Întrebări de la lume adunate și iar la lume date

Anton Pann vă întreabă, în numele celor 69 la sută dintre cei care nu s-au prezentat la votul din 6 decembrie, nu vă este rușine? Cei care faceți acest circ după alegerile parlamentare, nu înțelegeți că nu reprezentați toată România, că 69 la sută dintre alegători nu vă vrea? Cum este posibil să nu aveți măsură și bun simț? Sunt de necomentat faptele care au apărut după alegeri.

Lăsați România în pace, bolnavilor de putere! Cei care și-au dat arama neputinței pe față, să plece! Trebuie să se facă alegeri parlamentare ca oameni corupți ca Băsescu, Ponta, Tăriceanu et co să plece?! Câți bani și câtă energie mai trebuie cheltuită pe epave?

Nu vă gândiți că cei 69 la sută dintre românii cu drept de vot v-au sancționat? Tineretul nu a ieșit la vot. Când vă veți trezi? Nu înțelegeți că nu mai puteți păcăli poporul, care știe e vrea? Nu vă mai puteți ascunde ticăloșiile? Nu se poate aerisi niciodată clasa politică, e mereu oarbă, fără rușine? Aceleași epave urât mirositoare?

Am votat la primării „oameni noi”. Și vedeți ce a făcut Plicușor, cum i se spune acum lui Nicușor, a lăsat parcul Cișmigiu de izbeliște. Nu a dat frunzele căzute de pe alei, iar acum nu dă zăpada și este o mocirlă. Nu te poți plimba prin parc. Niciodată Cișmigiul nu a arătat mai murdar. NU aprobă să se deschidă patinoarul, iar aleile sunt toate pline de noroi, să vină Plicușor și să se dea pe gheață!

Gunoaiele au devenit grămezi pe trotuarele Capitalei, țin loc de nămeți de Crăciun!

Cauza bolilor, a pandemiei, nu este vreun virus ceresc, ci este mizeria, mizeria de care ne lovim la fiecare pas.

D-na Merkel a anunțat că nemții au intrat deja în a treilea val de covid, sunt gata de cincinal, cum a spus poetul „ce-i val, ca valul trece”, vor fi 7 valuri, după care vine un alt țap și mai încornorat, care-l înghite pe cel mic, iar noi suntem tot în aceeași inutilă stare de urgență. Urgență pentru cine? Pentru ce? Pentru un coșcoug în plus, tot suntem în țara lui Dracula, ne-am învățat să trăim în coșciuge!

După cum vă arătați neputința formării unui guvern, pe cei 70 la sută dintre votanți, absenteiștii, i-ați pierdut defintiv.

Totul e scăpat de sub control! Cioclilor, vă bateți joc acum și de vaccin! Nu vedeți, mor oamenii pe capete cu zile!?

Încă nu înțelegeți că dezinformările voastre au îmbolnăvit mulți oameni sănătoși?!

Aruncați cu cifre, statistici, grafice de speriat lumea, arafeților, rafilohoților, dar cu viața ce aveți?

Gropari, dricari, făcători de ferpare, lansatori de panică, profeți ai pandiliei, gunoieri de statistici umflate! Asta sunteți!

Ați generat cea mai năprasnică ură, care se va revărsa peste maluri cât de curând!

Locul vostru e la azil, la casa de nebuni, nu în conducerea țării sau în parlament!

Mor cei buni, dar voi, satane, nu muriți? Moartea e numai pentru cei buni, nu și pentu strigoi ca voi?

Plicușor și Clotilde au promis marea cu sarea, se vede după cum și-au început mandatul. Va fi un dezastru și cu acești „oameni noi”, scoși din lada de gunoi (ca să rimeze).

Adormi după cum îți așterni” (Anton Pann). Au început strâmb, strâmb vor merge, până la căderea țării în groapă! Vor rămâne fără țară, pe cine or să mai conducă?

Déjà o mare parte din populația Bucureștiului nu are apă caldă și căldură! Ce faci, Plicușor? Tu ai căldură? Cu ce te speli? Cu scuipat?

Am ajuns să ne facem treaba cu romii?! Nu era mai bine cu mastică?! Vin țiganii și ne arată ce e unirea! Unirea umilirilor! Unirea PĂCATELOR, poate, fiindcă unirea dreptăților nu se mai poate.

Lege nu mai există. Ce-i dreptatea pe hârtie, nu mai poate fi respectată. Clotilde ne vorbește că e sufocată de Mafia Gunoierilor. Dar sunt atâția șomeri de IMM-uri care abia așteaptă să fie gunoieri! Când oamenii s-au învățat cu ciupeala, cu specula, cu furtul de la stat, nu se mai poate aplica nici o lege. Legile funcționează numai dacă sunt unse cu furtișaguri, cu nedreptăți, or, dacă este așa, acelea nu mai sunt legi. Adică legi drepte. Legile bune s-au transformat în legi nebune!

Unde sunt românii adevărați?

Nu vă dați seama că și morții vă judecă? Sunteți la conducerea unei țări de vis, cu o istorie măreață, cu personalități culturale de care nu ați auzit!

Nu e o rușine să conducă țara o asemenea gloată de inculți!?

De asta au muncit înaintașii, de asta au făcut o țară respectată în lume, ca acum să vă bateți joc de ea?

Tot ce citesc despre voi, tot ce faceți, este o rușine!

Se întorc în mormânt morții din decembrie, an de an, și acum mai abitir, când se împlinesc 31 de ani fără să existe „nici un vinovat pentru sângele vărsat”. Pe cadavrul revoluției, joacă profitorii ei de azi!

Trebuie să plecați, nu faceți parte din România profundă, sunteți anti-români, sunteți răi și înrăți, nu cunoașteți istoria României, nu aveți ce căuta la conducerea ei!

Nu înțelegeți că nu reprezentați România Mare, ci o minoritate, cei care vă simpatizează ororile?! V-ați ales voi între voi!

Acestea nu sunt alegeri semnificative!

România voastră, care v-a ales, nu este și România noastră, a celor 69 la sută dintre alegători.

Lăsați-ne în pace cu circul vostru!

Faceți ziare și canale de televiziune pentru voi, mânjiți-vă cu rahat între voi, să nu vă vedem. Ați făcut să urâm ziarele și posturile de televiziune, să nu mai dăm drumul la nici un post românesc, să nu mai citim nici un ziar, să nu mai vedem mutrele voastre obraznice și să nu mai auzim limbajul vostru agramat, din troaca de porci!

Scutiți-ne de speranțe deșarte, lăsați-ne cu promisiunile voastre urâte. Cine vă mai crede? Nimeni!

Nu înțelgeți că generați o ură de nedescris în populația tăcută? Nu înțelegeți că sunteți un focar de dictatură? E nevoie de o dictatură militară ca să vă potoliți?

Sau e nevoie să rămâneți singuri, cei 69 la sută dintre românii cu drept de vot să plece din țară, să vă lase cu rușinea fără de margini, să faceți din România o țară experimentală, o insulă dystopică, plină numai cu bolnavi, cu zombie, să devină lada de gunoi a deșeurilor Europei, să instaurați apocalipsa Fiarei biblice?!

Politica pandemiei a dus la o imagine jalnică a voastră, rafilohoților, arafeților slinoși, culminând cu pierderea banilor, a ajutorului ofeit de UE!

Rușinea voastră nu este a poporului român, care este cuminte și înțelept. El când alege, știe să aleagă! Acum v-a sancționat prin absenteism! Am ajuns să iubim dreptul de a NU merge la vot!

Voi, prin faptele voastre mizere, prin lipsa de valori, i-ați determinat pe oamenii buni să nu meargă la vot!

Oamenii buni sunt vinovați pentru ticăloșiile voastre?!

S-a ajuns la vorba scriitorului englez Thomas Burke: „Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”.

Voi, inconștienților, nule-n marea sumă, pregătiți să vină la putere dictatura, comuniștii, legionarii sau țiganii!

Acum văd că a început Țiganiada… O mare de ură a invadat țara! Ne înecăm, fraților, ne înecăm!

Un tsunami de ură! Pandemia urii! Suntem străini în propria țară. Priviți, și Dumnezeu fuge de ceea ce vede, ne-a întors spatele, nici nu se mai uită în urmă!

Nu mai avem nevoie de voi, plecați! Fotoliul pe care îl ocupi, împărate, nu te face sfânt, nu-l mai spurca, lasă-l în pace pe majestatea sa, poporul!

Omul sfințește locul, iar nu locul pe om”. (Anton Pann)

Lasă un răspuns