Extincția treptată a creștinismului…

Acest război mocnit al lumilor, în care occidentul colectiv pierde fiind convins, prin liderii săi abulici și senili, că o duce din victorie în victorie, până la catastrofa finală, implică ceva și mai tulburător. Este vorba de înghițirea și extincția treptată a creștinismului sub impactul covârșitor al politici ateiste și liberticide a Chinei. Ce nu știe lumea este că, într-o țară de două miliarde de oameni, așa cum e azi China, există 50 de milioane de creștini obligați să înlocuiască icoanele lui Iisus Christos cu tablouri ale lui Xi Jinping și șase milioane de uiguri musulmani obligați să trăiască în ghetouri de „reeducare” stalinistă, pentru vina de a crede într-un unic Dumnezeu, care nu este lider comunist decis de Politburo. A, și să nu uit: există azi peste un milion de firme cu capital chinezesc în Siberia. După colonizarea chinezească a Siberiei, Putin și cine-o veni după el or să zică doar descântece și blesteme, fără să priceapă ce i-a lovit. Creștinismul pravoslavnic va fi trecut din nou în umbră, de data asta, ireversibil.

Spre deosebire de dobitocii de „strategi” ai occidentului, care se dau după toate modele woke, cancel culture, „sănătate” pe nazipass și green shit, chinezii gândesc în termeni de o mie de ani. Ei au timp. Occidentul colectiv ideologizat are pofte hedoniste și comportament degenerativ, de bab sau moașă senil(ă). După ultimele alianțe strategice comise de China, precum și în urma falimentelor bancare din SUA, occidentul colectiv are „șanse” să devină irelevant dpdv economic și nesemnificativ dpdv al principiilor democratice, mai ales pentru că liderii săi și idioții lor utili au urinat pe drepturile fundamentale și pe libertățile individuale sub pretextul „luptei” contra plandemiei, a schimbărilor climaterice, a putinului etc.

Calea către chinezificare, către ratingul de cetățean – lucrător al stupului și către automatizarea individului – păpușă emoțională e larg deschisă acum. Imperiul roman de apus, înainte de a-și da obștescul sfârșit sub impactul migrației triburilor germanice, era decăzut moral. Sute de ani de hedonism, de practici sexuale nefirești, de plictiseală filosofică pe burta plină, hărțuirea „civilizatoare” permanentă a popoarelor „barbare”, corupția sistemului de guvernatori ai provinciilor romane, războiul permanent în zeci de locații ale imperiului, epuizarea prostească a resurselor, toate acestea au dus la ruinarea pas cu pas din interior și la creșterea progresivă a urii coloniilor contra metropolei și a puterii imperiilor concurente sau în formare. Șansa porțiunii europene a imperiului roman a fost creștinismul. Goții care au ocupat Roma în 476 AD erau creștini. Ei nu au distrus nimic din construcția creștină a ceea ce mai rămăsese din Roma. Iar creștinismul a venit cu principii morale care au putut funda un edificiu social nou, cu sens și ideal. Europa aceea a fost creuzetul în care a luat naștere democrația.

Azi, creștinismul este combătut și ridiculizat de o Europa în derivă nebunească. Imperiul de vest, Occidentul colectiv, cum îi place să se intituleze, s-a ruinat în mai puțin de 40 de ani și, odată cu el, idealurile noastre, cei din colonii. Democrația provoacă idiosincrazii azi. Împărăția lui Dumnezeu a fost înlocuită de o societate distopică, cinică, unde e mai bine să urăști săracii și înfometații decât să încerci să îi ajuți, unde dreptul la viață este înlocuit cu euthanasia, iar icoanele sunt substituite de „semnalizarea virtuții” de imunizat, distanțat, mascat, luptător contra schimbărilor climaterice, insectivor și degustător de green shit. O Europa în care singura religie acceptată este sexualitatea cât mai aberantă, care transformă omul în obiect, iar fracțiuni din sufletul și personalitatea sa devin „produse predictive” pentru GAFAM, pacienți perpetui pentru big pharma și clienți captivi ai big finance. Din această cutie a Pandorei de unde au zburat toate nenorocirile pământului ne mai rămâne doar speranța ca ereticii și conspiraționiștii din colonii să țină credința dreaptă, pentru renașterea post-cădere a celui de-al doilea imperiu roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*