Cronica unui holocaust programat…

Am căutat reacțiile lor indignate, accesele lor de mânie intelectuală, de adevărați detontologi echidistanți, în cazurile precedente de agresiuni internaționale ale celui mai însetat de sânge terorist și jefuitor mondial, smardoiul cotropitor planetar americanoid. Așa cum bănuiți, nu doar că n-am găsit asemenea luări de poziție, dimpotrivă, am găsit doar aplauze și justificări ale barbariilor comise de către jandarmul mondial. A fost nevoie să moară oameni, chiar sute de milioane, pentru ca jandarmul jefuitor strategic să poată jefui nestingherit, sub pretextul că introduce „democrația” prin teroare.

Pe scurt, că nimeni n-are răbdare să citească povești, toate nenorocirile ce le trăim astăzi, urmate de nenorocirile previzibile viitoare, fac parte din același plan diabolic al resetării pustiitoare ce se află în plină desfășurare. Scenariștii care au scris acest cumplit program scapă vederii noastre. Cei care sunt vizibili sunt doar niște valeți de-ai lor, pot fi înlocuiți în orice moment. La fel și regizorii și actorii principali, ei sunt doar niște executanți.

Au început cu plandemia, operațiunea de inițiere și de „frăgezire” a omenirii. A urmat operațiunea foarte importantă de „liberalizare” a prețului energiei, programată cu foarte mulți ani înainte, scânteia de inițiere a economicidului planetar ce va genera criza economică finală și foametea de proporții biblice. Dar numai cu explozia prețurilor la energie și combustibili nu se poate nărui economia mondială. Oamenii sunt foarte inventivi și adaptabili, ar găsi o mulțime de soluții pentru a rezista, chiar dacă pierderile ar fi considerabile. Din acest motiv au nevoie păpușarii de acest „catalizator” al holocaustului, măcelul mascat sub denumirea de război.

Sataniștii oculți ce dezlănțuie astăzi iadul pe pământ sunt nepoții sataniștilor ce au orchestrat și comandat măcelurile mondiale ale secolului trecut. Asta e pasiunea și distracția în turnul lor de fildeș, asta au moștenit ei de la bunicii lor, visul de a-și „salva” planeta de noi, oamenii. Și acum vor s-o facă definitiv și fără cale de întoarcere.

Întrebați orice istoric aliniat și „corect politic” despre cauzele izbucnirii măcelurilor mondiale ale secolului trecut. Dacă vă va răspunde că primul măcel s-a declanșat datorită asasinării arhiducelui Austriei, Franz Ferdinand, de către un student bosniac la Sarajevo, lăsați-l în amarul lui de papagal. Acela e doar un pretext, nu este motivul. Poate că mulți istorici știu cauzele reale, știu că acestea au fost comandate de către forțe oculte suprastatale, dar lor li s-a impus Omerta. Trebuie să susții doar narațiunea oficială, nu poți să pomenești despre forțele oculte sataniste. Și sunt bine plătiți pentru a susține povestea oficială. Numai că în scurt timp se încheie jocul și nu va mai conta nici o poveste. Și păpușarii se vor descotorosi urgent și fără regrete de toți sclavii și papagalii de care s-au servit. Logic, sunt martori incomozi și s-ar putea trezi vorbind aiurea-n tramvai. Păpușarii sunt prevăzători până la obsesie, așa că vor lua măsurile pe care le vor considera necesare.

Documentarul „Europa – Ultima Bătălie” ar putea lămuri multe aspecte ciudate ale istoriei recente, pentru cei care au răbdare și doresc adevărul în locul propagandei. Numai că-ți trebuie foarte mult curaj pentru a privi adevărul în față, după ce ai fost îndoctrinat o viață întreagă cu minciuni și „corectitudine politică”.

Văd valuri de mânie proletară de înfierare a lui Putin, sau dimpotrivă, de a justifica acțiunile acestuia. Mi se pare pierdere de vreme, nu pot să cred că Putin este de capul lui. Este doar un actor de prim rang în acest spectacol sinistru la care acum doar asistăm. Numai că trebuie să aveți în vedere că în curând vom fi mânați și noi cu brutalitate în scenă, vom deveni actori-gladiatori. Doar păpușarii și-au rezervat privilegiul de a rămâne spectatori și dirijori.

Mă zgârie pe creier asigurările de foarte rău augur ale imbecililor siniștri ce compun „autoritățile” (i)responsabile și care ne repetă obsesiv că nu avem a ne teme de nimic, că doar ne-am plătit taxele de protecție și ne aflăm sub „umbrela de securitate” a mafioților cotropitori mondiali. Ar fi aproape comic dacă n-ar fi dureros de tragic. Nu mi-aș pune nici cea mai mică speranță în mafioții ăștia criminali. Singura speranță mai poate fi doar în Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*