Opriți nebunul nuclear!…

Zelenski nu este decât un bufon la curtea altui bufon de peste ocean, el execută ce i se spune, dar chiar și executarea ordinelor are o limită, atunci când ești gata să te arunci în aer cu țară cu tot. S.U.A. comandă bombardamentele centralei nucleare de la Zaporije cu disperarea celui care pierde tot! S.U.A. au pierdut deja în Ucraina, s-au făcut de râs cu înscenarea de la Bucha, și acum fac recurs la cele mai josnice mijloace, știind că radiațiile nu ajung la ei. Ce le pasă?

Liderii care conduc Europa, în loc să-i pună pună cămașa de forță nebunului de la Kiev, să-l izoleze și să-l indice ca pe un dement periculos, îi cântă-n strună! Rușii gestionează de luni de zile centrala, au plătit salariile la 11.000 de oameni și au furnizat energie Ucrainei. Acum, în urma bombardamentelor, ca o măsură de precauție, au decis să oprească reactoarele ca să evite o catastrofă nucleară! Pe americani nu-i interesează că ucrainenii nu vor avea curent!

Nu putem decât să le mulțumim rușilor pentru înțelepciune! Dar dacă la Kiev e un nebun, nici la Bruxelles nu sunt mai normali și complet aserviți! U.E. susține un descreierat, manevrat de americani, care vrea să distrugă Europa! Considerând că războiul din Ucraina era pe terminate, stăpânii au intrat în faza de nebunie. Centrala este bombardată cu rachete trimise de marile „democrații” ale lumii, care vor război, nicidecum pace: Marea Britanie, S.U.A., U.E. și tot neamul lor!

Există o ipoteză, conform căreia motivul bombardamentului centralei ar fi legat de Biden. Pe când acesta era vicepreședinte a lui Obama, ar fi încercat să producă bombe nucleare în Ucraina pentru Ucraina și Turcia. Trump ar fi luat câteva documente legate de această operațiune, și tocmai din aceste motive s-ar fi declanșat perchezițiile la locuința lui Trump. Este o ipoteză, dar așa să se explice și de ce nu vine la fața locului comisia de la Agenția Internațională pentru Energie Atomică (A.I.E.A.), deși președintele Putin a invitat-o de nenumărate ori?
Vă dați seama ce ar însemna o Ucraină cu arme nucleare? Nu erau suficiente laboratoarele biologice, construite de americani, unde fabricau viruși mortali, sau combinatul de la Azovstal unde făceau experimente pe oameni și cine știe ce orori ale geneticii, acum iese la iveală și problema nucleară, care ar transforma Ucraina în cel mai mare pericol mondial! La câți de mulți naziști are Ucraina și câtă ură a fost alimentată, mai ales după 2014, dacă ar fi deținut bomba atomică, ștergeau jumătate din Europa de pe hartă. Este incredibil că un asemenea regim dement este protejat de Occident!

România, în cazul unei explozii nucleare, ar fi cea mai afectată. Faptul că pericolul e real e dovedit de graba cu care Rafila, sluga globaliștilor, a somat populația să ia pastilele de iod. Guvernul României în loc să-l denunțe pe criminalul de la Kiev și să facă opoziție, continuă să-l susțină. Se confirmă din nou că este un guvern complet aservit, fără independență în decizii, și că execută doar cele poruncite de stăpânii jefuitori! Guvernul României amintește de prizonierii care erau puși să-și sape singuri groapa înainte de a fi executați. Ne săpăm singuri groapa în care ne bagă Zelenski cu Biden. Toată Europa este în pericol.

Este cel mai periculos moment pentru civilizația europeană. În cazul unui accident nuclear, Europa ar putea fi pustiită.

Doamne, ajută-ne, nu ne abandona!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*