Susțineți referendumul pentru familie!

O Europă tot mai măcinată de prozeliții neo-marxişti şi de corectitudinea politică, termenul acesta nefast, mai periculos decât însăşi pesta porcină, care a fost inventat nu ca să ne elibereze cumva, ci, dimpotrivă, să ne subjuge, desfințându-ne ca OM, poate, ne priveşte cu o dureroasă incertitudine…

După eterne discuții conflictuale, Parlamentul român a hotărât ca pe data de 7 octombrie să aibă loc Referendumul pentru Familie! Este un lucru de bun-simț, benefic, în timp, pentru societatea românească – şi europeană, în acelaşi timp!- iar toți parlamentarii care au susținut Coaliția pentru Familie în demersurile ei, votând pentru Referendum, indiferent de culoarea lor politică, vor fi înnobilați de Istorie!

Care sunt Valorile Europene pe care le clamează unii?! Unde au dispărut ele?! Peste tot, nu vedem decât degringoladă, înjosirea Omului, distrugerea sistematică a Familiei, confiscarea copiilor de către stat, în timp ce, patologic, suntem asaltați de noile “modele”: sexul în trei sau în patru, sexul cu cadavre, “căsătoria” cu lighioane, incestul!

Să fie, oare, Referendumul pentru Familie un demers nedemocratic şi anti-european, un act de ură, care ar duce la restrângerea drepturilor şi libertăților umane?!
NU! În niciun caz!

Dacă Europa se rătăceşte, abandonându-şi oamenii, deturnată de anumiți clovni de la Bruxelles, este de datoria noastră să rămânem în picioare şi să ne apărăm Adevăratele Valori: Familie, Copii, Credința în Dumnezeu! Dacă Europa a luat-o pe un drum strâmb, nu imitându-i pe alții, ca nişte lachei, salvăm această lume în care trăim! Europa este numai o pietricică, o frântură din Marea Umanitate, nu este un far de lumină care să le călăuzească tuturor paşii… Dacă Familia este înjosită în România, adusă în pragul falimentului, înfometată, nu întorcându-i spatele, nu ignorând-o, o vom putea salva! Este diabolic ceea ce anumiți politicieni perverşi spun şi anume că „familia nu va deveni cu ceva mai bună după Referendum”! Câți dintre voi, dragi politicieni care vorbiți aşa, ați renunțat la salariile şi îndeminizațiile voastre uriaşe – care reprezintă un Furt!- pentru a ajuta nişte copii amărâți, câți dintre voi ați dat vreodată o bucată de pâine vreunui om sărac?! În afară de cinismul, miopia voastră, lipsa de umanitate, cum ați ajutat voi Familia?! Nu se gândeşte nimeni să ardă pe rug pe cineva, să interzică dreptul la existență celor care nu sunt ca noi. Dacă noi i-am acceptat, însă, ei de ce să nu ne accepte?! Dacă noi simțim, credem că Familia este un lucru SFÂNT pentru noi, de ce vrea, oare, cineva să o distrugă?!

Dacă ne respectăm unii pe alții, haideți să ne trimitem iubire şi lumină reciproc!

Veniți cât mai mulți la Referendum care nu este împotriva cuiva, ci pentru noi! Pentru fiecare dintre noi, care mai crede într-un viitor şi pentru Țara aceasta, căreia atâția străini „dezinteresați” îi vor numai binele, aducând-o la sapă de lemn…

Este foarte important să privim dincolo de simpatiile noastre politice. Noi, ca popor, a trebuit să strângem adesea din dinți. Nimic nu s-a făcut fără sudoare. Nimic nu ne-a fost oferit gratis. Cel mai important lucru în acest moment nu este poziționarea noastră politică, nici faptul că, desigur, mulți politicieni folosesc Referendumul pentru Familie în scopuri electorale și populiste, ca pe o bulă de aer pentru un înecat.

Cel mai important lucru este că avem acum o șansă de a schimba lucrurile în bine și de a pune punctul pe i. Legea trebuie să nu fie ambiguă, iar Constituția nu trebuie să dea naștere la interpretări.

Familia este una singură, nu este un surogat! Ea se întemeiază pe o Femeie și un Bărbat. Care pot avea sau nu copii… (Există și jumătăți de Familie atunci când cei doi se despart sau, și mai rău, când unul dintre ei moare, lăsându-l pe celălalt, poate, și cu copii…).

Votați pentru familie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*