Koveşi, afacerea IKEA şi poliţia Parlamentului!

Autorităţile române s-au devalorizat complet în raport cu valutele străine, adică nu mai dai pe ei nici doi bani! Guvernul tehnocrat de cursă scurtă nu s-a zbătut deloc să ştie cîte parale face pielea naţiunii române,  ci pe cît o poate vinde mai departe, iar cei ce se aliază cu duşmanii poporului sînt ticăloşi sadea! Şi cînd pe funcţie te ţin ticăloşii, vrînd-nevrînd trebuie să dansezi cum cîntă ei. S-au vîndut toate biletele la circul Laurei Codruţa Koveşi, dar reprezentaţia se va derula tot cum şi cît vor ei. În războiul acesta intern, doar corupţia aranjează soldaţii pe tabla de şah, însă, atît învingătorii, cît şi învinşii sînt la fel de puşlamale. Oare cine a comandat filmuleţul omagial dedicat şefei DNA, de cine şi de ce anume se teme în continuare, în afară de plagiatul dovedit şi ţinut sub preş deocamdată? Acel filmuleţ penibil, unde apar nişte lăudători selectaţi pe sprînceană, de la rromi pînă la aşa-zişi intelectuali, învăţaţi de regizori ce să spună în mesajul de susţinere a şefei DNA,  a rulat la ceremonia de premiere a Laurei Codruţa Koveşi cu titlul de „Comandor al Ordinului Steaua Polară” de către regele Suediei.

Ce obligaţie are Suedia faţă de şefa DNA, de şi-a pus la lucru ambasada de la Bucureşti, personal pe însuşi ambasadorul Anneli Lindahl Kenny, să realizeze filmuleţul cu laude penibile la adresa Codruţei Koveşi? Simplu! IKEA, o mare companie suedeză şi-a băgat mîinile pînă la coate într-o mega afacere de corupţie în România, implicînd Suedia în scandal, iar DNA, cu toate că avea informaţia pe tavă, nu s-a atins de firma suedeză IKEA! În filmul cu osanale comandate expres pentru albirea şi îmblînzirea şefei DNA, precupeaţa Mariana care vindea struguri în Obor, a ajuns vedetă şi a mărturisit pentru EVZ că „a venit un băiat şi i-a întrebat pe mai mulţi dacă vor să fie filmaţi şi să zică ceva. Toţi au fugit, n-au vrut. Eu i-am zis: Zi-mi ce tre’ să zic, că zic eu. M-a pus să repet după el şi m-a filmat cu telefonul. Mi-a zis să spun aia şi aia. Am crezut că e caterincă! Dar m-au anunţat oamenii din piaţă că am apărut la televizor. Da’ eu nu ştiu cine-i femeia asta”. Cei care cunosc adevărul despre lupta anticorupţie desfăşurată de DNA, consideră premiile acordate Laurei Koveşi, începînd cu SUA, Franţa şi acum Suedia, drept servicii întoarse. Cea mai penibilă odă dedicată şefei DNA  vine de la impertinentului ambasador Hans Klem! Prea puţin probabil ca acesta să nu cunoască adevărul cu privire la lupta anticorupţie, „abuzurile comise în numele acestei lupte, dosarele selective şi acţiunile de poliţie politică, numărul uriaş de achitări încasate de procurorii DNA sau jafurile de miliarde de euro pe care parchetul Laurei Codruţa Kovesi se face că nu le vede.” (Lumea Justiţiei)

Tot mai mulţi români consideră că Parlamentul României trebuie transformat în puşcărie (dar asta, cît mai grabnic posibil, pînă nu se legiferează Legea prostituției, știut fiind că, în limbajul poporan, Parlamentul nostru este deja catalogat drept „casă de toleranţă politică”),  însă un proiect legislativ, fără precedent, iniţiat de un parlamentar PSD, prevede crearea unei forţe militare, exclusiv a Parlamentului, sub numele de Garda Naţională. Să ne amintim „Cântecul soldatului” de George Coşbuc: „Sunt soldat şi călăreţ!/ Uite am un cal isteţ,/ Am o sabie de lemn,/ Puşcă am de dat la semn,/ Am şi coiful de hîrtie./ Ce-mi mai trebuieşte mie?” Exact o Gardă Naţională (tichie de mărgăritar) pentru parlamentarii aflaţi într-un perpetuu delir, cărora le-a intrat în oase frica de mulţime şi vor să se ştie la adăpost. După ce şi-au votat pensii speciale uriaşe, potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, proiectul de lege propune înfiinţarea „Gărzii Naţionale a României, care va avea în componenţă forţe terestre şi aeriene. Forţele terestre vor fi alcătuite din opt brigăzi de infanterie sau brigăzi mecanizate, o brigadă de geniu şi o brigadă de artilerie terestră după standarde NATO, organizate pe cîte şase batalioane. Forţele aeriene ar urma să fie alcătuite din opt baze de elicoptere, dotate cu elicoptere de luptă, avioane de transport şi cu avioane de vînătoare, organizate pe escadrile, patrule şi celule. Brigada de geniu ar urma să fie dislocată în municipiul Deva, iar Brigada de artilerie terestră în municipiul Brăila. Garda Naţională va avea opt inspectorate regionale, în Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi, Focşani şi Constanţa. Personalul Gărzii va fi constituit din personal permanent în proporţie de 35 la sută şi din personal voluntar în proporţie de 65 la sută, iar personalul permanent încadrat pe bază de contract va proveni din cadrul militarilor trecuţi în rezervă şi în retragere, cu vârste de până la 65 de ani împliniţi. Voluntarii care vor face parte din Garda Naţională ar urma să beneficieze de indemnizaţii şi de scutirea unor taxe şi impozite locale.

Garda Naţională a României va funcţiona sub controlul Parlamentului, nu sub cel al Ministerului Apărării Naţionale, cu care doar va colabora prin două birouri constituite la Statul Major al Forţelor Terestre şi Statul Major al Forţelor Aeriene. Noua structură militară va fi condusă de un inspector şef numit de Biroul Permanent al Senatului, al cărui preşedinte este chiar preşedintele Senatului”. La capitolul necesitatea înfiinţării unei asemenea (tichii de mărgăritar – mersi, pardon, scuzați!)  structuri militare sînt aduse tot felul de argumente trăsnite, cum ar fi nişte închipuite agresiuni asupra României şi intervenţia Forţelor Alianţei Nord-Atlantice în cadrul apărării colective”. Cine are de gînd să atace România?, cînd ea este deja  sub ocupaţie americană. Ştim bine ce efective militare şi ce maşinării de război au SUA pe teritoriul ţării, pe care şi le sporesc periodic. Odată cu intrarea în NATO, au distrus, puţin cîte puţin, Armata României, iar acum, Parlamentul vrea un fel de poliţie proprie, pregătită să anihileze furia poporului umilit şi batjocorit, cînd acesta va ieşi în stradă,  o forţă militară în slujba lor, nu a Ţării, care să le apere corupţia, fundul şi clanurile. Pe lîngă Armata Naţională, Eugen Nicolicea, iniţiatorul legii, doreşte o altă armată, doar în slujba Parlamentului, deci, două structuri diferite care să se bată cap în cap, la o adică. Iată că, nimic nu mişcă în Industria Corupţiei din România fără ştirea şi aprobarea capilor interlopi ai politicii, adică a înalţilor reprezentanţi ai instituţiilor statului de… drepţi!, la stînga împreeejur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*