Încă unu la poză…

Cîțu a ținut morțiș să bage capul în poza peregrinărilor obsedante la Kiev, ca să își semnalizeze virtutea de rusofob și „calitățile” de războinic de consolă de joc. Fiind între două fumuri de iarbă, decrepitul emoțional a declarat, în engleză și română, ca să fie sigur că știrea se rostogolește peste tot și ajunge și la Moscova, că România va livra armament Ucrainei. Nu știu cine l-a mandat pe acest individ iresponsabil să declare așa ceva. Până acum România a stat departe in această nebunie, în ciuda presiunilor SUA. Cel puțin eu nu l-am auzit pe Ciucă să fi făcut asemenea declarații. Nici măcar Iohannis nu a zis așa ceva. România s-a limitat la ajutor umanitar și economic și la întărirea prezenței de trupe NATO pe teritoriul nostru.

În orice caz, a livra armament românesc Ucrainei înseamnă a provoca Rusia. Presa rusă deja spune despre România, în dispreț, că „și-o caută cu lumânarea” (alături de Polonia). Adică, rușii spun: aveți grijă ce vă doriți, că s-ar putea să se întâmple. Hackerii ruși care au atacat serverele Guvernului fără ca zecile de mii de lucrători ultra-bugetați ai serviciilor „noastre” secrete să îi dibuiască și să îi oprească au spus: „Acesta va fi ultimul lucru pe care l-a făcut Guvernul României”. Niște pirați ai internetului (atât de temuți în UE și SUA), indicați ca fiind sursa tuturor relelor din Occident, nu și-au prea revendicat faptele nicăieri, putând fi utilizați ca armă politică în luptele electorale americane, britanice sau franceze; iată că acum au revendicat atacul cibernetic la adresa guvernului român, probabil în intenția de a provoca România să invoce activarea art.5 din Tratatului NATO

În mod normal, democratic, cetățenii români sau măcar Parlamentul, ar trebui să fie întrebați dacă vor livrarea de armament Ucrainei, punând întreaga populație în fața riscului de război cu Rusia. Nu este exclus ca Rusia să vrea să facă de râs NATO, arătând că art. 5 din Tratatul NATO nu e chiar atât de ușor de activat. Treaba asta nu e posibilă decât dacă toate țarile membre ar fi de acord să atace concomitent Rusia, pentru a apăra România, și nu cred că Germania, Turcia sau Ungaria ar vota așa ceva.

Și mai grav ar fi ca Rusia să riște totul și să vrea să declanșeze al treilea război mondial, atât de dorit de industria militară americană, chineză și rusă. Nu e nevoie de armă nucleară pentru asta – bombele termobarice sau rachetele hiper-sonice fac o treabă tot atât de „bună”, minus nimicirea în masă a populației atacatorului și radioactivitatea.

Nu știu cine și-ar putea dori așa ceva în România (exceptând păpușarii americani, britanici sau francezi și idioții lor utili). Eu, cu siguranță, nu vreau să fim atrași în asemenea războaie. În orice caz, nu în războaie dorite de idioți iresponsabili ca acest Cîțu. În mod normal, Cîțu ar trebui demis de urgență din funcția de președinte al Senatului… Căci, dacă ar ajunge cumva președintele interimar al României, în caz de vacanță a funcției și ar fi comandantul suprem al armatei, ce ar ieși?!

În fapt, avem un soi de smurdizare continuă, și generalizată, a țării… Dovadă, că în timp ce era monitorizat și interceptat de DNA pentru fraudele pre- și post-plandemie, Arafat își trăgea proiect de oug de transfer al urgențelor sanitare de la Ministerul Sănătății, la Ministerul de Interne. În concepția acestui „vizionar”, de urgențele sanitare trebuie să se ocupe pompierii, polițiștii și jandarmii. Medicii devin simpli sub-contractanți sau auxiliari ai smurd. Serviciul de ambulanță dispare. Este clar, smurdificarea țării continuă neabătută. Cu toate acestea: unde sunt enoriașii cultului covidian, unde sunt „evoluații” care ne cereau violent să credem numai în specialiști, să lăsăm medicii să se ocupe de medicină? Sunt pompierii medici? Sunt soldații lui Arafat medici? Poți renunța ca tâmpitul la ambulanța finanțată din bani publici, adică din banii noștri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*