Presa progresistă induce ideea falsă că deja conservatorii ar fi pierdut lupta pentru viitorul omenirii

Adevărul este însă că 120 de proiecte legislative anti-LGBTQ au fost introduse în SUA de la începutul anului 2023 pana acum. Un număr deloc nesemnificativ de propuneri. Despre ele nu auzim la știri. Ele sunt „rușinoase”, pentru că arata că suntem, ca specie, încă tributari „mentalitățilpr heterosexuale învechite”, adică niște „înapoiați”. Se folosește exact același sistem ca în cazul loviturilor de stat unde câțiva oameni declară că au preluat puterea, majoritatea ii crede și de aceea nu reacționează, spunându-și că nu mai e nimic de făcut. Iar grupul respectiv, deși mic și fără susținere reală, chiar ajunge la putere pe baza lipsei de reacție populară.

Puzderia de materiale progresiste sufocă tot. Aproape că nu mai există serial sau film pentru copii sau tineret care să nu fie „incluziv” și să nu preamarească cât mai multe identități de gen. Copiii care se declară gay sau trans beneficiază de o atenție, de un suport emoțional (și nu numai!) la care un copil „plicticos de straight” nici nu visează. Disforia de gen și homosexualitatea sunt coordonatele pe care se clădește și creste sub ochii noștri impasibili o nouă „elită”. Omenirea nu mai are timp pentru nimic altceva decât pentru „combaterea homofobiei” chiar și acolo unde ea nu există. E noua „normalitate” să se înceapă tratamente hormonale la vârste extrem de mici, insuflându-se copiilor așteptări nerealiste despre cum vor arăta ei ca oameni și despre cum va fi viața lor după ce vor deveni băieți din fete sau fete din băieți.

Aceasta este temelia care le va transforma existența într-un coșmar, începutul calvarului unor proceduri medicale cu efecte ireversibile. Temelia unei mutilări psihice și fizice ale căror efecte nu vor putea fi reparate niciodată. Acum vreo cinci ani atrăgeam atenția că acest gen de politici este o modalitate de reducere a natalității și, implicit, de reducere a populației. La acea vreme, afirmația mea a fost considerată delirantă. Acum însă este repetată din ce în ce mai des cu titlul de dezvăluire. Minciuna că tranziția către o nouă identitate sexuală ii va face atractivi. Că vor aparține unui grup pe care ei îl consideră deja special, pentru că este într-adevăr vorba despre privilegiați pe bază de orientare sexuală non-straight. Acei copii și tineri speră că vor beneficia de recunoaștere socială. Pentru că așa sunt instruiți, sunt dresați să creadă – principiul recompensei funcționează nu doar pe animale de companie, ci și pe oameni.

S-a ajuns până acolo unde părinții nu doar că sunt decăzuți din drepturi, ci devin inculpați, riscând nu doar amenzi ci și închisoare dacă încearcă să contracareze efectele acestor atacuri prin terapie psihologică și psihiatrică „de școală veche”. Iar dacă îndrăznesc să se opună procesului medical sau administrativ, lucrurile devin mult mai grave, pedepsele mult mai mari. Iar oprobiul public pentru „vina” că vor să își crească odraslele ferite de lucruri considerate nepotrivite vârstei pana și de legile audiovizualului este înăbușitor. Pe modelul companiei Coca-Cola, care nu va rămâne niciodată fără clienți pentru că reclamele targhetează. întotdeauna copiii și tinerii, la fel lucrează și „noua ordine sexuală”. O dată cucerite, tinerele generații vor fi fidele brandului curcubeului toată viața.

Același sistem se aplică și aici ca în orice societate totalitară – politica care modifică percepția tinerilor asigură politicilor de gen succesul pe termen lung. Obiectivul este schimbarea totală a mentalităților. Pentru că s-a trecut deja la o spălare colectivă pe creier. Se vinde cu succes ideea surogatului. Actul sexual este dragoste și oricine nu se raliază noilor directive este un dușman care trebuie anihilat urgent. Noțiunea de păcat, comună tuturor marilor religii monoteiste sau politeiste, aceeași cu cea de tabu din sisteme filozofice precum budism, confucianism, etc este eliminată. Nimic nu mai este interzis. Nimic nu mai este imoral. Copiii nu sunt doar expuși unor precepte, ci sunt inoculați și chiar sărbătoriți când își declară public confuzia.

P.S.: Urmăriți harta SUA. Pentru că ni se insuflă ideea ca acolo nu există nicio rezistență. Se pare însă că lucrurile nu stau exact așa. Dimpotrivă! Priviți harta. Conservatorii nu dorm. Gri: State fără proiecte de lege anti-LGBTQ introduse sau care nu sunt introduse încă în sesiunea legislativă: 14 state și Washington DC, Verde: Statele care au introdus legi anti-LGBTQ: 23 de state, Roșu: Statele care au semnat proiecte de lege anti-LGBTQ: 13 state…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*