Cobaii umani și vaccinul Pfizer Covid-19

Bill Gates finanțează și promovează neobosit vaccinuri noi, netestate, care ar trebui să ne protejeze de o moarte „oribilă” provicatăde noul coronavirus și, de asemenea, să ne permită să ne întoarcem la vieți „normale”. Gigantul farmaceutic Pfizer tocmai a anunțat ceea ce pretinde a fi rezultate spectaculoase din primele teste umane. Ei folosesc o tehnologie experimentală cunoscută sub numele de editarea genelor, mai precis editarea genei mARN, o tehnică care nu a fost folosită până acum în vaccinuri. Înainte de a ne grăbi să luăm vaccinul în speranța unei imunități, ar trebui să știm mai multe despre această nouă tehnologie experimentală și despre lipsa de precizie a acesteia. Lumea financiară a intrat in vrie, la 9 noiembrie, când gigantul farmaceutic Pfizer și partenerul său german BioNTech au anunțat într-un comunicat de presă că au dezvoltat un vaccin pentru Covid19 care era „90%” eficient. Controversatul șef al N.I.A.I.D., Tony Fauci, a salutat imediat vestea. UE a anunțat că a achiziționat 300 de milioane de doze din acest nou vaccin deosebit de scump. Iar pe piețele financiare, pandemia este o istorie veche.

Cu toate acestea, se pare că Albert Bourla, C.E.O. al Pfizer, nu este convins de propriile sale afirmații. În ziua în care compania sa a lansat comunicatul de presă privind testarea vaccinului propus, a vândut 62 la sută din actiunile Pfizer, realizând profituri de milioane. El a plasat comanda de vânzare sub o opțiune specială în august, astfel încât să nu pară a fi o „vânzare din interior”. În plus, el l-a programat să iasăpe piață chiar după alegerile din Statele Unite și când mass-media l-a declarat ilegal pe Joe Biden drept președinte ales. Se pare că Bourla a provocat un conflict de interese destul de evident în alegerea celui mai bun moment pentru emiterea comunicatului său de presă în acea zi. Bourla a mințit cînd a negat că compania sa a primit finanțare din partea administrației Trump pentru a dezvolta vaccinul. Pe lângă acțiunile suspecte ale Pfizer, compania a informat mai întâi echipa lui Joe Biden, și nu agențiile guvernamentale relevante din SUA. Dar acest lucru este departe de a fi singurul lucru îngrijorător legat de anunțul  Pfizer.

Pfizer, renumit pentru Viagra și alte medicamente, a făcut echipă cu o mică companie din Mainz, Germania, BioNTech, care a dezvoltat tehnica ARNm radical utilizată pentru a produce noul vaccin împotriva coronavirusului. BioNTech a fost fondată abia în 2008. BioNTech a semnat un acord cu Fundația Bill & Melinda Gates în septembrie 2019, chiar înainte de anunțarea în Wuhan a noului coronavirus și chiar înainte ca BioNTech să își facă intrarea la bursă. Acordul prevedea cooperarea în dezvoltarea de noi tehnici de A.R.N.m pentru tratamentul cancerului și H.I.V. În mod ciudat, acest comunicat de presă, „Fundația Gates vede potențialul BioNTech de a „reduce dramatic H.I.V. și T.B.C. la nivel global”,de pe 5 septembrie 2019, a fost șters. BioNTech a încheiat, de asemenea, un acord cu unul dintre cei mai mari producători de medicamente din China, Shanghai Fosun Pharmaceutical Co, Ltd. („Fosun Pharma”), pentru a dezvolta o versiune a vaccinului său A.R.N.m pentru coronavirusuri noi pentru piața chineză.

Vaccinul Pfizer-BioNTech este experimental și departe de a fi sigur, deși Pfizer, U.E. și renumitul doctor Tony Fauci au dorit să îl lanseze chiar înainte de sfârșitul anului 2020 pentru sute de milioane de oameni. Tehnologia experimentală se bazează pe o manipulare genetică destul de nouă, cunoscută sub numele de editarea genelor. Într-un articol din revista New York Council for Foreign Relations din 2018, Bill Gates a promovat noua tehnologie de editare a genei C.R.I.S.P.R. ca fiind capabilă să „transforme dezvoltarea globală”. El a spus că Fundația Gates finanțează de peste un deceniu evoluțiile în editarea genelor pentru vaccinuri. Dar este într-adevăr sigură tehnologia care sparge și repară genele umane? Ar trebui să ne asumăm cu adevărat riscuri oferind un nou vaccin experimental care nu a fost folosit până acum la om? Contrar a ceea ce susține Bill Gates, răspunsul științific este Nu! Nu s-a dovedit că este atât de sigur.

Într-un articol al unor experți din revista Trends in Genetics, din octombrie 2020, autorii concluzionează că „gama de evenimente moleculare posibile rezultate din editarea genomului a fost subestimată și tehnologia rămâne imprevizibilă la locul țintă”. Dr. Romeo Quijano, profesor pensionar de farmacologie și toxicologie la Facultatea de Medicină, Universitatea din Filipine, a remarcat câteva dintre pericolele modificării experimentale a genelor atunci când este aplicat vaccinurilor umane. Quijano ne avertizează împotriva:  „pericolului ca vaccinul să poată „spori” de fapt patogenitatea virusului sau să-l facă mai agresiv. Dacă acest lucru s-ar întâmpla într-un proces uman major, rezultatul ar putea fi dezastruos. Acest efect secundar grav nu poate fi nici măcar detectat printr-un studiu clinic, în special în studiile clinice extrem de părtinitoare și cu conflicte de interese care implică companii de vaccinare. Chiar și atunci când este detectat un efect secundar grav, acesta este de obicei băgat sub preș.”

El citează cazul vaccinului A.R.N.m de la Moderna, în care „trei din 15 subiecți umani din grupul cu doze mari au suferit de simptome severe și semnificative din punct de vedere medical. Cu toate acestea, Moderna a ajuns la concluzia că vaccinul este „în general sigur și bine tolerat”, lucru pe care mass-media dominată de corporații l-a raportat cu atenție, ascunzând astfel pericolul real”. El notează: „A.R.N.m exogen este inerent imunostimulator, iar această caracteristică a A.R.N.m ar putea fi benefică sau dăunătoare. Poate oferi activitate adjuvantă și poate inhiba expresia antigenelor și poate afecta negativ răspunsul imun. Efectele paradoxale ale detectării imune înnăscute asupra diferitelor formate de vaccin ARNm nu sunt pe deplin înțelese”. Quijano adaugă: „Un vaccin pe bază de mARN ar putea induce, de asemenea, răspunsuri puternice la interferonul de tip I, care au fost asociate nu numai cu inflamația, ci și cu autoimunitatea și ar putea favoriza coagularea sîngelui și formarea trombozelor patologice”.

Bill Gates, producătorii de vaccinuri A.R.N.m, inclusiv Pfizer – BioNTech și Moderna, și aliații lor precum dr. Tony Fauci de la N.I.A.I.D., se joacă în mod clar cu viețile oamenilor în cursa lor pentru a introduce aceste vaccinuri experimentale în corpurile noastre. Același doctor Fauci și N.I.A.I.D. dețin brevetul pentru un vaccin împotriva febrei Dengue, numit Dengvaxia, comercializat de Sanofi-Pasteur și promovat ca vaccin „esențial” de către O.M.S. începând din 2016.  Se estimează că până la 600 de copii vaccinați au murit înainte ca guvernul să oprească vaccinările. Este clar că principiul precauției este ignorat de Fauci, Pfizer – BioNTech și alții în timp ce se grăbesc să aprobe noul vaccin A.R.N.m împotriva coronavirusului. Tehnologia A.R.N. Messenger nu a produs încă un medicament aprobat, cu atât mai mult un vaccin.

Autoritățile din Statele Unite și Europa și, probabil, și din China, au renunțat la testarea standard pe animale (dihori sau șoareci), și au trecut direct la „cobai” umani. Testarea umană a început la sfârșitul lunii iulie și la începutul lunii august. Trei luni sunt ceva nemai întâlnit pentru a testa un nou vaccin. Câțiva ani reprezintă norma pentru crearea unui nou vaccin. Datorită nivelului de panică globală generat de O.M.S. in cazul coronavirusului, este necesară prudență. Producătorii de vaccinuri au toți dreptul să nu fie afectați de despăgubiri legale, ceea ce înseamnă că nu pot fi dați în judecată dacă oamenii mor sau sunt afectați de noul vaccin. Dar cel mai alarmant fapt despre noul vaccin Pfizer-BioNTech este că  tehnica A.R.N. pentru utilizarea în vaccinurile umane nu a fost niciodată aprobată în trecut

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*