Cum rescrie PSD… istoria

După ce a fost alungat din PSD Sorin Grindeanu e alungat și din istorie. Pe siteul Guvernului României, nu guvernul PSD cum înțeleg unii proști, istoria guvernului Grindeanu nu există. În secțiunea comunicate de presă se mai păstrează câteva informații despre acesta dar nu știm până când.

La secțiunea Prim-miniștri în istorie aflăm că înaintea guvernului Tudose a fost guvernul condus de Dacian Julien Cioloș! Nu mai există secțiunile cu componențele anterioare ale guvernelor și alte informații care ar fi fost interesante din punct e vedere istoric și care erau acolo în timpul guvernelor anterioare.

Ba mai mult unii miniștri din Guvernul Tudose nu au poze, nu au declarațiile de avere și de interese publicate și tot așa. Pesemne știind că nu durează oamenii nu s-au mai chinuit…

Înțelegem că PSD vrea să conducă după bunul său plac România dar să ne rescrie istoria cum o făcea odinioară PCR e deja prea mult!

Pe de altă parte, din ce în ce mai mult guvernul condus de Mihai Tudose se aseamănă cu guvernele conduse de Emil Boc. Aceeași slugărnicie față de șeful care este lumina înțelepciunii, la Boc era Traian Băsescu iar la Tudose este Liviu Dragnea, avem aceeași aiureală la ministere, tot un ministru slab la învățământ și așa mai departe.

Acum guvernul Tudose a înghețat posturile în administrația de stat exact după modelul Boc. Întâi s-au angajat pilele și cunoștințele de la partid și apoi s-a închis ușa restului lumii pentru că nu e așa au acum personal competent chipurile. La fel a făcut și Boc. Și el a început cu pomeni. A uitat lumea de promisiunea creșterii salariilor din învățământ cu 25 la sută, de creșterea salariilor celor din Poliție și așa mai departe. Și guvernul Tudose la fel a făcut. A crescut salariile parlamentarilor, șefilor politici de la consiliile județene iar la prostime nimic sau hai să le dăm zece lei să nu zică că nu i-am băgat în seamă.

Acum guvernul Tudose zice că ar renunța la celebra taxă se solidaritate, că a renunțat la impozitul pe gospodărie și la taxa pe cifra de afaceri. Boc ne uimise cu taxa pe scaun, cu taxa „Robin Hood” și alte imbecilități economice. Și ei au renunțat pas cu pas la cretinisme. Le-au zis alții sau au înțeles singuri că sunt proști, asta nu mai știu dar, stilul este exact ca cel al guvernului Tudose de azi. Sau invers!

Populismul care duhnește a prostie guvernează de ani de zile România. Credeam că guvernul Boc a fost cel mai nătâgf dar, iată, s-a dovenit că m-am înșelat. A venit unul mai prost condus de Grindeanu și acum unul și mai catastrofal, condus de Mihai Tudose. Oare ce va urma dacă ținem direcția asta?

Uitați-vă cu atenție la măsuri și îmi veți da dreptate – guvernul Tudose e un alt fel de guvern Boc…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*