Crucea din spatele domnilor Dragnea şi Tăriceanu…

A avut cineva impresia că noi, poporul român, am contat uneori? Da, poate atunci când a trebuit să devenim carne de tun, atunci când alții s-au jucat puțin cu destinele noastre, în rest, am fost, suntem şi vom fi manipulați tot timpul, în funcție de interesele mai-marilor zilei, noi, cele douăzeci de milioane de oi, abrutizate de primitivismul celor o sută de lupi uniți în haită… ÎNVĂȚĂM, ZILNIC, SĂ TRĂIM DEASUPRA LOR. Nu mai credem nici în începuturi şi nici în sfârşituri. Am ajuns să sfârşim singuri. Privesc CRUCEA din spatele domnilor Dragnea şi Tăriceanu, din Parlament. Privesc cohorta de infractori şi mă cutremur. Aproape nu există partid fără să aibă grobieni, demagogi şi tulburați mental. Este ca într-o poveste terifiantă care se repetă la infinit. Unul a moştenit şapte case, peste altul a dat norocul într-o zi şi a cumpărat tot județul mai pe nimic, ații au excelat încălcând toate regulile… Dumnezeule!, îmi spun, privindu-i, ce mistere se află dincolo de percepțiile noastre? Câte rebuturi umane trebuie să mai înghițim?!

Ce vom mai afla mâine din ziarele patriei? Cine, pe cine a mai înşelat? Cine-a mai furat, deturnat, corupt, pervertit, depravat, viciat? ÎNVĂȚĂM, ZILNIC, SĂ TRĂIM DEASUPRA LOR. Ieşim în stradă – manipulați sau nemanipulați!- atunci când nu mai răbdăm, protestăm!, şi e bine, totuşi, că privim lucrurile dincolo de lumea din fața noastră!, trebuie să le arătăm politicienilor că nu pot să facă absolut ce vor cu viața noastră… Am uitat demult de noi înşine. Copiii noştri sunt luați prin străini, în puterea arbitrariului, ajungând să trăiască sub demnitatea unui om, despărțiți de părinții lor. Exodul românesc continuă. Masacrarea pădurilor româneşti continuă cu acordul aceloraşi politicieni. Exploatarea țării şi a românilor continuă. (De legea conversiei creditelor în valută, s-a ales praful! Ar fi făcut prea bine românilor în detrimentul corporațiilor care au introdus pe piață sclavagismul modern. Sunt permise însă – în numele Democrației şi Libertății de Conştiință!- reclamele murdare ale cămătarilor, care îmbie, la televiziuni, românul de rând să ia credite cu 150 sau 200 la sută dobândă!).

Aşa că, vă întreb, cât rău poate să facă un politician român poporului său? Cât îi permitem noi. Cât îi permite Crucea, pe care o ignoră!, din spatele său… Dacă, totdeauna, cei mai curajoşi dintre noi, vor ieşi în stradă – nu pentru Dragnea şi Tăriceanu!, şi nici pentru Iohannis!, ci pentru copiii lor!- atunci, un lucru ar trebui să-l ceară: DESFIINȚAREA MONOPOLULUI PARTIDELOR! De ce un partid care candidează în toate circumscripțiile, şi în sânul căruia se pot infiltra trupe întregi de impostori, are nevoie de 200 000 de semnături, iar o persoană privată, un Om, are nevoie de 100 000 de semnături pentru a candida?! Răspuns… Pentru că ei vor să ucidă tocmai Oamenii dintre noi! Caracterul şi înțelepciunea deranjează incompetenții, hoții, oportuniştii, capetele pătrate din Parlament! Desființarea monopolului partidelor se poate realiza prin reducerea numărului de semnături necesare pentru candidatura unei personae de la 100 000 la 10 000, de exemplu, astfel încât să existe premisele unei competiții libere şi deschise încât valorile noastre umane să pătrundă în Parlament. Programele politice se fac, în definitiv, tot de Oameni, partidul nereprezentând decât o asociere de indivizi. Atunci când aduni laolaltă câteva sute de oameni de caracter, de patrioți adevărați, care nu luptă pentru privilegii personale, ci pentru binele Țării!, este total diferit decât este azi…

Să privim Crucea din spatele nostru şi să ne privim copiii în ochi! Vom reintra în posesia României numai atunci când vom scăpa de toți dinozaurii din politică! De toți dinozaurii, desființând monopolul partidelor…

2 răspunsuri la “Crucea din spatele domnilor Dragnea şi Tăriceanu…”

  1. Alexander leg. a V a Macedonica spune:

    Deputatii si senatorii sa fie alesi strict in corelatie cu nr. voturilor obtinute ! Un deputat la 100 000 voturi si un senator la 200 00 voturi ! [ cca 300 parlamentari conform datelor din referendum ] . Candidatii independenti vor fi obligatoriu alesi , la fel ca mai sus ,primii clasati din lista pe tara vor ocupa locurile rezultate din nr. voturilor obtinute !

  2. Radu Pârvu spune:

    De acord cu autorul articolului. Dar cu ce înlocuim actuală formă politică ? Cu un despotism luminat ? Cu o dictatură ? Cum ? Care ar fi primele măsuri de luat într-o ipotetică situație ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*