în minciună. Așa au hotărât întunecații. Și, astfel, turma a acceptat tăcută! Mascarada alegerilor, preluată de mizerabila mass media la ore de vârf, au spălat creierii tuturor. Care alegeri? Alea din care iese cine trebuie?! Sclavii și executanții perfecți! Numai actori politici nu sunt! Chiar nu vedem? Sau ne facem că nu vedem ca să stăm liniștiți în minciună. Probabil e mai comod. Nu trebuie să facem nimic, doar acceptăm mizeriile acestora fără să deschidem gura. Toate legile demente și strâmbe își vor găsi mușterii. Mai devreme sau mai târziu, lumea va ajunge la mâna întunecaților. Lipsa de reacție a maselor mari de oameni le întărește dorința de strivire totală a Europei.

Războiul împotriva ortodoxiei e în desfășurare, războiul împotriva firii merge înainte. Ideea de înarmare, este doar o delapidare majoră a bugetelor statelor ue, pentru a destabiliza Europa. Merge înainte. Lumea e ocupată cu fotbalul. Circ și pâine. Între timp, ei trag ițele să-și atingă obiectivele. Circul de prost gust de la „partenerul strategic” ne-a arătat unde suntem. Adică în groapă! Să te folosești de un bătrân bolnav, care habar nu are ce caută pe scenă a spus totul. Întunecații nu se dau bătuți. Merg mai departe. Nu contează că garnizoanele au început să arunce cu pietre în bătrân. Se va retrage o păpușă și altă păpușă o să-i ia locul. Planul merge mai departe. Nu pleacă câinele de la măcelărie, zice o vorbă din bătrâni! Mare adevăr!

La noi, nu mai poate fi vorba de alegeri. Libere nu au fost niciodată! A ieșit de fiecare dată cine dorea licuriciul de mână pe sub masă cu „dușmanul etern” de la Est. Ca să spolieze tot ce înseamnă resurse. De la creiere, oameni și până la resursele naturale. Tot! Țara asta nu mai deține nimic. Ba da. Doar niște slugi care îndeplinesc ordinele venite prin ambasade. Totul e ruină!

Trist este că românii nu zic nimic. Tac! Această tăcere de moarte va distruge viitorul tuturor. Tăcerea înseamnă acceptare! Acceptați tot ce vă livrează cei din bordelul politic fără să vă gândiți unde duce toată mizeria asta. Cât de simplu este să luați atitudine! Asta nu înțeleg. De ce atâta tăcere, când puterea reală este la voi. Când sunteți împreună! Chiar nu înțelegeți?! Lașitatea și acceptarea oricărei legi demente dată de ue și implementarea ei în viața noastră de zi cu zi, ne duc la pieire! Ca neam! Până unde? Până când? Vă întrebați cine va fi președinte? Nimeni din România! Se va înșuruba o persoană la ordin! Extern! Nu vă bateți capul. Cel mai slugarnic dintre cei ce doresc fotoliul. Ca să execute exact ce i se spune. România e fără viitor, atât timp cât tăceți mâlc. Mascarada continuă! Nimic nu se pierde, totul se transformă. Slugile sunt la mare căutare. Trădătorii, trec drept oameni de stat! De stat drepți cu mâna la vipușcă. De zece ani țara nu a avut conducător. A fost doar turist de lux. Urmează probabil un alt individ la fel de josnic. Au întunecații planurile lor. Vouă o să vi se livreze o poveste. O amăgire de „Salvator”! Care-și „iubește” țara. Îmbrăcat elegant în costum scump, dar sub sacou cu haină de securitate. Stat polițienesc distrus fix de cei ce trebuiau să apere securitatea națională! Ce e securitatea națională? Este fix cum să vinzi și să trafichezi România. Care moare în tăcere! De lașitate, lipsă de demnitate și mai ales prostie!

Să vă fie de bine! Viitorul este sumbru! Doar ca toți aveți sinuzită și nu mirosiți ce urmează. Sau mai rău. Vă place!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*