Harababura testelor fals pozitive…

După consfătuirea de lucru din 5 august a.c. de la Palatul Cotroceni, purtătorul de cuvânt al participanților, Președintele Klaus Werner Iohannis a anunțat Poporul Român cum a decis că se va organiza și desfășura noul an școlar în învățământul preuniversitar care va începe din 14 septembrie a.c. Pentru prima dată în istoria învățământului din România desfășurarea anului școlar este influențată decisiv de numărul persoanelor testate pozitiv cu noul coronavirus care obligă autoritățile locale să aplice la școală culorile semaforului, respectiv: culoarea verde, când în localitate există doar un cetățean la o mie de locuitori care au fost testați  de COVID 19; culoarea galbenă, când sunt până la trei locuitori testați pozitiv la o mie de cetățeni din localitate; culoarea roșie, când numărul cetățenilor testați pozitiv este mai mare de trei la o mie de locuitori. Or, acest indicator arbitrar și absurd este imposibil de determinat zilnic în toate localitățile din România! Ca urmare, cele trei scenarii stabilite la Palatul Cotroceni pot constitui teme de dezbatere la spitalele de nebuni din România și din Uniunea Europeană.

Încă nu a început montarea „semafoarelor” la intrarea în școli. Când semaforul va avea culoarea verde toți elevii și dascălii au voie să intre în școală. Când semaforul va avea culoarea galbenă, regimul PNL a decis că jumătate dintre elevi și profesori au voie să intre în școală, iar cealaltă jumătate se întoarce casă în vederea susținerii cursurilor online. Dacă semaforul este pe culoarea roșie înseamnă că se închide școala. De ce? Este posibil ca la un cămin dintr-un sat aparținător comunei să fie un focar de infecție cu COVID 19. Urmarea, se închide școala. Decizia privind închiderea școlilor din România a fost pasată în responsabilitatea autorităților locale, dar pe baza criteriilor absurde stabilite de cei care urăsc Poporul Român și care au primit ordin extern pentru închiderea școlilor din România, conform Super-Memorandumului de la Strasbourg din iunie 2014, semnat și de către Președintele Klaus Werner Iohannis.

În cazul grădinițelor s-a anunțat că acestea vor fi deschise indiferent de numărul persoanelor testate pozitiv dintr-o localitate. De asemenea, elevii din clasele a VIII-a și a XII-a vor frecventa școala indiferent de rezultatele și numărul testelor pozitive la o mie de locuitori. Guvernanții au aflat, probabil, că noul coronavirus nu se va răspândi la creșe, grădinițe și la elevii din clasele a VIII-a și a XII-a, dar nici la educatoare și la profesorii elevilor din clasele respective.

Cel mai utilizat test în România, susținut de către autorități, pentru noul coronavirus este RT PCR care dă erori de până la 30 la sută (garantate de către fabricant) și de până la 99 la sută, în realitate. Exemplul năucitor pentru susținătorii acestui test și avocații COVID 19 este cel al echipei de fotbal CFR Cluj-Napoca. La primul test RT PCR, toți jucătorii și antrenorii au primit un rezultat pozitiv, adică sunt infectați cu virusul SARS-CoV-2, iar după câteva zile, la următoarele două teste RT PCR, aproape toți cei testați anterior au fost găsiți negativi, adică sănătoși – fără temutul virus. Regimul COVID 19, fără consultarea prealabilă a Poporului Român printr-un referendum, a decis că va acționa practic pentru închiderea școlilor începând cu luna octombrie a.c., după alegerile locale programate pentru data de 27 septembrie a.c. Pentru data respectivă, regimul Iohannis-Orban și comandantul acțiunii, dr. Raed Arafat, a hotărât să fie deschise secțiile de votare în toate localitățile, indiferent de numărul persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2, a celor suspecte de COVID 19 și a celor asimptomatice.

În timpul celor aproape cinci luni ale stărilor de urgență și de alertă, regimul liberal a acționat practic împotriva românilor din Țara-Mamă și de pretutindeni, iar recent a dat vina pe Poporul Român pe care l-a acuzat de creșterea la circa 1.300 a numărului de persoane care au fost zilnic testate pozitiv pentru coronavirus. Astfel: A obligat, cu încălcarea prevederilor Constituției, ca marea majoritate a populației să stea în case pentru a-i scădea imunitatea. La peste 300.000 de cetățeni care au ieșit din case le-a aplicat amenzi uriașe și ilegale. A închis bisericile pentru a lovi în imunitatea spirituală a credincioșilor. A închis toate spitalele din România pentru peste 4.000.000 de români diagnosticați cu alte boli decât COVID 19. Dintre aceștia, circa 50.000 au murit cu zile. A inoculat frica în majoritatea populației prin propaganda zilnică făcută inamicului SARS-CoV-2 la numeroase posturi de radio și televiziune pe care le-a finanțat pe această temă. Ca urmare a stresului mediatic zilnic a scăzut foarte mult imunitatea cetățenilor care au devenit vulnerabili în fața multor boli. A sechestrat ilegal cetățenii asimptomatici și suspecții de COVID 19 cu scopul de a avea pacienți în spitalele goale și pentru a menține frica și stresul în rândurile populației, mai ales la cei vârstnici. A obligat cetățenii să accepte termoscanarea lor la intrarea în anumite spații închise etc și a admis utilizarea de către persoane neautorizate a unor termoscanere care nu au fost omologate de către unităile specializate de metrologie.

Abia după circa trei luni de la începutul pandemiei cu COVID 19, a introdus obligativitatea purtării măștii de protecție și a aplicat numeroase amenzi uriașe pentru persoanele care nu poartă mască sau care nu le poartă corect. Dar, Guvernul Orban știe că peste 90 la sută dintre măștile comercializate sunt neconforme, așa cum a stabilit Oficiul pentru Protecția Consumatorilor. Guvernul Orban știe că măștile neconforme au efecte negative asupra sănătății celor care le poartă. Mai mult, măștile neconforme permit trecerea virușilor și microbilor. Totodată ele blochează oxigenarea normală a organismului și favorizează apariția mai multor boli. Un exemplu recent și edificator este cel al îmbolnăvirii unui mare număr de polițiști care i-au căutat și le-au întocmit documentele necesare celor care au fost suspecți sau asimptomatici și care au plecat în cursul lunii iulie a.c. din spitale, la cererea lor. Guvernul Orban refuză să interzică, printr-o ordonanță de urgență, toate măștile neconforme și să acționeze astfel pentru protejarea cetățenilor care nu au simptomele bolii COVID 19.

A susținut testarea zilnică, abia în ultimele două luni, a 5.000-25.000 de cetățeni pentru descoperirea bolii COVID 19 folosindu-se, în principal, testul RT PCR care dă erori de 30-99 la sută. Regimul Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat știe că din cele 130 de laboratoare unde se fac testele RT PCR sunt peste 100 care nu sunt omologate pentru astfel de teste foarte complicate și care nu dispun de personal foarte bine pregătit și cu multă experiență în acest domeniu. Ca urmare, de regulă, multe din rezultatele testelor RT PCR sunt fals pozitive și, la câteva zile sunt negative pentru același persoane.

Până acum, nici dr. Arafat și nici ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, nu și-au asumat responsabilitatea asupra conformității anselor (bețișoarelor) folosite pentru recoltarea de probe din gât și din nas pentru testul RT PCR. Nimeni nu a verificat dacă acele bețișoare sunt conforme sau sunt infectate cu virusul SARS-CoV-2 de către firma producătoare.

În ultimele cinci luni, regimul Iohannis-Orban nu a stabilit și nu a susținut nici un program național vizând asigurarea creșterii imunității fiecărui cetățean în fața noului coronavirus. Guvernul Orban a plătit și face publicitate în mass-media pentru inamic, pentru COVID 19. Acest Guvern nu a asigurat publicitate și nu le-a facilitat cetățenilor posibilitatea de a acționa pentru întărirea imunității, inclusiv prin practicarea sportului, a excursiilor în țară și a tratamentelor în stațiunile balneo-climaterice. Acestea din urmă au fost închise de către Guvern, iar supermarketurile sunt deschise pentru a asigura cumpărarea de produse otrăvite cu aditivi alimentari cancerigeni.

Strategia regimului Iohannis-Orban pentru anul școlar 2020-2021, bazată pe numărul testelor fals pozitive stabilite pe localități, este catastrofală pentru învățământul din România și va introduce o harababură colorată în roșu, galben și verde care va fi dublată de un haos total în învățământul preuniversitar.

În seara zilei de 6 august a.c., Președintele României a anunțat în mass-media că a hotărât să schimbe criteriul după care vor fi deschise sau închise școlile în următorul an școlar. Noul criteriu, modificat după numai 24 de ore de la cel precedent, îl constituie numărul de cazuri noi de infectați cu noul coronavirus, din ultimele zece zile, la mia de cetățeni din fiecare localitate. Acest nou criteriu prezidențial nu poate fi aplicat în fiecare localitate deoarece nu există și nici nu va exista capacitatea de testare în toate unitățile administrativ-teritoriale. În plus, mulți cetățeni pot să facă forme ușoare de îmbolnăvire și să se autoizoleze la domiciliu, fără știința autorităților și de frică să nu se contamineze cu noul virus în spitale. Al doilea criteriu absurd împotriva deschiderii școlilor are șansa să fie modificat, din nou, în zilele următoare. Mult mai simplu pentru Președintele Iohannis, Premierul Orban și comandantul acțiunii dr. Raed Arafat este să se deplaseze în Franța și alte țări din UE pentru a afla de ce s-au deschis toate școlile și în ce condiții se desfășoară acolo învățământul, la fel ca înaintea pandemiei de COVID 19.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*