Slugile întunericului?…

Cu noile legi ale justiției, statul român este practic distrus, este vândut de niște trădători. Interesant este că nu iese nimeni în stradă să protesteze. În alte cazuri am avut demonstrații masive de stradă pentru diverse alte probleme care nu erau deloc grave. Când vezi sute de mii de oameni pe stradă trebuie să știi că sunt serviciile acolo, când vezi zeci sau sute înseamnă că nu se dorește nimic. Vezi ultimele declarații ale lui Mihai Neamțu cu privire la indicațiile pe care le primea Monica Macovei direct de la Soros, cu privire la cum trebuie să decurgă manifestațiile de stradă în România. Este totuși bine de știut că legile acestea abia au fost adoptate și încă ele pot fi atacate la Curtea Constituțională!

Sursa acestor nelegiuiri se află în altă parte, și anume, la Curtea de Justiție a UE. Este grav că tratatele sunt încălcate de către Comisia Europeană și, așa cum am spus deja, și de către politizata Curte de Justiție a UE. Mai ales că, în aceste instituții numirile se fac pe criterii politice. Iar judecătorii Curții de Justiție trebuie să țină cont de Constituțiile naționale ale tuturor statelor membre ale UE. Practic, este o Curte unde judecătorii ar trebui să fie naționali și unde ei ar trebui să se asigure că dreptul european nu se construiește, nu se dezvoltă cu încălcarea Constituțiilor naționale. Doar că, în prezent, acești oameni, acești judecători au fost pervertiți, corupți, și, în loc să lucreze, și să acționeze într-un spirit national, unde UE să fie practic o confederație de state natiune, ei acționează precum într-un stat totalitar, cu impunerea forțată a hotărârilor și decizilor juridice și politice. Mai ales că UE nu este SUA – niște teritorii fără o istorie și o civilizație, așa cum sunt statele europene, UE nu este nici URSS – deși mai nou tot mai multă lume compară UE cu URSS-ul de odinioară. Un URSS care era un imperiu, dar se considera o federație – complet fals.

Fiecare stat european are ca lege supremă propria lui Constituție, care sintetizează identitatea sa națională. În momentul în care își pierde identitatea națională, automat își pierde și suveranitatea! Tratatele UE au fost concepute nu pentru a dizolva statele națiune membre, ci pentru a le face să-și îndeplinească aspirațiile, gestionând în comun anumite interese economice, politice, militare etc… și reușind să păstreze pacea în interior, eliminând războiul ca mijloc de rezolvare a unor potențiale conflicte. Ceea ce se întâmplă azi, este transformarea UE într-un imperiu, un imperiu de tip sovietic, mai ales prin încălcarea tratatelor de suveranitate națională a statelor membre. La fel se întâmplă și în SUA, care, renunțând la valorile lor originale – libertate, democrație, se transformă și ele într-o Uniune Sovietică. Europenismul nu este incompatibil cu suveranismul, suveranismul însă este incompatibil cu imperialismul, și chiar acest imperialism este azi practicat atât în UE, cât și în SUA.

În UE avem însă, nu un imperialism de tip american (gen planul Marshall), ci unul de tip sovietic. Iar România se pare că este, din păcate, chiar în avangarda acestui tip nou de imperialism, o țară experiment axact așa cum a fost imediat după al doilea război mondial, atunci teroarea noului regim bolșevic instaurat fiind de-a dreptul demonică. Și este grav că această transformare nu are loc cu acordul și dorința poporului român, dimpotrivă, dar observam că, în ultimii ani, libertățile și drepturile omului nu mai contează la noi în țară… sunt grav încălcate și anulate! La fel de grav este următorul aspect, și anume că în Europa, în ultima vreme, se dorește ca națiunile europene să nu fie conservate, consolidate în asocierea lor în cadrul UE… o uniune de state-națiune, ci se dorește ca națiunile să fie dizolvate. Iar acest proces se întâmplă în mod pervers în ultimii ani de zile, prin diferite măsuri abuzive anti-naționale.

Exact în acest scenariu grotesc se înscrie ultima „ispravă” cu privire la adoptarea noilor legi ale justiției, unde vinovați sunt împreună toți liderii noștri politici, guvernanții… cu toții abandonând orice demnitate personală și punandu-se în schimb „capră” în slujba trădării naționale. Legile acestea au fost concepute și adoptate în stilul partidului unic, ca într-un veritabil regim dictatorial. în plus este scandalos și dovedește întreaga rea credință, deoarece pentru adoptarea acestor legi s-a utilizat o pocedura de vot care a fost adoptată strict pentru perioada când în România era declarată starea de urgență. Adică prin vot de la distanță ,unde nu poate fi vorba de nici un fel de dezbatere aprofundată. Nu poți aplica într-un moment de normalitate, cum este România în prezent, legi și reglementări care se aplica în situații de excepție, cum a fost cu așa-zisa „plandemie”! Practic, această procedură de vot a fost absolut inadmisibilă!

Dar surpriză, ia priviți cum se leagă de fapt lucrurile. Se votează acest pachet de legi pe care nimeni alta decât madame Kovesi și le-a dorit așa de mult, și cu ajutorul cărora „doamna Zorro” a justiției europene are acum un spate mare cât China… De altfel, turneul ei de marketing politic în România s-a suprapus perfect cu adoptarea acestor legi anti-naționale și anti-suverane. Iar una din primele consecințe – victime ale „noii puteri”, va fi una de tipul „să nu uiți Darie”, și anume atacurile ei viitoare la adresa lui Klaus Werner… care are și el la randu-i numeroase „pete negre”… Kovesi nu a uitat că Mutul cu șapca lui albă americană, a comandat și servit cu dedicație „coliva” binomului Kovesi – Coldea. De altfel, singurul lucru bun din „domnia” lui Werner pe meleagurile mioritice. Și acesta va fi doar un prim război, o primă revanșă… Cu o „Cutie a Pandorei”, acum deschisă, „slugile întunericului” se vor năpusti unii împotriva altora și cu toții împotriva noastră, fără milă. Căci, dracul nu are milă!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*