Munca – soluție sigură contra Covid

În acest delir guvernamental, o criză fără capăt în care se află clasa politică, interesată exclusiv de ciolan, de interesele proprii, în timp ce energia se consumă pe lupte sterile, în timp ce rostul politicienilor nu este concentrat spre popor, spre problema arzătoare a sănătății oamenilor, alte guverne raportează soluții de ieșire din impas, rezultate pozitive, în lupta cu virusul. Cea mai interesantă veste ne vine din Japonia, unde se înregistrează cea mai scăzută rată de îmbolnăviri de la începutul pandemiei.

Cum se explică acest succes, care în timpul Olimpiadei de la Tokyo era alarmant? Unul dintre specialiștii niponi care se ocupă de problemă, ne informează ce a constatat: Atunci când oamenii au fost în vacanță, rata îmbolnăvirilor era maximă, iar acum, când au revenit și s-au apucat de treabă, deodată rata îmbolnăvirilor a scăzut. Distracțiile și petrecerile stimulează activitatea virusului, pe când munca o stopează. Ceea ce mai stimulează activitatea virusului, spune el, este vaccinarea și o anume necunoaștere a caracteristicilor virotice.

Scrisesem cândva la New York un articol intitulat „Nemunca la români”, pentru a explica, prin contrast, miracolul american. Cum s-au construit acele miraculoase orașe din zgârie-nori, acea fabuloasă rețea de highway (autostrăzi) și tot ce înseamnă civilizația americană? Nu e nici un mister, nici o soluție de hocus-pocus, venită din cer. Totul acolo este o expresie a muncii, a muncii neîntrerupte. NU există o altă explicație a cosmosului american.

Cuvântul nemuncă nu există la ei, ci numai la români. Nicăieri pe pământ n-ai să afli acest cuvânt, nemunca. Dar distracțiile, vai, sunt ca în profeția lui Creangă: „Dă, Doamne, ca la români în fiecare zi să fie câte o sărbătoare și numai sâmbăta și duminica, praznic și nuntă”.

Și de atunci, românii o țin numai în petreceri. Categoric că o cauză a îmbolnăvirilor, de toate soiurile, este nemunca.

Românii au ajuns să confunde libertatea cu nemunca. Singura lor activitate sunt petrecerile și protestele. Care nu duc la nimic. Numai cei care muncesc știu ce înseamnă libertatea. Libertatea muncii, de a munci ceea ce îți place!

Ce înseamnă miracolul japonez? Munca. La fel cel american. Și cât de departe au ajuns toate țările occidentale folosindu-se de această soluție umană, dar miraculoasă: munca.

Sigur că munca învinge orice obstacol.

Am fost deunăzi la Piața Matache, unde îmi fac de obicei cumpărăturile. Când am intrat în hală, eu mi-am pus masca, așa cum dictează restricțiile. Dar acolo nici un țăran nu purta mască. Și am întrebat-o pe țăranca de unde iau produsele, e dintr-un sat din apropiere de Pitești, cum se descurcă cu panademia? „Dar ce, noi avem timp de odihnă!, mi-a răspuns. Suntem cu munca pe brânci, nu avem timp de comedii!”.

Este limpede că există o mare ruptură între popor și clasa politică. Așa cum NU guvernează alde Barna, Orban, Iohannis  et co., adică așa cum își arată incapacitatea politică de a conduce, virusul va bântui multă vreme prin România, căci are unde ataca, în uriașa masă a celor care au ales ca mod de viață nemunca, lenea, lipsa de responsabilitate, bătaia de joc față de cele sfinte, cum este munca.

Și munca este sfântă, așa cum spune poporul: „Munca, când ți-o cauți bine, e și Dumnezeu cu tine”.  Și câte alte paremii înțelepte precum: „Cine se scoală de dimineață, departe ajunge”; „Munca sfințește locul”; „Toamna se numără bobocii”; „Munca te scapă de orice boală” sau „Munca te face om”.

Și ce fantastic este aforismul în trepte a lui Brâncuși: „Muncește ca un sclav, poruncește ca un rege, creează ca un Dumnezeu”.

Maica Tereza spunea că „distracția cea mai bună este munca”. La noi, când cineva întreabă ce boală are românul?, i se răspunde: „Rău de muscă”. Așa este numită, popular, nemunca.

Acest „rău de muscă” stimulează pandemia. Sunt curios ce se va întâmpla când și acest fenomen va dispărea. Fiindcă planeta capetelor limpezi este alarmată, se vede tot mai clar diversiunea. Pe toate căile primim știri de demascare a ei. Cea mai recentă este APELUL solemn al Supraviețuitorilor Holocaustului către Curtea Penală Internațională (CPI) pentru oprirea imediată a „vaccinării” anti-covid. Este vorba despre o plângere penală prin care Supraviețuitorii Holocaustului se alătură avocaților Doctorului Fleming și Profesorului Luc Montagnier (laureat al Premiului Nobel), cerând Curții Penale Internaționale „inculparea imediată a guvernelor lumii pentru crimă contra omenirii, genocid și violare a Codului de la Nürnberg”. Mai mulți avocați, din diverse țări, au făcut plângeri în fața aceluiași CPI, susținând că „guvernele întregii lumi și consilierii lor sunt complicii acestui genocid, complici la crime contra omenirii și diverse alte infracțiuni contra Codului de la Nürnberg”.

Așa este și cazul avocatelor Melinda C. MAYNE și Kaira S. McCALLUM, care au remis Curții Penale Internaționale (Haga) o Plângere penală de 27 de pagini, arătând că „guvernul englez și consilierii săi sunt complici la crimă contra omenirii, în numele „virusului” Covid-19. Plângere penală a depus și Colectivul Sindicatelor și Asociațiilor Profesionale Europene din Franța. Ni se mai spune că „Avocații și Justiția dețin probe irefutabile că virusul SARS-Cov-2 și vaccinurile Covid-19 sunt arme biologice special construite și folosite, în două faze, contra popoarelor lumii întregii, care nu bănuiesc nimic”. Avocatele Melinda C. MAYNE și Kaira S. McCALLUM au confirmat că lor li s-au alăturat alți avocați din Franța, Cehia și Slovacia, care au depus plângeri similare în fața CPI.

Cuvintele „vaccin” și „virus” sunt puse mereu în ghilimele, incriminând „afacerea Covid-19 și pericolele ce decurg din injecțiile experimentale Covid-19, utilizate chipurile pentru combaterea virusului botezat cu același nume”.

Supraviețuitorii sunt șocați de faptul că prin acest genocid pandemic se încalcă cu nepăsare, de doi ani de zile, prevederile Codului de la Nürnberg. Ei cer „oprirea imediată a criminalelor injecții anti-Covid-19”, pe care le conisderă SUBSTANȚE CHIMICE DE LUPTĂ INVIZIBILĂ, inventate, brevetate și experimentate în falsul „Război sanitar” de complexul coxo-chimic PFIZER sub numele de „vaccinuri anti-Covid-19”.

Supraviețuitorii Holocaustului acuză autoritățile tuturor țărilor că nu și-au informat corect popoarele, cu privire la riscurile oricăror vaccinuri, că au violat consimțământul vaccinal liber și pe deplin luminat al indivizilor și popoarelor. Și naziștii făceau asemenea experimente, pe care supraviețuitorii lagărelor le-au trăit. Prin urmare, ei vorbesc despre un genocid pandemic și nu se îndoiesc că este vorba despre un virus biologic. De aceea, fac apel la toate gurvernele să oprească vaccinarea, care este o tragică diversiune. Se va trezi oare și conștiința adormită a hăitașilor pandemici de la noi?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*