O constatare uluitoare: cetățeanul român își dorește din tot sufletul să fie batjocorit, marginalizat, furat și umilit!

Ultimele sondaje de opinie cu privire la opțiunea de vot a cetățenilor români pentru alegerile parlamentare din 11.12.2016 arată clar ce partide politice împreună cu politicienii lor, care sunt preferate de români pentru a conduce țara în viitorii patru ani: PSD 40 la sută, PNL 30 la sută, ALDE șaăte la sută, UDMR șae la sută, PMP cinci la sută, acestea totalizând 85  la sută din opțiunea electorală a românilor.

Ce putem constata din aceste sondaje:

  1. Toate aceste partide politice care au ruinat timp de 26 de ani România prin politicile promovate în domeniul economic și instituțional, dar care au adus și cetățeanul român în starea jalnică de sărăcie lucie în care se află astăzi, sunt preferate de români pentru a ne conduce și în continuare spre marele dezastru care se prefigurează: falimentul de țară.
  2. Toate aceste partide politice care au furat cu nemiluita bani de la persoane fizice și juridice pentru așa-zisa „șpagă pentru partid” la fiecare campanie electorală, șpagă care i-a făcut multi politicieni milionari care astăzi se laudă cu averi fabuloase sunt în topul preferințelor românilor.
  3. Curios este că aceste partide politice care au promovat cele mai ticăloase legi ce afectează din rău în mai rău viața fiecărui român, beneficiază de cea mai mare credibilitate în rândul populației.
  4. Aceste partide care au ruinat și devalizat sistemul național de sănătate, de educație, justiția pe care o critică tot românul, care au distrus industria, agricultura, care au permis distrugerea fondului forestier al țării etc. au cea mai mare credibilitate în rândul românilor.
  5. Toate aceste partide politice au promovat pe cei mai ticăloși așa-zis politicieni de care fiecărui român îi este silă dacă nu rușine să le rostească numele, dar care se laudă astăzi cu statul lor de mari oligarhi, de interlopi, de oameni cu statut de mari corupți, pușcăriași, pușcăriabili și plagiatori au ajuns să fie adulați de românii din toată țara.
  6. Faptul că aceste formațiuni politice promovează minciuna atât prin programele lor politice pe care le lansează în fiecare campanie electorală și mai ales încurajează sperjurul propriilor lor politicieni, iată că au cea mai mare trecere în rândul electoratului român.
  7. Toate aceste formațiuni politice au făcut pe dracu în patru ca să nu se mai respecte nimic din Constituția României la capitolul Drepturile cetățeanului român sunt cele mai iubite și apreciate de către majoritatea românilor.

Nu vreau să mai înșirui și alte etichete nefaste dar specifice pentru aceste formațiuni politice aflate însă în topul preferințelor românilor pentru că îmi dau seama că eu devin ridicol. Totuși am dreptul să mă întreb cu multă îngrijorare: Oare chiar nu vedem și nu reușim să percepem că noi vrem prin aceste opțiuni politcie să legitimăm propriul nostru dezastru național? Ce încredere mai poți avea în aceste partide politice care te-au mințit continuu, care au distrus țara, care au dovedit prin propriile lor fapte că nu dețin un management aducător de prosperitate populației și țării, care se etalează cu cele mai elocvente scursuri umane pe post numai de ei înțelese ca „politicieni performanți”, politicieni care prin sperjurul promovat au dovedit că nu au nici un fel de educației, nu au frică și nici respectul cuvenit față de Dumnezeu, deci nici față de familia lor, căci despre respectul față de cetățeanul român nici că se mai poate pune problema.
Și totuși cetățenii români au demonstrat la aceste sondaje prin aceste opțiuni exprimate că duc chiar dorul de umilință, de dezumanizare și sărăcie, căci altfel nu se poate explica această opțiune politică categorică a electoratului român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*