Vine vremea când hienele vor întâlni lupii. Vin alegerile!

Puterea într-o „haită” de hiene! Daca „haita” se crede cumva, eronat, că e formată din lupi, este într-o mare eroare! Lupul este singurul animal care nu-și trădează haita reală! Niciodată! Este singurul animal, pe care Dumnezeu l-a făcut să moară demn, neputând să-și întoarcă capul să-și lingă rana! Când lupii pleacă la vânătoare, să asigure hrana haitei, ei știu că cel puțin unul, nu se mai întoarce! Își asumă pierderea! Haita trebuie hrănită și protejată! În ciuda oricărui risc. Cu orice preț! De ce? Pentru că în haita autentică, există ierarhia care nu se încalcă! Există un mascul Alfa, care este conștient că va da socoteală majorității pentru felul în care a condus vânătoarea. Și socoteala va fi dată, indiferent de vremuri. Întotdeauna.

Vânătoarea lupilor, are aceleași principii de la începutul lumii. Nu se schimbă niciodată, în nici un fel de condiții. Fiecare își cunoaște locul, fiecare știe când, cum, în ce fel va acționa și când se va retrage. Reguli, respectate tacit, fără vreun gând de a fi încălcate. O singură greșeală făcută, va duce la pierderi majore. Ceea ce nici o haita de lupi în lumea asta nu-și poate permite. Rânduiala respectată cu sfințenie, asigură viitorul haitei.

Ca să fii o haită de hiene, și să ai pretenția că ești o haită a lupilor, înseamnă că undeva, cineva, ți-a pus o oglindă „strâmbă”! Undeva, cineva, ți-a șoptit că ești mai important, mai inteligent si mai puternic, decât ai fi visat chiar tu, în visele tale de mărire supremă! Daca te crezi tu, haită de hiene, că te-ai transformat peste noapte într-o haită de lupi, războiul e pierdut din start! Este o chestiune de timp, până când, în vârful muntelui, plecată la „cules” de hrană (voturi), vei da nas în nas, cu autentica haită de lupi, care-ti va arata cu adevărat ce înseamnă vânătoarea! Pentru că ai lăsat haita de lupi fără mâncare, fără apă, fără păduri, fără bârlog. Și, îți va „scoate” politica din cap, pentru totdeauna!

Haita de lupi a pornit la vânătoare! În toată lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*