Partidele iudelor!…

Dacă privim în curtea noastră, nu mai știi care e om și care e demon! Majoritatea celor din partide sunt croiți strict după iuda. Nesimțirea, tupeul și jegoșenia afișată este incredibilă.

Partidele iudelor! În frunte cu individul ăla gol, imens cât un dulap, cu apucături de rege ratat. Se plimbă pe milioane de euro, doar ca să-și satisfacă placerile. Mă uitam cum îi lingeau pingelele pantofilor, ăia de pe la tv uri! Că are misiune! Cine îi dă ăstuia vreo misiune?! Să facă ce? Să vândă tot, să radă tot și eventual să-și mai cumpere ceva case! Prin America de Sud. Tot din meditații. Bineînțeles. El si gașca lui de borfași care au distrus o țara și viitorul ei pe generații.

Și care mai au tupeul să ne zică nouă, că ne vor binele! Care bine? Cerealele infestate, facturile la utilități, inflația, datoriile statului făcute de ei ca să intre banii în buzunarele lor, educația distrusă, sistemul medical care s-a transformat în lagăr al morții, Observatorul copiilor, adică mizeria de lege a doamnei Firea, prețurile la alimente, batjocorirea seniorilor, a fermierilor, a tuturor. Că așa vrea ue, mă!

Nu. Ue poate să vrea orice demență, iude mai mari ca acolo nu se întâlnesc decât în UK și Franța! Tu, care ești chipurile ales de popor în parlamentul borfașilor, ar trebui să spui NU! Dar poți? Bineînțeles că nu! Pentru că ești trecut pe lista vânduților! Pentru că te-ai vândut ieftin pentru un pumn de arginți, nu mai poți da înapoi. Exemplul cel mai elocvent este Rafila. Sper că l-ați văzut la așa zisele audieri din parlamentul rușinii! De la stânga la dreapta, cu mici excepții, iudele s-au instalat în funcții și se cred nemuritori. Batjocoresc un neam întreg fiind siguri că poporul român va înghiți orice. Oare? Poate nu mai am speranță, poate am obosit să mai scriu despre trădarea acestui neam, poate nu ar mai trebui să mă intereseze, pe principiul „scapă cine poate”! Doar că datoria noastră de creștini ortodocși ne obligă să luăm atitudine în fața răului. Răul adus de indivizii ăștia pe capul nostru al tuturor. Undeva, mai există nădejde! Nădejdea că Dumnezeu în marea Lui milă și îndurare nu ne va lăsa. Și de undeva va veni și lumina care o să lumineze în întunericul adus de iude. Peste tot în lume!

Nu avem decât o singură cale! Să credem! S-a ajuns atât de departe, încât pare totul pierdut! Poate nu e pierdut nimic! Poate așa ni se pare! Știm că tot la zi ajunge și cea mai neagră noapte! Nu ne rămâne decât să luăm atitudine, să înțelegem că în răul ăsta mare, adus de iudele de la conducerea statelor, cu siguranță se ascunde și un mare bine! Pe care azi nu-l vedem! Dar mâine… Și să spunem și noi, ca marele Mihail Arhanghelul când se certa cu satan pentru trupul lui Moise: „Să vă certe pe voi, Domnul!”…  Atât ne-a rămas! Dragostea de aproape, Credința și Nădejdea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*