Lumea se schimbă…

Poate nu am fost atenți iar această schimbare ne-a prins nepregătiți așa cum ne surprinde totdeauna poleiul și zăpada pe străzile orașelor când vine iarna. „Iarna nu-i ca vara” spune „marele” președinte Băsescu, dar… încet, ardent, cine mai știe, lumea s-a schimbat în altceva. Ce să facem, noi am fost atenți la problemele noastre, cum să ne creștem copii, am fost atenți să nu ne pierdem locurile de muncă în această perioadă în care aceste locuri de muncă au dispărut o dată cu marile și micile intreprinderi. Dar lumea se schimbă. Planuri de viitor nu ne putem face, vorba marelui Will Shakespeare: „Am trăit astăzi mâine fie ce o fi”. Dar tot nu înțelegem nimic, lumea s-a schimbat schimbându-ne pe noi. Noi am devenit din ceva un altceva, iar acest altceva nu mai pune întrebări, el doar ascultă și se înclină strigând: ura, ura…! Dar „ura” este în fiecare. La Forumul Economic de la Davos, Elveția, George Soros spune în anul 1995: (cam după ce a dat lovitura celebră de la banca Angliei, fond speculativ pe Lira Sterlină și se îmbogățește cu șapte miliarde de Dolari) „Lumea are nevoie de o nouă ordine mondială și vă previn că urmează o perioadă de puternică dezordine în întreaga lume”.

Deci am fost preveniți dar nu ne-a intrat în cap, ceva Urmează. Probabil că spusele lui Henry Kissinger din anul 1974 abia acum încep să prindă contur. Da știu, că Thomas Malthus a spus același lucru pe la 1800: „populația crește în progresie geometrică în timp ce mijloacele de subzistență cresc în progresie aritmetică”, dar toate acestea ne sunt reamintite. Deci domnul Kissinger, ne spune: Depopularea trebuie să fie prioritatea politicii externe pentru lumea a treia.

De ce nu lăsăm natura să-și facă selecția știută de ea, acest Zeu a tot puternic al universului…?

Așa s-au născut noii Zei. Suntem în lumea noilor Zei după ce am trecut de „Amurgul Zeilor”prin notele muzicale ale lui Richard Wagner (Götterdämmerung) și după ce „Amurgul Idolilor” cartea scrisă de marele Friedrch Nietzsche renaște pe alte note muzicale. Rienzi o altă operă muzicală scrisă de Wagner a fost interzisă timp de 50 de ani pentru simplu motiv, (dar absurd) a fost opera preferată de Hitler. Zeii mor și se nasc, dar noi avem grijă să deschidem portiera la mașina domnului președinte, să ne aplecăm după ochelarii domnului Barna și să aveți grijă să nu-l plouă pe domnul Nicușor Dan el este ocupat să vă țină la „rece”. Dar nu cred că am văzut totul, istoria a rămas repetentă nu doar că se repetă. ,,Amurgul Zeilor” o să ne bântuie iar pe acest „picior de plai”. Da, este un fel de „Levant scris în cel mai pur stil popular românesc”, dar este vorba despre acel teritoriu din India ce se numea Levant.

Am citit un discurs. Da, un Discurs (am scris cu literă mare pentru că este de mare importanță pentru cunoașterea adevăratei istorii. Discursul unui om de afaceri din New York născut în anul 1890 și care a cheltuit 2,5 milioane de dolari pentru a cumpăra documentele prin care noi să descoperim adevărul despre al doilea război mondial. De ce mă întorc atunci? Pentru că și astăzi ca și atunci: arătăm documente când vrem să mergem la serviciu, de vrem să ne cumpărăm hrană, iar lumea a fost îmărțită în vaccinați și nevaccinați. Nevaccinații au fost eliminați din societate, ei sunt paria acestei lumi, sunt suma suferinței lor. Ironie desigur, doar oamenii nu mai sunt oameni iar conducătorii noștri au devenit Zei.

Numele lui este Benjamin Freedman, el a atenționat America într-un discurs ținut în fața unor patrioți în anul 1961 la hotelul Willarddin Washington, despre pericolul care o așteaptă. El își încheie articolul cu această frază: „Vom suferi aceeași soartă pe care a suferit-o Germania și din același motiv”. Acest discurs bazat pe documente o să-l analizăm integral. Legătura dintre el și ceea ce se întâmplă acum este evidentă, diferă doar tipul războiului pe care îl ducem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*