Teoretic avem premieri și promisiuni. Practic…

Gata! Se făcu și guvernu’ lu’ Vidu’ n cap, zis și profesorul eșuat. Asta ca să fim siguri că statul e nu eșuat, e țăndări, strâns pe lopată și aruncat în WC. Important e cine trage apa. Ups! Care apă?! Că latrina e în fundul curții. Ați uitat?! Teoretic la un bordel se schimbă curvele. Aici, la bordelul borfașilor, numit guvernul ploii, e musai să se schimbe și paturile! Nu de alta, dar scârțâie al naibii de tare și curvele sunt bătrâne. La fel ca ăla fără nume și cu coadă! Aceeași Mărie cu altă pălărie, același premier, cu școli înalte, adică undeva la etajul trei într-un bloc vechi mâncat de molii, da’ cu buzunarele pline. Cică! Cică o să dea el mă, bani mulți. O să arunce în voi cu banii cum făcea Geoană cu diaspora. Vă amintiți? Păi nu, că ați uitat! Cred că banii aștia o să-i împrumute ăla de zice toată lumea că face și desface, că pune guverne, arestează pe cine vrea, ce mai, individul e statul. Mafiot, eșuat, oligarhic, corupt până în măduva oaselor. Adică până la portarii instituțiilor care stau cu buzunarul desfăcut ca să te „ajute”! Ce nu înțeleg eu? Motivația aluia de se crede Dumnezeu pe pământ. Probabil cineva i-a zis când și ăsta era repetent că dacă ești prost, trebuie să fii ticălos ca să ajungi o legendă!

Acest Raymond Reddington de Dâmbovița cu pretenții de Black List. A politicienilor de carton sau a slugilor, cum vreți voi. Ce mai, omul e star de Dâmbovița plină de rahat. Așa se vrea. Sau vor alții?! Nu se întreabă nimeni de unde atâta putere? De unde atâtea ițe trase, când noi știm ca daca trei români pun la cale ceva, știe tot orașul. De unde atâta secretomanie, de unde atâta război de idei, ideologii, bani, putere, să pui președinți ratați, premieri eșuați și repetenți și să ai la degetul mic cu ghiul si unghiuță lungă, sigur, toate instituțiile statului. Tu fiind de fapt nimeni. Cât să șantajezi? Cât să învârți rotițe? Până la urmă dai de dracu’ ăl mai bătrân și ce să vezi, tu ai uitat să-ți faci cruce. Că te-au făcut fraierii legendă de ai ajuns să crezi și tu în ea. Dar pentru imbecili e mai simplu de digerat. Nu trebuie să-și bată capul să se întrebe. Darămite să-și mai și răspundă! Răul nu este de aici. Aici sunt doar instrumentele, slugile cumpărate, șantajate, impuse pe scaune. Răul vine din afară! Din locurile alea de unde strigați voi că „vreți o țară ca afară”!

Răul suprem se vede, se simte, se adulmecă. Distruge tot ce atinge. Într-un final vor fi maziliți și ei… Că au slujit, vândut, trădat de 33 de ani acest neam! Vor fi maziliți de stăpânii lor, care nu vor mai dori sa aibă de a face cu iudele. Ca iadul e pe pământ și toată lumea a devenit un bordel! Curvele tinere se pregătesc să le mazilească pe alea bătrâne! Doar că, ele, curvele tinere nu au experiența matroanelor. Și tocmai de aceea se va găsi o matroană care va schimba totul: curve și paturi. Va da foc bordelului și se va spăla pe mâini de viața pe care a dus-o! Își va pune batic, își va lungi fusta și va mătura calea spre biserică! Că ea, biserica, nu și-a spus ultimul cuvânt și cred că a înțeles pericolul!

Așa că, lăsați-ne frate să privim la bordelul zis și politică, ca să învățăm educația sexuală preferată… Să o vedem cum crapă de atâta sex! Neprotejat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*