„O religie care creşte accelerat în SUA şi va asedia planeta”…

Vremuri grele şi tulburi trăim, cînd morala creştină şi demnitatea umană sînt drenate în butoaiele danaidelor. Dar să luăm aminte la ceea ce se petrece pe glob. SUA oferă un grant (o mită) de 500.000 de dolari pentru predarea limbii engleze în Pakistan, prin oferirea de „cursuri intensive de dezvoltare profesională pentru tinerii transgender din Pakistan”, cu vîrste cuprinse între 13 şi 25 de ani, scrie Fox News. Să fie o coincidenţă că de-acolo, din Pakistan, în repetate rînduri, horor president, horor premier și horor guvernul „rotativ” se aduc imigranţi cu avionul în colonia România?

Nimic nou pe frontul american, toate relele din lume au plecat din America. Statul Washington a adoptat o lege care permite copiilor să obţină schimbarea de sex prin metode chirurgicale fără acordul părinţilor. „Înalt Prea Senilitatea Sa” Robinet Biden s-a arătat în nenumărate rînduri a fi un susţinător al ideologiei radicale a transgenderismului. Probabil, în marea sa lipsă de înţelepciune, nu mai conştientizează ce fel de vieţuitoare este! Cunoscutul jurnalist Tucker Carlson, demis de preşedintele „Fox Corp”, Rupert Murdoch de la televiziunea „Fox News”, pentru că devenise incomod prin dezvăluirea multor adevăruri măsluite de globalişti, avertiza că administraţia Biden promovează mişcarea transgenderistă formată din „extremişti religioşi”. El a prezentat tabloul sumbru al extremismului grupurilor LGBTQ+, susţinute de administraţia Biden, mişcare care contestă realitatea biologică, atacîndu-i sălbatic pe cei care se ridică împotriva lor. În videoclipul care circulă în spaţiul virtual, Tucker Carlson vorbeşte despre mişcarea „transgender” ca fiind de fapt o religie care creşte accelerat în SUA şi va asedia planeta. Canada, de asemenea, a introdus un proiect de lege radical, care restricţionează libertatea părinţilor de a protesta împotriva „orelor de poveşti” iniţiate de transsexuali travestiţi cu acces în grădiniţe, şcoli sau biblioteci publice, protestatarii putînd fi amendaţi cu 25.000 de dolari de persoană.

Tucker Carlson trage un serios semnal de alarmă cu privire la faptul că în toată lume occidentală avansul mişcării transsexuale este tot mai vizibil şi agresiv. În pofida revoltei cumpărătorilor în majoritatea magazinelor de pe glob se găsesc jucării şi hăinuţe de copii în curcubee. De asemenea, se semnalează o prezenţă agresivă a transsexualilor în instituţii, competiţii sportive, concursuri de miss, de muzică sau în reclame cum ar fi berea Budweiser, sutienele sportive Nike.

Ambasada SUA la Varşovia a oferit granturi de pînă la 50.000 de dolari pentru programe care vizează sprijinirea comunităţii LGBTQI+ din Polonia, subliniind rolul tot mai mare al operaţiunilor de influenţă ale SUA în ţările conservatoare, scrie „Rmx.news”. Comisia Europeană propune ca „părinţii” homosexuali să fie recunoscuţi ca atare în toate ţările UE. În Republica Moldova s-a lansat campania „Copii LGBT în şcoala ta”. Tot în Moldova se face o campanie LGBT în şcoli, cu suportul financiar al Olandei. La Chişinău, pe două clădiri oficiale, cea a Delegaţiei UE şi a Ambasadei SUA, au fost arborate steagurile LGBTQ.

Pe plaiurile noastre, jurnalistul Victor Ciutacu a fost sancţionat de CNA pentru că nu a invitat un reprezentant LGBTQ la emisiunea în care a fost dezbătută terminologia WOKE, respectiv, „părinte 1 şi părinte 2”, ca surogat pentru mamă sau tată. Pentru că „peştele de la cap se împute”, ilustra ministreasă a (ne)Educaţiei, Ligia Deca, prin proiectul Legii Învăţămîntului, vrea „educaţie” LGBT în şcoli, însă Cultele religioase recunoscute în România se opun. Sigur, nu pe doamna a dus-o mintea la asemenea idioţenie, aşa i-au sosit ordinele emise la Davos – via Bordelul European.

La Berlin s-au deschis două creşe LGBT pentru „copii mici”. Ele vor avea un reprezentant pro-pedofilie în conducere! 63 de copii au fost înscrişi în aceste două creşe. Marea problemă, pe lîngă ideea promovării LGBT, este faptul că acţionarul organizaţiei „Gay Counseling Berlin” – „Centrul psihosocial pentru homosexuali” este chiar Rüdiger Lautmann, un sociolog german în vîrstă de 86 de ani, fiind unul dintre cei mai înverşunaţi promotori ai pedofiliei. Anul 2023 se află la jumătate, dar mulţi au rămas plecaţi cu sorcova… Ce ţi-e şi cu dr. Alois Alzheimer acesta, care a studiat morfologia bolilor psihice ce duc la demenţă! Iată rezultatele!

Nebunia are vechime în cîmpul muncii din Germania, birourile de asistenţă pentru tineret din Berlin au plasat copiii şi adolescenţi în „grija” infractorilor pedofili, care i-au abuzat sexual de-a lungul timpului. Creierul din spatele acestei reţele de pedofili a fost Helmut Kentler, care a fost asociat cu unul dintre cele mai mari scandaluri de abuz pedofil din întreaga istorie a Germaniei. La sfîrşitul anilor 1960, Helmut Kentler a plasat mai mulţi băieţi cu vîrste între 13 și 15 ani (consideraţi de el „deficienţi psihici secundari”), la pedofilii pe care îi cunoştea, susţinînd că „acest lucru îi va reintegra în societate şi le va permite să devină adulţi maturi”. Helmut Kentler să mulțumească „tătucului Stalin”, că de-ar mai fi trăit Adolf Hitler acum, el ar fi mîncat sîrmă ghimpată din gardul de la Birkenau.

Propagandiştii homosexuali penetrează oficial şcolile din România printr-un pseudo „Manual pentru predarea şi integrarea la clasă a egalităţii de gen”. De asemenea, „Biserica Catolică din Germania va oficia ceremonii religioase de căsătorie pentru cuplurile gay, scrie publicaţia „Die Zeit”. Guvernul german are chiar şi un site închinat Sodomei, intitulat „Portalul Curcubeu”. Şi Spania se joacă de-a Dumnezeu, promovînd legea prin care schimbarea de sex devine posibilă de la 16 ani după ce persoana respectivă a depus o simplă notificare la biroul de stare civilă. „Legea privind egalitatea efectivă pentru persoanelor transgen şi pentru garantarea drepturilor persoanelor LGBT” a fost aprobată de Congresul spaniol, prin hotărîre definitivă. Facultatea de Medicină de la Harvard oferă cursuri prin care medicii pediatri trebuie să identifice bebeluşii care sînt LGBT. Ce nebunie! Chiar şi Dicţionarul Cambridge schimbă definiţia femeii. La cuvîntul „Femeie” din dicţionarul Cambridge găsim definiţia: „Un adult care trăieşte şi se identifică drept femeie, deşi i s-a spus că la naştere avea un sex diferit.” Potrivit, Protv şi Papa Francisc are un mesaj pentru catolicii LGBTQ: „Biserica este mamă şi îşi cheamă toţi copiii laolaltă” Vai de mama lui! Acesta-i şeful Bisericii Catolice ? Mai degrabă, mesagerul Sodomei.

În hora dezmăţului intră şi CEDO, care decide că propaganda LGTB pentru copii sub 14 ani nu poate fi considerată dăunătoare. De asemenea, CEDO cere protecţie pentru cuplurile LGBT în toată Europa. Exemplele pot continua, iată cum decizionali dezaxaţi legiferează Sodoma şi Gomora, punînd la încercarea voinţa lui Dumnezeu. Recep Erdogan al Turciei, Vladimir Putin al Federaţiei Ruse şi Orban al Ungariei au curajul şi condamnă legiferarea impusă a LGBT, afirmînd că „aceasta este un alt instrument al dictaturii globale”. Cum majoritatea semnelor apocaliptice vin ca în dosarele „X” de la americani, să ne amintim de filosoful – matematician francez, autorul cugetării „Cogito, ergo sum”, René Descartes, nu prea iubit în zilele noastre, de parcă el ar fi, şi nu capitaliştii americanii, la originea răului în lume, care afirma că, „e mai bine să ne schimbăm dorinţele, decît ordinea lumii” – ordine, cîndva, înfloritoare, civilizată, împăcată cu sine şi cu Dumnezeu, azi, o stepă sălbatică.

Un răspuns la “„O religie care creşte accelerat în SUA şi va asedia planeta”…”

  1. Ion Gerulea spune:

    Nu e horor american ci e horor jidanesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*