Cobai în istoria umanităţii…

Un reportaj realizat de Antena 1 în 2015, ajuns pe YouTube în 2018, informa telespectatorii „planul bogaţilor lumii de-a ne împuţina”, şi în particular despre investiţiile multimiliardarului Bill Gates în „noile vaccinuri”, pe care „filantropul” american le vedea foarte utile nu doar în controlul populaţiei, ci chiar în reducerea noastră cu 10-15 la sută: „E oficial, suntem suntem miliarde de oameni, iar Pământul începe să dea semne de oboseală. Suntem prea mulţi, spun minţile luminate, care caută deja soluţii. Unii le-au şi găsit. Surprinzătoare este varianta propusă de multimiliardarul şi filantropul Bill Gates, care vrea să ţină sub control creşterea populaţiei prin vaccinare”. În reportaj apare Bill Gates ţinând celebrul său speech în cadrul conferinței Ted Talk din februarie 2010 despre „mărinimoasele” sale intenţii privind populaţia lumii, pe care nu-l va mai putea retracta vreodată. Se spune clar acolo că „un vaccin folosit ca armă biologică ar putea duce la uciderea lentă a milioane de oameni, sau ar putea reduce fertilitatea, şi, automat, rata natalităţii”. Suntem apoi informaţi că „Bill Gates este pasionat de vaccinuri. A finanţat programe de vaccinare pentru lumea a 3-a, şi-a investit sute de milioane de dolari pentru tehnologii de ‘castrare temporară’. Nu întâmpător numele lui Gates s-a vehiculat când guvernul Ruandei a anunţat la începutul acestui an că va controla rata natalităţii în ţară pentru sterilizarea voluntară a bărbaţilor. Până în 2015 unul din șapte ruandezi va fi infertil. Programul e finanţat de Fondul H.I.V. Sida al Organizaţiei Naţiunilor Unite”. Reportajul continuă prezentând un alt magnat, David Rockefeller, care într-un speech afirmă despre instituţia O.N.U. că are soluţia pentru controlul demografic: „O.N.U. poate şi trebuie să găsească o soluţie universală satisfăcătoare pentru stabilizarea populaţiei lumii”. Tot în acest reportaj suntem informaţi că Bill Gates sau David Rockefeller nu sunt singurii şi nici primii care militează pentru depopulare, şi este citat soţul Reginei Elisabeta a 2-a, Prinţul Philip, Duce de Edinburgh, care declara în august 1988 pentru Deutsche Press: „Dacă m-aş reîncarna, aş dori să revin pe Pământ ca un virus ucigaş care să reducă populaţia umană”. Reportajul ne mai spune că „Teoria infectării intenţionate a populaţiei cu un virus distrugător a provocat mişcări de masă în anii ’80, după descoperirea virusului H.I.V., şi a luat din nou avânt după ce moartea unui număr mare de oameni a fost asociată cu boli precum gripa aviară, gripa porcină, sau gripa vacii nebune.”

Evident, în „lumina” acestei mărturisiri, „noile vaccinuri” finanţate de „filantropul” Gates, aşa cum sunt vaccinurile experimentale anti-Covid-19 folosind metoda ARN mesager scoase de Moderna şi Pfizer pe repede înainte, nu pot fi decât perfecte… pentru agenda eugenistă a depopulării planetei.

Astăzi, în aceste timpuri plandemice, aceeaşi presă, care mai ieri ne informa despre intenţia bogaţilor lumii de-a ne ucide în masă (prin „noile vaccinuri”, bine ticluite în acest sens), de data aceasta finanţată şi controlată tocmai de cei demascaţi în acest reportaj, califică aceleaşi informaţii ca fiind „teorii ale conspiraţiei”. Că mass-media minte nu este surprinzător… Că Statul minte nu este surprinzător, de vreme ce guvernanţii au primit un obiectiv politic de la U.E., organizaţie a cărei activitate constituie doar o acoperire pentru sinistrele acţiuni ale celor ce se consideră stăpânii lumii – oligarhii globalişti. Că pseudo-medicii mint poporul cu televizorul nu este surprinzător, de vreme ce primesc sume uriașe de la Big-Pharma. Însă este greu de înțeles că omul obișnuit, care este ținta în acest proiect geo-strategic global, nu este capabil să se intereseze, să caute, să citească și să compare informațiile dincolo de tripticul Guvern-TV-Medicii Iude care iau parte la cel mai mare scandal sanitar din toate timpurile, la cea mai mare escrocherie care a fost vreodată, la cea mai mare crimă împotriva umanităţii comisă pe timp de pace în Universul cunoscut.

În acest sens, un document al „Administrației pentru Alimente și Medicamente” a S.U.A. (F.D.A. – Food and Drug Administration) admite și avertizează că vaccinul anti Covid-19 poate avea 22 de efecte secundare, inclusiv moartea. Mai multe dintre aceste efecte pot duce la apariția unor afecțiuni grave, care vor îngreuna sistemul sanitar și așa dat peste cap de Covid-19. Evident, miza acestui tip de vaccin, A.R.N. mesager, este mult mai sinistră decât chiar şi cel mai grav colaps posibil al vreunui sistem sanitar, şi anume manipularea genetică a omenirii cu scopul rezolvării „problemei suprapopulării”, adică a „reducerii populaţiei mondiale la nivelul resurselor planetare”, care înseamnă ucidere şi sterilizare în masă, ajustarea procentuală a raselor în totalul populaţiei, şi controlul supravieţuitorilor prin nanotehnologia aferentă vaccinurilor, conform sinistrei agende de factură eugenistă pe care o vor împlinită cu orice preţ oligarhii globalişti care se cred stăpânii lumii, agendă profeţită cu groază de Sfântul Ioan Apostolul în Apocalipsa sa, atunci când se referea la „Semnul Fiarei”.

Pe zi ce trece se poate vedea tot mai clar de către oricine, conspiraţionist sau nu, că din păcate chestiunea vaccinurilor experimentale anti-Covid-19 are o mare miză politică pentru politicienii aflaţi la putere în toate ţările lumii. Această miză face ca informaţiile cu privire la riscurile privind sănătatea şi viaţa pe care le presupune serul lor să enerveze pe mai marii lumii, şi să fie cenzurate. Ceea ce dovedeşte nimic altceva decât faptul că miza politică depăşeşte cu mult grija pentru sănătatea oamenilor, afişată de politicieni doar propagandistic, şi mai dovedeşte fapul că politica zilei de azi nu mai are vreo legătură cu doctrinele politice pe care le ştiam cândva, ci cu totul altceva, înfiorător şi sinistru, numit, doar ca să nu provoace prea mare groază, neo-marxism.

Monika Wisniewska, scriitoare din Polonia, legat de politizarea vaccinării populaţiei, care din act medical a fost transformată într-o acţiune politico-militară, spunea prin vara anului trecut următoarele cuvinte, care au devenit „virale”: „Vaccinul ar trebui să fie mai întâi testat pe politicieni. Dacă ei supravieţuiesc, vaccinul este sigur. Dacă nu, atunci ţara este în siguranţă.”

Realitatea face ca să existe mult mai multe argumente decât temeri că vaccinarea anti-Covid-19 reprezintă nimic altceva decât justificarea, sub masca medicinii, unui genocid planetar prevăzut în agenda de factură eugenistă şi transumanistă a cercurilor globaliste ale oligarhilor lumii care se erijează în stăpânii planetei, care, în calitate de stăpâni, se simt responsabili cu depopularea ei, cu „ajustarea” numărului nostru la nivelul tot mai scăzut al resurselor Terrei. Acesta este mesajul unui documentar francez intitulat „Vaccination Covid-19, Le Crime Parfait” / „Vacinarea Covid-19, Crima Perfectă”, apărut în ianuarie a.c., scris şi regizat de Olivier Probst, care la finalul filmului mărturturiseşte audienţei că „este dedicat omenirii, în toată frumuseţea şi diversitatea sa, precum şi tuturor celor care luptă şi se ridică în întreaga lume pentru protejarea libertăţilor noastre”. Aceştia din urmă (care într-o bună zi vor fi cei dintâi) nu sunt alţii decât „conspiraţioniştii”.

Un eveniment mediatic extrem de important a avut loc în august 2020, când unele organisme de presă au publicat un comunicat semnat de peste 500 de medici și oameni de știință germani reprezentând o organizație numită „Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss” / „Comitetul De Anchetă Extraparlamentar Pentru Corona”, înfiinţată cu scopul de-a investiga toate aspectele care țin de noul coronavirus şi tot ce se întâmplă pe planeta noastră în ceea ce privește Covid-19, cum ar fi severitatea virusului și dacă acțiunile întreprinse de guvernele ţărilor lumii, în particular de guvernul german, sunt justificate, și nu provoacă mai mult rău decât bine. Comunicatul lor începea cu anunţul: „Avem o mulțime de dovezi care demonstrează faptul că ceea ce se întâmplă este o poveste falsă peste tot în lume”, şi continua cu o serie de întrebări adresate autorităţilor germane şi întregii lumi: „De ce atât de mulți profesioniști și experți în domeniu sunt cenzurați, ridiculizați și opriți de organizații precum O.M.S.? Nu ar trebui să avem dreptul să examinăm informațiile în mod deschis, liber și transparent?”

În afară că li se interzice accesul în mass-media, unde doar „filantropul” Bill Gates are autoritatea să vorbească lumii de problemele legate de noul coronavirus, acești medici și oameni de știință au fost şi sunt discreditaţi cu cinism de presă, şi cenzurați cu ferocitate pe toate platformele de socializare, iar cei care scriu despre ei se confruntă cu aceeaşi cenzură, şi cu acuzaţii că răspândesc teorii ale conspiraţiei. Multe dintre afirmațiile pe care le fac acești medici au fost discreditate de mass-media, de agențiile federale de reglementare a sănătății și legiunile de „fact checkers” / „verificatorii de fapt” care au infestat internetul şi-l patrulează prin toate ungherele, plătiţi de „filantropul” Bill Gates şi prietenul democraţilor americani, George Soros. Orice informații care nu provin de la O.M.S., dacă nu sunt taxate drept „conspiraţii”, sunt „fake news”, sau li se reproşează un „missing context”. Aşa s-a întâmplat și cu declaraţiile şi informaţiile oferite publicului larg de acești medici și oameni de știință germani. Utilizatorii F.B. care distribuiau articolele ce găzduiau comunicatul acestor experţi în sănătate erau îndemnați, ca şi subsemnatul, să viziteze site-ul O.M.S. pentru „informații reale și exacte despre Covid-19″, şi să nu bage în seamă medicii și oamenii de știință care se opun versiunii autorităților sanitare internaţionale, care nu sunt altceva decât marionetele oligarhilor lumii, locotenenţii globaliştilor prin care s-a instituit o dictatură pseudo-medicală planetară.

După câteva luni de la comunicatul celor peste 500 de medici şi oameni de ştiinţă germani prin care contestau vehement aşa-zisele măsuri de soluţionare a crizei de sănătate adoptate în toată lumea, prin care aduceau grave acuzaţii de minciuni, falsuri şi abuz de putere guvernului Germaniei şi tuturor guvernelor lumii, precum şi autorităţilor medicale înternaţionale, din decembrie 2020, „într-un efort de-a combate cenzura Mediei Corporatiste (în subordinea Big Pharma) și Big Tech, medicii din întreaga lume încearcă frenetic să avertizeze cetăţenii planetei privind efectele devastatoare ale vaccinurilor experimentale anti-Covid-19 cu care este injectat în masă un public ce nu suspectează nimic rău, un proces asistat de forțele militare din întreaga lume”, aşa cum putem citi într-un articol din 8 decembrie 2020 semnat de Brian Shilhavy, editor la „Health Impact News”/ „Ştiri de Impact din Sănătate”.

Numeroși doctori din lume susţin că nu există o adevărată pandemie, care a fost decretată de O.M.S. la insistenţele verzi şi cu multe zerouri ale „filantropului” Bill Gates (devenit peste noapte cel mai mare expert în sănătate din câţi există), s-au falsificat numerele de infectări şi decese pentru ca să provoace frica în populaţie şi să justifice deopotrivă declararea pandemiei şi măsurile draconice menite, chipurile, s-o combată, dar care, în realitate, au scopul de-a restrânge drepturile şi libertăţile noastre pentru a pregătii Marea Resetare anunţată de Karl Schwab anul trecut la Davos, în cadrul Forumului Economic Mondial, organizat special în acest sens, şi care nu este decât preambulul unei dictaturi globale, numită de decenii de artizanii ei Noua Ordine Mondială.

Ce ar putea motiva acești medici, asistenți medicali, oameni de știință și alți profesioniști din domeniul sănătății să facă o astfel de pledoarie plină de pasiune? Ce-ar avea de câştigat să investească atâta timp şi energie pentru a educa publicul asupra pericolelor ascunse ale unei noi clase de vaccinuri pe cale să fie administrate cetățenilor țărilor din întreaga lume? De fapt nu au nimic de câştigat, ci numai de pierdut – titluri, drepturi financiare şi academice, cariera, şi eventual, chiar viața lor.

Atunci, de ce fac asta? De ce acești medici și profesioniști sunt cenzurați atât de feroce, dacă noile vaccinuri anti-Covid-19 sunt atât de „sigure și eficiente”? Ce ascunde mass-media, în cârdăşie cu guvernele lumii, şi vor cu atâta obstinaţie ca publicul să nu știe?

Ei bine, singura motivaţie logică şi de bun simţ pentru care aceşti doctori s-au reunit în acest terifiant avertisment adresat omenirii privind noile vaccinuri anti-Covid-19 este aceea că sunt doctori și oameni de știință care înțeleg adevărata știință, care cunosc consecințele potențiale devastatoare asupra celor care aleg să primească acest vaccin foarte toxic și periculos, și care, în virtutea jurământului făcut, încearcă să salveze cât mai mulți oameni din masacrul pe care aceste vaccinuri au fost proiectate să-l provoace, printre ale căror efecte adverse sunt incluse moartea, leziuni cerebrale, boli autoimune pe tot parcursul vieții, infertilitate și multe altele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*