Colonia România, antiteză sau realitate?

Atacurile asupra identităţii naţionale şi integrităţii teritoriale se ţin lanţ. Şi parcă mai violent ca niciodată. După declaraţiile condamnabile, scandaloase şi jignitoare ale lui James D. Pettit – reprezentantul „Stars and Stripes” la Chişinău la adresa românilor de pe ambele maluri ale Prutului, iată, acum, la împlinirea a cinci ani de la semnarea pe 13 septembrie 2011 a Declaraţiei Comune ce a deschis calea „Parteneriatului strategic pentru secolul al XXI-lea dintre România şi Statele Unite ale Americii”, vizirul-tâlâmb american trimis la Bucureşti reiterează aceleaşi gen de atacuri bine ticluite. După efectuarea unei vizite a ambasadorului Hans Klemm și a soției sale la Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc un nou scandal deconspiră infidelitatea imperiului american. Hans Klemm, apare pe internet într-o fotografie alături de anti-românii extremişti din U.D.M.R. şi din hoardele lui Atilla, ale lui Dücsö Csaba şi Miklos Horthy: Antal Árpád, primarul U.D.M.R. al Municipiului Sfântu Gheorghe, Tamas Sandor, Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna și alţi inamici declaraţi ai românilor, afişând steagul secuiesc. Pe contul de facebook al Ambasadei Potomacului la Bucureşti pot fi vizionate fotografiile din turneul lui Hans Klemm în fieful U.D.M.R..

„Discret”, vizirul american nu ne spune ce a complotat cu căpeteniile hoardei maghiare, dar nu m-ar mira ca cei numiţi să-l fi supus unui program de instruire cu ajutorul „celebrei” fiţuici otrăvite a lui Dücsö Csaba -„Nincs kegyelem” (Fără îndurare) – tipărită la Budapesta în 1939: „Naţia ungară este cea mai splendidă realizare a rasei dominante mongole, care nu cunoaşte decât victoria. In noi fierbe sângele lui Attila, al lui Arpad si al lui Ghinghis-Han. […] Eu nu aştept să vină răzbunarea nu aştept! Voi suprima pe fiecare valah ce-mi va ieşi în cale! Pe fiecare îl voi suprima! Nu va fi îndurare! Voi aprinde noaptea satele valahe! Voi trece prin sabie toată populaţia. Voi otrăvi toate fântânile şi voi ucide până şi copiii din leagan! In germene voi distruge acest neam de hoţi şi ticăloşi! Nu va fi pentru nimeni nici o milă! Nici pentru copiii de leagăn, nici pentru mama care va naşte copil. […]. Voi suprima fiecare valah şi atunci nu va mai fi în Ardeal decât o singură naţionalitate, cea maghiară, naţia mea, sângele meu! Voi face inofensivi pe viitorii Horia şi Cloşca. Nu va fi milă!”

Pentru a egala gesturile nediplomatului Hans Klemm, recomand domnului George Maior, ambasador – sau ce o fi în realitate – al Coloniei România în S.U.A., să facă şi el o poză cu niscai „pretini” ai Statelor Unite ale Americii având în faţă steagul confederat, să confecţioneze un banner de câţiva metri patraţi şi să-l afişeze pe faţada ambasadei României la Washington. La inaugurarea isprăvii, să-i invite pe Donald Trump şi Hillary Clinton la festivitate şi, împreună cu tot personalul ambasadei, îmbrăcat în costume naţionale româneşti să cânte în cor „Sfântă ţinereţe legionară”. Nu de alta, dar să crape Alexandru Florian de ciudă! Doar S.U.A. este ţara tuturor libertăţilor, nu? La ei este posibil!

Căţeluşul Pufi al lui Frau Merkel, Marele Mut sau, ştiu eu?, la ce titlu o mai aspira scriitorul navetist săptămânal Cotroceni-Sibiu, ţinând cont că – nu întâmplător – din Codul Penal a fost eliminată (pe furiş) clauza „Trădare de ţară”, se comportă la fel ca un inamic al poporului român. În vizită la Berlin, a „pupat Piaţa Independenţei” sau Poarta Brandemburg cu Frau Merkel. Ipochimenul cu coloană vertebrală de meduză şi coeficient de inteligenţă de salamandră şi-a îndreptăţit încă o dată poziţia de slugă a oricui, asigurând-o pe coana cancelar că-şi merită numele de Pufi. I-a promis că – în virtutea prerogativelor de şef de trib – va accepta orice îi va ordona Uniunea şi N.A.T.O.: cote de migranţi cât cuprinde, soldaţi străini pe pământ românesc, „câtă frunză câtă iarbă”, cu un cuvânt, va fi preş de şters picioarele oricărui invadator. Tropăind cu pantofii murdari peste Tricolor, a îndrugat bazaconii verzi şi uscate despre „un larg consens” în ce priveşte măsurile de prevenire a terorismului şi că în viitorul apropiat, „cu siguranţă”, la nivel european vor apărea „măsuri foarte concrete” pentru îmbunătăţirea situaţiei. Şeful actual al Coloniei România a mai făcut „un pas” spre groapa istoriei.

Apel pentru salvarea Naţiei!

Domnilor politicieni – mă adresez celor care au dreptul la această denumire, domnilor membri ai Parlamentului României – mă adresez celor sănătoşi la minte şi credincioşi Ţării:

Treziţi-vă din acea „Dolce farniente”! Ieşiţi din rama tabloului lui Winterhalter, opriţi ilegalele şi trădătoarele acţiuni ale actualului Preşedinte al României, stopaţi demersurile de vindere a pământului şi bogăţiilor Ţării, opriţi acţiunile de dezmembrare a României la care subscrie însuşi Guvernul României! Confiscaţi averile celor judecaţi şi dovediţi vinovaţi pentru acumularea de bunuri necuvenite şi redaţi-le poporului! Opriţi acţiunile duşmanilor seculari ai Neamului Românesc şi contestatari ai Tratatului de la Trianon!

Denunţaţi urmările Pactului Molotov-Ribbentrop şi a anexelor sale secrete, pact lovit de nulitate ab iniţio, chiar dacă potentaţii planetei vor altfel! Luaţi exemplu de la polonezi şi de la unguri, organizaţi referendum pentru luarea de decizii fundamentale pentru interesele României şi cereţi Unirea cu românii din stânga Prutului! Apăraţi românii de pe pământul românesc al nordului Bucovinei şi al Ţinutului Herţa, pe care Emil Constantinescu i-a abandonat „pe vecie” printr-un tratat criminal, pe românii din jurul României şi din toate locurile unde se află !

Dacă doriţi ca Ţara să nu piară, dacă doriţi ca Românii să trăiască la ei acasă, în România, dacă doriţi să „fim ce-am fost şi mai mult decât atât”, cereţi suspendarea, cereţi destituirea actualului Preşedinte al României, pentru că şi-a demonstrat incompetenţa! Nu lăsaţi un incapabil slugă la străini să arunce Ţara în prăpastie! Reintroduceţi în Codul Penal clauzele: „Trădare de ţară” şi „Subminarea economiei naţionale”, cu sancţiunile corespunzătoare gravităţii faptelor comise. Aveţi toate prerogativele. Aplicaţile! Se poate!

Ridicaţi-vă în picioare domnilor demnitari ai României, nu mai staţi în genunchi! Fiat Justitia, ruat coleum! (Prăbuşească-se cerul, dar să se facă dreptate!).

„Petru, cu mila lui Dumnezeu voievod şi moştean al Moldovei […] Nădăjduim în Dumnezeu că vom fi ce am fost, şi mai mult decât atâta, vom plăti tot pe tocmai. A scrie mai mult nu ni-a dat vremea. Miercuri spre Sâmpietru, anul 1540”. (Petru Rareş).

Lasă un răspuns